Şimdi Ara

Taşınabilir Harddisk Yazmaya Karşı Nasıl Kitlenir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar benim size bir sorum olacak. Taşınabilir harddiski veya usb belleği yazmaya karşı kitleyebilirmiyiz ? Hani ağda oluyor ya bazı kullanıcılar sadece okuma yapabiliyor bazıları ise hem okuma hem yazma yapabiliyor. Böyle birşey harddiskte mümkünmüdür? Mümkünse nasıl yapılır?



  • Çok yardımcı oldunuz. Teşekkürler
  • Harddiskte olduğunu sanmıyorum. Yapacağınız işlem ağla alakalı ile bunu kullanıcı işlemlerinden yapabilirsiniz. Hangi bilgisayara hangi yetkileri vermek istiyorsanız yapabiliyorsunuz. ama çok karışık. bazen bende karıştırabiliyorum. İsterseniz paylaşımdan da cihazı tamamen okunur ve yazılmaz durumda paylaşabilirsiniz. İnternet cafe tarzı bir yerde çalıştırmak isterseniz bununla ilgili bir program vardı sanırım. Hatta kopyalama yapılmak istendiğinde cihazın bilgisi Anamasaya iletiliyordu.
  • Ağ ile ilgili olan kısmı anlamamakla beraber evet yazma koruması yapabilirsin. Ntfs dosya biçimi ile biçimlendirip ntfs drive protect uygulamasını flashına atıp yazma korumalı hale getirebilirsin ve istediğinde kaldırabilirsin korumasız klasör oluşturm imkanıda sağlıyor bu uygulama


    İyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.