Şimdi Ara

Taşındığım Yerde Fiber Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,şuan oturduğun yerde SOL Fiber kullanıyorum ama yeni taşınacağım apartmanda oturum daha yeni başlamış sokaktan Türk Telekom'un fiber interneti geçiyor hatta yan apartmanlarda bulunuyor ancak binaya kadar çekilmemiş.Bunların üstüne kafamda iki tane soru oluştu.
    Şimdi ben bu durumda SOL'dan herhangi bir cayma bedeli ödemeden sözleşmemi tek taraflı feshedebiliyor muyum?
    TTnet'i arayıp sokaktan geçen fiberi binaya kadar getirtebilir miyim bu süreç nasıl olur ve ne kadar sürer? Eğer hiç uğraşmayayım dersem bu hipernet dedikleri sistemden ne kadar verim alabilirim?

• Yeni taşınacağın yerde hipernet varsa sol sana adsl-vdsl paketi var onu verecek onunla devam edeceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.Taahhüt varsa ve sözleşme "fiber internet" üzerine hazırlanmış ve imzalanmış ise cayma bedelsiz adresinize ikametinizi aldığınızda hizmet iptal olacaktır. (adreste fiber yoksa)
    2.Hizmeti iptal etmeyip, telekom altyapısı üzerinden yine Superonline ile adsl/vdsl devam edebilirsiniz.
    3.Binanızda hiç altyapı yok ise;
    https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-dilekce-ornegi-ornekleri-ve-altyapi-port-talebi-talepleri--140072962#140072962

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 10 Mart 2020; 17:7:49 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam.Peki binada altyapı varken fiber internet altyapısıda sokaktan geçiyorken bunu apartmana kadar çektirmek için nasıl bir yol izlemeliyim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EgeArsln.EA kullanıcısına yanıt
    Cevabımdaki 3. maddede sorunuza cevap verdim zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.