Şimdi Ara

Tasınabilir HDD dosyaları gorunmuyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
11.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Denedim yine olmadi butun geei getire rpogrami denedi ama dedigim gibi silinmemeis hard diski bana ozel oldugu icicn benden. Baskasi kullanmaz ben tek kullanirim simdi recuva r stdio felan denedim cikariyor ama tek tuk cikiyor hard diskte yer kapliyor o kaybolan videlar 90 tane klaosr vaedi sadece 5 tane görünüyor ne olur bi care hepsi ozel anilar vardi bisey olmasin diye ayri hard disk aldim ordan kayboldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1905memo kullanıcısına yanıt
    Bad sector durumu olabilir. Yani diskin bazi bolumlerine erisilemedigi icin bazi dosyalar gorunmez olur.

DMDE isimli programla bakin bir de. Bu programin full versiyonunu bulamazsiniz nette. Ya satin alacaksiniz ya da klasor klosor kurtaracaksiniz. Bu program dosya sistemi hatalarinda oldukca basarili sonuclar verir.

Onemli bir uyarida bulunayım. Programla kurtardiginiz dosyalari dogrudan farkli bir diske cikarin. Cunku eger dosyalar bir sekilde silinmisse ayni diske cikardiginiz dosyalar silinmislerin uzerine yazilarak bir daha kurtarilamamasina sebep olabilir. Ayni durum tum veri kurtarma programlari icin gecerlidir. Her zman tarama sonucu bulunan dosyalar farkli bir diske cikarilir.

• Tesekkur denecegim simdi

• Ya anlamiyorum cok iyi koruduğum bilgilerimden sadece videolar cogulari gidiyor resimler saglam muzik saglam silme yok virus yok ama ne uaptiysam olmadi senin dedigin yollari yarin deneyecem 3 gundur beynim durdu adeta yarin kesin deneyio bildiririm

•  Tasınabilir HDD dosyaları gorunmuyor ?

500 GB 'LIK TAŞINABİLİR HARDDİSKİME VİRÜS BULAŞTI GALİBA NASIL DOSYALARI SİLMEDEN KURTULURUM ACİL YARDIM EDİN PLEASE ...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.