Şimdi Ara

Taşıyabilcek jungle herosu şuan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vi Late de rahatlıkla rakip adc yi aradan çıkartabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Dostum ligin ne onu söyle ona göre bişey söyliyelim.

Bronze 2 den gümüş 3 e ciktim suan hedefim gold 2 haftada atladım birazda şansım vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuqwert7878 -- 17 Ağustos 2014; 19:16:09 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • udyr farmer bi jungler. udyr alırsan takımının iyi olması. gank atmadan lane ini tutabilmesi lazım. ki silver da böyle bir durum yok. daha ilk gank yediklerinde sana saydırmaya başlayacaklardır. udyr diyenler bunları düşünmemiş sanırım.

tavsiyem gank odaklı oynaman. buffları alıp gank attığındada killeri toplamalısın ;) Khazix,eve,elise işini görür
  • Taşıyabilecek jungle herosu demek zor. Diana da taşır Vi da. Elona oynayışına takımına başlayışına seçimlerine tercihlerine göre değişir bu. Ortalamaya konuşursam; J4 Vi Xin Zhao Lee Sin. Birde volibear (geçen oyun çok feci tokatladı yoksa yazmazdım.)

Orijinalden alıntı: Kobrakai

udyr farmer bi jungler. udyr alırsan takımının iyi olması. gank atmadan lane ini tutabilmesi lazım. ki silver da böyle bir durum yok. daha ilk gank yediklerinde sana saydırmaya başlayacaklardır. udyr diyenler bunları düşünmemiş sanırım.

tavsiyem gank odaklı oynaman. buffları alıp gank attığındada killeri toplamalısın ;) Khazix,eve,elise işini görür

Kha iyi oynuyorum ama elise aldım en fazla 3 kez oynamıştır gang gelmeyince ormanı temizlerken oluyorlar yardım istemiyorlar sovüyorlar busefer top gitsem bot mi gitsem karar veresiye kadar lvl de geri kaliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuqwert7878 -- 17 Ağustos 2014; 19:25:56 >
  • @batuqwert7878 şahsen banlanmıyorsa devamlı khazix oynamanı tavsiye ederim. en azından özel bir rune sayfası olmadanda verimli şekilde oynayabilirsin. harita kontrolüne odaklanmaya çalış. yardım istemelerini beklemek yerine kendin haritadan kimin yardıma ihtiyacı var yada yok görebilirsin. bide kesinlikle bol bol ward al. nehirdeki otlara mor ward atmaya çalış bu şekilde mid oyuncusunada yardım etmiş olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

@batuqwert7878 şahsen banlanmıyorsa devamlı khazix oynamanı tavsiye ederim. en azından özel bir rune sayfası olmadanda verimli şekilde oynayabilirsin. harita kontrolüne odaklanmaya çalış. yardım istemelerini beklemek yerine kendin haritadan kimin yardıma ihtiyacı var yada yok görebilirsin. bide kesinlikle bol bol ward al. nehirdeki otlara mor ward atmaya çalış bu şekilde mid oyuncusunada yardım etmiş olursun

Kha rünlerde zırh delme ise yararlı genelde tank oluyor yada önerebilceğiniz varmi run çeşitleri kullandıklarını baya değişmiş yeni güncellemelerden sonrada bulamadım Kha tank çıkıyorlar mis

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.