Şimdi Ara

Taşınabilir Harddiski Bilgisayar Okumuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper 640gblik harici diski bilgisayarım okumuyor. 1 hafta önce sorunsuz çalışıyordu. 2 USB ile bilgisayara bağlanılıyor. eskiden birini takınca öterdi şimdi ötmüyor. ışığı yanıyor ama aygıt yöneticisinde bilgisayarımda gözükmüyor. yardımcı olursanız sevinirim.

• kablo değiştirin veya başka bilgisayarda deneyin bu arada bilgisayar nedir laptop / masa üstü?
  • başka bilgisayarda denedim, kabloyu değiştirdim yine olmadı. Masaüstü bilgisayarım laptopta da denedim olmadı.
  • yardım edicek kimse yok mu ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CmLtPc

başka bilgisayarda denedim, kabloyu değiştirdim yine olmadı. Masaüstü bilgisayarım laptopta da denedim olmadı.

Aygıt yöneticisinde de gözükmüyorsa; (bölümler silinmiş, autorun virüsü nün bozduğu autorun.inf vb. gibi hatalar söz konusu değilse)

Bu durumda,

Bozulmuştur,

Garantiye yollayın dan başka söz kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 10 Ekim 2010; 1:45:43 >
  • Kutuda hata olabilir. İçindeki hardiski test edin. Kutuyu açmanız garantisi iptal olur. İçindeki hardisk masaüstü sata girişleri olan bilgisayarda test edilebilir. (Hardisk sata ise)
  • quote:

Orijinalden alıntı: keleminabi

quote:

Orijinalden alıntı: CmLtPc

başka bilgisayarda denedim, kabloyu değiştirdim yine olmadı. Masaüstü bilgisayarım laptopta da denedim olmadı.

Aygıt yöneticisinde de gözükmüyorsa; (bölümler silinmiş, autorun virüsü nün bozduğu autorun.inf vb. gibi hatalar söz konusu değilse)

Bu durumda,

Bozulmuştur,

Garantiye yollayın dan başka söz kalmıyor.

Yolladım garantiye bakalım ne zaman gelicek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 harddiski görmüyor
    13 yıl önce açıldı
    Harici hdd bilgisayara tanıtma
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • garantiden gelince formatlanıp formatlanmadığını nasıl bi değişiklik varmı yokmu buraya yazarmısn?
  • alet geldi çalışıyor fakat içindeki her şey silinmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.