Şimdi Ara

TASİŞ TEN ARABA ALINIR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
14.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLARwww.tasis.gov.tr adresinde satılık araçlar var hasarlı hasarsız fiyatlarıda makul araçlar var.Bunlardan alan oldu mu prosedürü nedir.Alıpta başımıza almak gibi bir durum olur mu.Hesaplı bir iş yapmış olurmuyuz.

• Alınmaz piyasasına göre UCUZ araa ben görmedim

Anaca delta melta bulunamyan aradığın araba wede paran warsa diorum

Kaldıki ordaki arabalar sana bana kalmaz o arabaları KASTILI oralara düşürüp ruhsat çıkartan

Değerini düşük çıkartan adamlar war karışık girme bile derim

Ben zamanında çok düşündüm ama sonra olmaz dedim
  • bende bi ara bakmıştım sitesinden ama gördümki zaten çoğu araç nerdeyse hurda olmuş hasarlılar onu alıp yaptırmaya kalksan zaten sıfırını almış kadar para harcarsın elle tutulur az hasarlılarda piyasa 2. elinden çokda farklı değillerdi.
  • topicten sonra bende baktımda arabalar genelde raf ömürlerinin doldurmuşlar
    alınmaz bence
  • İhalenin sonuçlandığı fiyatın 1.5~2,5 katına mal olur o arabalar size.
  • Alınmaz biz denedik..Çok ağır bürokrasi var..O kağıdı al şuraya götür paraf attır..Onay bekle vs..Ve işin kötüsü toplam maliyet hiç ummadığın rakamlara ulaşıyor..Ayrıca cayma vazgeçme imkanın yok..Zaten caysan bile masrafın oluyo..Başladıysan sonucuna katlanacan..Zaten 2nci el ölü..Hiç Uğraşmaya değmez..Ayrıca Aracın sahibiyle konuşma imkanın yok..Evveliyatına dair hiçbirşey bilmemek sinir bozucu olabiliyor...Şiddetle ardına bakmadan dinlenmeden kaçılır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claymore -- 5 Ocak 2006 17:06:43 >
  • oralardan bize araba düşmez.onların alıcıları hazır.hele mercedesleri hayatta koklatmazlar.onun yerine sigorta şirketlerininde hasarlı yada çalıntı-buluntu araç satışları var.bugün baktım son zamanda baya bi araba olmuş mesela axanınkinde.

araba satışı arttıkça sigortacıların elindede baya araba birikmiş.

bu axanınki

http://www.hasarliotopazari.com/previewPages/preview.asp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Bu araç alınır mı ?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tasişten elini kolunu sallayarak araba almak biraz zor.
    Oranın belli bir müşteri kitlesi var zaten, tanıdığın birileri yoksa onların arasından arabayı almak epey zor
  • dostum oraları başkalarının elinde onların işine yaramıyorsa alabilirsin,2.si arkadaşların dediği gibi astarı yüzünden pahalıyo çıkıyor saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

oralardan bize araba düşmez.onların alıcıları hazır.hele mercedesleri hayatta koklatmazlar.onun yerine sigorta şirketlerininde hasarlı yada çalıntı-buluntu araç satışları var.bugün baktım son zamanda baya bi araba olmuş mesela axanınkinde.

bu axanınki

dostum verdiğin linke baktım orada çalıntı buluntu diyor bu ne demek? Çalınan bir araç bulunduysa sahibi yokmu aracın yada bunlar çalınan aracın parasını ödüyorlar sonra araç bulununca araç sigorta şirketinin malımı oluyor

• arkdaşlar orada bi 2002 model volvo var 7 milyar kazalı ön taraf ona biraz amsraf ile bişeyler yapılabilir aslında
  • kesinlikle uzak dur...hatta düşünme bile...

bir tanıdık almaya kalktı bir sürü işkence ve masraf çıkardı...
  • o tip arabaları aldın mı ihaleye girerek 40-50 tane alacan ki kar edesin

ki tek tek bırakmazlar zaten
  • Arkadaslar işi bilmeden konuşmayalım lütfen arkadaşıda yanlış yönlendiriosunuz ordan araba alınır çünkü ben geçen yıl sıfır megane aldım.Meganlari taşıyan tır kaza yapınca buda öndeki arabaya vurmus az hasarlı 15 milyara cıkardık 18 miyara bitti.O mercedeslerde(vb.) biraz oyunlar dönüyo gibi ama normal araç alınabilir.Yalnız şimdiki araçlar çok pahalı
    geldi banada şişirmişler fiyatları.Daha bi hafta öncede scooter aldım 600 milyona 2005 model.Artık gerisini sen düşün ama hasarlı araba alırken yanında işini ii bilen bi ustada götür ki sana bi fiyat çıkarsın.Son olarak asla birinci ihaleye girme fiyat vergilerle uçuyo gidiyo.Yinede ben sana ii düşün derim çünkü milyarlar söz konusu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

oralardan bize araba düşmez.onların alıcıları hazır.hele mercedesleri hayatta koklatmazlar.onun yerine sigorta şirketlerininde hasarlı yada çalıntı-buluntu araç satışları var.bugün baktım son zamanda baya bi araba olmuş mesela axanınkinde.

bu axanınki

dostum verdiğin linke baktım orada çalıntı buluntu diyor bu ne demek? Çalınan bir araç bulunduysa sahibi yokmu aracın yada bunlar çalınan aracın parasını ödüyorlar sonra araç bulununca araç sigorta şirketinin malımı oluyor

evet aynen öyle.yasal süre içinde araba bulunamadımı (60 gün galiba bu süre)parasını ödüyolar sahibine.araç bulununcada sigorta şirketinde kalıyor tabi.

• tasiş in parklarında bekleyen araçlardan değerli parçaların sökülüp satıldığını duymuştum , Türkiye de yaşadığımızı düşünürsek pek de garip olmaz.
  • USTALAR DEDİKLERİNİZ ÇOK DOĞRU BAZI MODELLERE BAKIYORUM ÇOK UCUZ MESALA CRISLER VOYAGER 6600 YTL AMA MOTOR 2500 DIZEL BUNUN VERGİSİ OCAĞIMA İNCİR AĞACI DİKER.ZATEN İYİ BİR ŞEY OLSA ORDAKİLER ÇOKTAN BUNLARI HAVADA KAPAR.
  • Adamlar doğru söylüyor... Gümrük mali her babayiğit nasibini olmaz olsada kimsenin beğenip almadığı araçlar kalır. Yada şuradan araçlar kalir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.