Bildirim
Taşınabilir HD simgesi sürücü simgesi olarak görünmüyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
taşınabilir diskte virüs olabilir, benim de usb belleğime virüs girince harddisk simgesi değil sarı klasör simgesi çıkıyor -
http://www.usbuzmani.com/wp-content/2009/06/sil.rar
Linkteki dosyayı indirip çalıştırın. -
öncelikle ilginiz için teşekkürler sorunum çözüldü.
önceden de var olan halen de devam etmekte olan başka bi sorunum var bu sefer.
geri dönüşüm kutusu boş olduğu halde dolu olarak gözüküyor. bu durum harici hard disklerimi taktığımda meydana geliyor. ve harici Hdlerimde gizli dosya olarak "Geri Dönüşüm Kutusu.BIN" "Recycled" adında simgesi geri dönüşüm kutusu olan iki dosya var.ve mesela herhangi bi dosyayı "DEL" tuşu ile sildiğimde hem windows'un geri dönüşüm kutusunda var oluyor sildiğim doya hem de bu bahsettiğim dosyaların içinde de oluyor.sorun nedir anlayamadım.
bir diğer sorunum ise hard disklerim takılı iken PC'ye restart attığımda siyah ekran çıkıyor ve bi türlü siyah ekrandan kurtulamıyorum.ben de bu durumla karşı karşıya kaldığımda harici hard disklerimi usbden söküp tekrar restart atıyorum öylelikle windows başlayabilyor.
bu iki sorunumu da çözerseniz çok mutlu olacağım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksak_ritm -- 28 Temmuz 2010; 15:47:55 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- gizli dns sunucusuna erişilemiyor android
- alt gr tuşu çalışmıyor
- dosya com surrogate üzerinde açık olduğundan
- yerel yazdırma biriktiricisi hizmeti çalışmıyor
- telegram izin verilmeyen video indirme
- iso dosyası nedir
- ekran kaydı alma
- telefon ısınması neden olur
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- vram nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X