Şimdi Ara

taşınabilir ve masaüstü sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi çalışmalar arkadaşlarım bir sistem toplamak istiyorum ve aklımda olanları sizlerle paylaşıyorum. sistemin hemen her grafik programını kaldırması gerektigi gibi cinema 4d+zbrush+maya 3d gibi programları kullanırkende sorun çıkarmaması gerekiyor işin aslı ....taşınabilir ve taşınamayan :) 2 sistem düşünüyorum.. tabik sadece bir sistemi temin edebilcek finansmanım var şuan için :) aksi olursa digerinide almaya yok demem hani....aşagıdaki sitemlere bir bakarsanız ve boşlukları doldurursanız sevinirim....

sistem 1 = Laptop + 27inc monitor

sistem2 = Masaüstü + 24inç * 2 adet ekran olmak üzere düşünüyorum..

laptop için seçimim =http://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4283h-16gb-notebook-urun8607.html (yakışıklıda bir görünümü var :)

Masaüstü için herhangi bir seçimim yok burda siz devreye giriyorsunuz sevgili arkadaşlar onu siz deneyimli bilgli ve kültürlü arkadaşlarımın tavsiyesine uyup toparlıyacagım...

bütçe en önemlisi elbet görüldügü üzere laptopa 2750tl civarında bir bütçe artı ekran içinde 500-750tl arası bir arti düşünüyorum toplamda 3500tl felan oluyor iştee...

masaüstü içinde 2750tl bütçe düşünüyorum ama 2 ekran düşündüğümden +1000tl daha arti düşünebilirim..

toplamda bütçe her nekadar bir şahin araba alacak kadar olsada bununla iş yapacagımı göz önüne alırsak güsel bir yatırım olmak zorunda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ist_44_24 -- 20 Ağustos 2013; 17:36:23 >

• sanırım ciddiye alınacak kadar bir bütçem yok bilgisayar toplamak yada laptaop almak için kendime fakirlerin takıldıgı bir forum bulayım ben eniyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ist_44_24

sanırım ciddiye alınacak kadar bir bütçem yok bilgisayar toplamak yada laptaop almak için kendime fakirlerin takıldıgı bir forum bulayım ben eniyisi

Sen gerçekten alıcak olsan bu sistemi 20 gün önce açtıgın bir konuya 20 gün sonra bakmak aklına gelmez.
  • farkındaysan zaten foruma girme ve çıkma zamanlarıma aralarındaki en yakın zaman dilimi buydu..... pek arkadaş canlısı biri oldugum söylenemez ve ayrıca evet 4gün önce Asus N56VZ S4283H aldım bilgin olsun.general yada yüzbaşı nerneyse :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Masaüstü Hazır Sistem Kasa
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.