Şimdi Ara

Taşınabilir hdd almak istiyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba taşınabilir hdd alacağım ne önerirsiniz bana.Hem hesaplı hemde kaliteli...

İlgi ve yardımlarınız için TŞk.

• quote:

Orjinalden alıntı: 06uk1980

Arkadaşlar merhaba taşınabilir hdd alacağım ne önerirsiniz bana.Hem hesaplı hemde kaliteli...

İlgi ve yardımlarınız için TŞk.

smartdisk(8mb ve üstü ön bellekli modelleri tercih et)
  • Smartdisk
    Aliminyum kaplama çok sağlam
    Yanında kılıf gibi bi şey veriyolar
    8 MB cache var oldukça hızlı
    zaten içinde 2.5"lik samsung HM120JC harddisk var
    sadece o harddiskin fiyatı 200YTL yi geçiyo
    Ben smardisk i 230ytl ye aldım

• western digital kampanyada.
    120 gb 5400 luk hdd var..kutusu şahane.
    200 ytl.
    nette bi bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmEthem -- 24 Şubat 2007; 16:30:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sebenlim

western digital kampanyada.
    120 gb 5400 luk hdd var..kutusu şahane.
    200 ytl.
    nette bi bak

Bu da güzel bir seçim olur !
  • wd nin ön belleği2mb deilmi. bu az olurmu. bide codegen de ısınma ve ses problemi varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: 34max34

wd nin ön belleği2mb deilmi. bu az olurmu. bide codegen de ısınma ve ses problemi varmı

Codegende ne ısınma ne de ses problemi var. Gayet düzgün bir alet. Tavsiye olunur

WD nin 2mb ön bellekli modellerini tercih etmeyiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Laptop için uygun SSD?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3.5" düşünmüyorsun galiba önerilere bakarsak
  • 3.5 '' benim için pek kullanışlı deil. 2.5 '' hızlı, sessiz ve ısınma prob. olmayan bişey istiyorum. Şuan herkes wd hızı için iyi diyolar ama ön belleği tüm sitelerde 2 mb görünüyo. bide dış yüzü çabuk çiziliyo filan. codegen hem 8mb hemde tasarımı daha iyi wd den 100 gr agır. ama yeni bi ürün galiba pek güvenemyrm hız ve ısınma konusunda wd kadar
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd93924
  • Codegen tavsiye olunur.
    Codegenin satıcısı ve teknik servisi vega bilgisayardır. Buyrun buradan daha ayrıntılı bilgilere, eski ve yeni modellere buradan ulaşabilirsiniz.

http://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=toshıba%20hdd05
  • yardımın için tşkkrlr
  • WD 120 GB 149 YTL EP Center, 165 YTL vatan, 165 YTL Bimeks.... Ben aldım kullanıyorum . çok şık. sağlam sessiz. Ön belleğin 2 MB olmasını hissetmiyorum bile. sadece dosyaları tek tek peş peşe gönderirsen yavaş gidiyor. klasörleyip topluca atarsan hızlı. 8 MB önbellek olanları kullanmadığım için hız karşılaştırması yapamayacağım. Ama işini fazlasıyla görür. Fiyatlarıda bayağı düştü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: krkmz

WD 120 GB 149 YTL EP Center, 165 YTL vatan, 165 YTL Bimeks.... Ben aldım kullanıyorum . çok şık. sağlam sessiz. Ön belleğin 2 MB olmasını hissetmiyorum bile. sadece dosyaları tek tek peş peşe gönderirsen yavaş gidiyor. klasörleyip topluca atarsan hızlı. 8 MB önbellek olanları kullanmadığım için hız karşılaştırması yapamayacağım. Ama işini fazlasıyla görür. Fiyatlarıda bayağı düştü.

arkadaşım ben de aldım kullanıyorum çok da memnunum 2.5 " 100 gb. fiyatları şu an düştü. ama bunu ben bilgisayarcılarla da konuştum gidipte hd ve kutuyu birlikte alma çok saçma oluyo ikisini ayrı al1. çok ucuza geliyor. sanki hd ve kutuyu birlikte almak zorundaymışız gibi hissediyruz kendimizi. ama ayrı almak çok mantıklı oluyo 2. ayrı alınca garantileri yine devam ediyo, aslında 2 sinin de ayrı ayrı garantisi var ben kutuyu 9-10 milyona aldım(philips). hd 120 gb şuanki fiyatı yaklaşık olarak:160 ytl falan olmalı. bahsettiğim hdd samsung tabii ki. ama ıde hdd. ben senin yerinde olsam ama sata alırım. çok bi fiyat farkı yok aralarında zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: ibrahimcan06

quote:

Orjinalden alıntı: krkmz

WD 120 GB 149 YTL EP Center, 165 YTL vatan, 165 YTL Bimeks.... Ben aldım kullanıyorum . çok şık. sağlam sessiz. Ön belleğin 2 MB olmasını hissetmiyorum bile. sadece dosyaları tek tek peş peşe gönderirsen yavaş gidiyor. klasörleyip topluca atarsan hızlı. 8 MB önbellek olanları kullanmadığım için hız karşılaştırması yapamayacağım. Ama işini fazlasıyla görür. Fiyatlarıda bayağı düştü.

arkadaşım ben de aldım kullanıyorum çok da memnunum 2.5 " 100 gb. fiyatları şu an düştü. ama bunu ben bilgisayarcılarla da konuştum gidipte hd ve kutuyu birlikte alma çok saçma oluyo ikisini ayrı al1. çok ucuza geliyor. sanki hd ve kutuyu birlikte almak zorundaymışız gibi hissediyruz kendimizi. ama ayrı almak çok mantıklı oluyo 2. ayrı alınca garantileri yine devam ediyo, aslında 2 sinin de ayrı ayrı garantisi var ben kutuyu 9-10 milyona aldım(philips). hd 120 gb şuanki fiyatı yaklaşık olarak:160 ytl falan olmalı. bahsettiğim hdd samsung tabii ki. ama ıde hdd. ben senin yerinde olsam ama sata alırım. çok bi fiyat farkı yok aralarında zaten

ben fiyatlar konusunu çok araştırdım deminden beri de düşünüyorum bi dükkan adı söylesem nasıl olur die. reklam gibi olmasın ama ben teknocity den aldım hd. orada çok ucuz oluyo. (herkes teknosadan falan bahsettiği için ben de yazdım,forumda çok yapılmış zaten bu)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.