Bildirim
Taşınabilir Harddiski Bilgisayar Okumuyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kablo değiştirin veya başka bilgisayarda deneyin bu arada bilgisayar nedir laptop / masa üstü? -
başka bilgisayarda denedim, kabloyu değiştirdim yine olmadı. Masaüstü bilgisayarım laptopta da denedim olmadı. -
yardım edicek kimse yok mu ya? -
quote:
Orijinalden alıntı: CmLtPc
başka bilgisayarda denedim, kabloyu değiştirdim yine olmadı. Masaüstü bilgisayarım laptopta da denedim olmadı.
Aygıt yöneticisinde de gözükmüyorsa; (bölümler silinmiş, autorun virüsü nün bozduğu autorun.inf vb. gibi hatalar söz konusu değilse)
Bu durumda,
Bozulmuştur,
Garantiye yollayın dan başka söz kalmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 10 Ekim 2010; 1:45:43 > -
Kutuda hata olabilir. İçindeki hardiski test edin. Kutuyu açmanız garantisi iptal olur. İçindeki hardisk masaüstü sata girişleri olan bilgisayarda test edilebilir. (Hardisk sata ise) -
quote:
Orijinalden alıntı: keleminabi
quote:
Orijinalden alıntı: CmLtPc
başka bilgisayarda denedim, kabloyu değiştirdim yine olmadı. Masaüstü bilgisayarım laptopta da denedim olmadı.
Aygıt yöneticisinde de gözükmüyorsa; (bölümler silinmiş, autorun virüsü nün bozduğu autorun.inf vb. gibi hatalar söz konusu değilse)
Bu durumda,
Bozulmuştur,
Garantiye yollayın dan başka söz kalmıyor.
Yolladım garantiye bakalım ne zaman gelicek -
garantiden gelince formatlanıp formatlanmadığını nasıl bi değişiklik varmı yokmu buraya yazarmısn? -
alet geldi çalışıyor fakat içindeki her şey silinmiş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X