Şimdi Ara

Tasınabilir HDD dosyaları gorunmuyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
11.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar Tasınabılır hdd' de dosyalar gorunmuyor su anda pc de hıc virus programı yok biraz internete arastırma yaptım chkdisk yaptım ondada bişe olmadı..içindeki bilgilerim cok onemli lutfen yardım edin..

xp kullanıyorum..

• harddiskine virüs bulaşmış olabilir bazı vürüsler dosyaları görünmez yapıyor taratsan iyi olur
  • U3ROM virüsü girmiş kanımca, eset nod32 4.0 ile tarat sil sonra denetim masası>klasör seçenekleri>görünüm e gelip, korunan işletim sistemi gizli dosyalarını göstere tıkla, sonra gizli dosyaları göstere tıkla sonra hdd ye gir görürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentgvn

Evet arkadaslar Tasınabılır hdd' de dosyalar gorunmuyor su anda pc de hıc virus programı yok biraz internete arastırma yaptım chkdisk yaptım ondada bişe olmadı..içindeki bilgilerim cok onemli lutfen yardım edin..

xp kullanıyorum..

gizli dosya virüsü, sağlam virüs programı kurulu başka bir pc ile harici diskini tarat daha sonra gizli dosyaları görünür yap dostum düzelecektir...
  • denetim masası> klosör seçeneklerine gelip ordan gizli dosyaları göster de. bide öyle dene bakalım.. yada sorun virüste olabilir muhtemelen.. kolay gelsiiin
  • hangi antivirusle taratmamı tavsiye edersiniz ?

ayrıca su an hic bir antivirus programını ındıremıyorum hersey iniyor ama antivırusler ınmiyor bu ne sacma bise .. :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentgvn -- 22 Ocak 2011; 5:39:21 >
  • quote:

hangi antivirusle taratmamı tavsiye edersiniz ?

nod32 veya kaspersky.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Disk Format Atılmıyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardCry

quote:

nod32 veya kaspersky.

Kardeş çözümü yazdım okuyabilirsin yukarıda

• quote:

Orijinalden alıntı: bariscan_33

quote:

Orijinalden alıntı: HardCry

quote:

nod32 veya kaspersky.

Kardeş çözümü yazdım okuyabilirsin yukarıda

barıscan tesekkur ediyorum..fakat virus programlarını indiremeyince biraz panikledim..şimdi bi tane inio ama inş calısır . tekrar saol..

• Taşınabilir HDD'lere bulaşan zararlı yazılımların neredeyse tümü ( Autorun ) yazılımlardır. Bu sebeple H/HDD'nizi farklı bir bilgisayara takın ancak H/HDD'nize girmek istiyorsanız, ''Sağ Tık'' > ''Araştır'' seçeneği ile girmenizi tavsiye ederim, ''Gizli Dosyaları Göster'' seçeneğini de takmış olduğunuz bilgisayarda Klasör Seçeneklerinden işaretleyiniz. Gözükmediği takdirde ''Combofix'' vb. bir yazılım ile de taratabilirsiniz.

Ayrıca H/HDD'nizin ''Dosya Sistemi'' nedir? Ve sağ tıkladığınızda ''Dolu Alan'' miktarı nedir?
  • bitdefenderı veya avastı da kullanabilirsin bu virüs programları da iyi
  • gizli dosyaları göster dedikten sonra korunan sistem dosyalarını da göster derseniz muhtemelen görünüz
    birde nod32 veya kasper ile bir tarama yapın bence

http://www.bilgisayarservisi.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Taşınabilir HDD'lere bulaşan zararlı yazılımların neredeyse tümü ( Autorun ) yazılımlardır. Bu sebeple H/HDD'nizi farklı bir bilgisayara takın ancak H/HDD'nize girmek istiyorsanız, ''Sağ Tık'' > ''Araştır'' seçeneği ile girmenizi tavsiye ederim, ''Gizli Dosyaları Göster'' seçeneğini de takmış olduğunuz bilgisayarda Klasör Seçeneklerinden işaretleyiniz. Gözükmediği takdirde ''Combofix'' vb. bir yazılım ile de taratabilirsiniz.

Ayrıca H/HDD'nizin ''Dosya Sistemi'' nedir? Ve sağ tıkladığınızda ''Dolu Alan'' miktarı nedir?

DOSYA SİSTEMİ NTFS..DOLU ALANDA 300GB DOLU 180 GB BOS

BU ARADA ARTIK DOSYALAR GORUNUYOR AMA BİDE SU ANTİVİRUSLE VİRUSU TEMIZLEYEBILSEM..KASPERSKY TARAMA YAPAMIYOR BAŞKA Bİ ONERİ ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Taşınabilir HDD'lere bulaşan zararlı yazılımların neredeyse tümü ( Autorun ) yazılımlardır. Bu sebeple H/HDD'nizi farklı bir bilgisayara takın ancak H/HDD'nize girmek istiyorsanız, ''Sağ Tık'' > ''Araştır'' seçeneği ile girmenizi tavsiye ederim, ''Gizli Dosyaları Göster'' seçeneğini de takmış olduğunuz bilgisayarda Klasör Seçeneklerinden işaretleyiniz. Gözükmediği takdirde ''Combofix'' vb. bir yazılım ile de taratabilirsiniz.

DOSYA SİSTEMİ NTFS..DOLU ALANDA 300GB DOLU 180 GB BOS

BU ARADA ARTIK DOSYALAR GORUNUYOR AMA BİDE SU ANTİVİRUSLE VİRUSU TEMIZLEYEBILSEM..KASPERSKY TARAMA YAPAMIYOR BAŞKA Bİ ONERİ ?

şöyle yap birde, içerisinde virüs programı kurulu ve temiz olduğundan emin olduğun başka bir pc de bu tarama ve temizleme işlemini yap dostum...

• quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

Eger dosylarının silinmediyle ve dosya gizleme virüsü bulasmıssa
    başlat-tüm programlar -winrar winrarı actıktan sonra winrarla tasınabilir hdd ye girmeye calışın. Bakalım dosyalar ordamı

arkadaşlar benim usb mede bulaştı bu virüs tüm dosyalar gizli şu anda. karspersky lisanslı kullanıyorum virüsü sildi ancak hala dosyalar görükmüyor sizin dedğiniz gibi winrardan girdim dosyalar orada görüküyor ayrıca u3rom klasörü de var orda. anlamadım. karspersky silmişti ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

quote:

Eger dosylarının silinmediyle ve dosya gizleme virüsü bulasmıssa
    başlat-tüm programlar -winrar winrarı actıktan sonra winrarla tasınabilir hdd ye girmeye calışın. Bakalım dosyalar ordamı

arkadaşlar benim usb mede bulaştı bu virüs tüm dosyalar gizli şu anda. karspersky lisanslı kullanıyorum virüsü sildi ancak hala dosyalar görükmüyor sizin dedğiniz gibi winrardan girdim dosyalar orada görüküyor ayrıca u3rom klasörü de var orda. anlamadım. karspersky silmişti ?

Virüs klasörleri gizledi gizlediği klasörlerin isimlerinden birer tane "exe" dosya olusturdu. Kaspersky exe olan dosyaları sildi gizli klasörler oldugu gibi kaldı. Sende winrarla flasha girince dosyalarını görüyorsun umarım anlatabilmişimdir.

e peki daha nasıl sileceğiz biz bu virüsü ne yapacağız da o dosyalar görünür olacak lütfen biliyorsanız onu da söyleyin.

• quote:

bariscan_33
    Teğmen

[X]

21 Ocak 2011; 14:29:08

U3ROM virüsü girmiş kanımca, eset nod32 4.0 ile tarat sil sonra denetim masası>klasör seçenekleri>görünüm e gelip, korunan işletim sistemi gizli dosyalarını göstere tıkla, sonra gizli dosyaları göstere tıkla sonra hdd ye gir görürsün

bariscan_33 kardeşim allah senden razı olsun sırf sana teşekkür etmek için üye oldum siteye bu arada
  • Eğer virüsten dolayı flaş bellek veya sabit diskinizin bir bölümünde dosyalarınızı göremiyorsanız; virüs işletim sisteminizin dosyalama ayarlarını değiştirmiş demektir. Bu durumda:

Güncel bir Antivirüsle tarama yaptıktan sonra ComboFixle taratıp virüsten tamamen kurtulduğunuzdan emin olun.
    Klasör ve Arama Seçeneklerinden --> Görünüm --> Gizli dosyaları gösteri seçiyoruz ve Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneğinin önündeki tiki kaldırıyoruz. Bu işlemlerden sonra görünmeyen dosyalarımıza baktığımızda soluk olarak görebiliriz.
    Sırada dosyaların sistem ayarını değiştirmek var. Bunun için; ac.exe dosyasını indirip kuruyoruz. Çok küçük bir dosyadır ve hemen kurulur.
    Son olarak ise gizli görünen dosyalarımızı seçip, üzerlerinde sağa tıklayıp öznitelikleri değiştir seçeneğinden gizli ve sistem seçeneklerinin tikini kaldırıyoruz.

Böylece artık dosyalarımız eskisi gibi virüslerden arınmış ve görünür durumdadır..

kaynak: http://arsivbelge.com

• Ya acil yardim ne olur 1 tb hard disk im var butun bilgolerim icinde resim muzik video felan hepsi ayri ayri hard diksimi benden baska kimse kullanmaz ben sadece kullanirim cok ta temiz kullanırım kolay kolay disardan bilgi atmam acil yardim edin dun aksam taktim hard diskiki onceden 50 gb bostu baktim hala ayni ama 200 tane videolarimdan sadece 5 tanesi var videolarim hepsi ayri ayri klasordeydi ama sadece 5 klasor var doluluk orani oncekiyle ayni silinmedi kaldiki neden o 5 kalosr kalmis digerlrinyok gizli dosya gösterdim gizlilik konut istemi falan hepsini yaptim acil yardim edin ne olur acil yardik destek
  • R studio belki çözebilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.