Şimdi Ara

Taşınabilir Hard Disk Alacağım Öneri Lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta da yazdığım gibi taşınabilir Hard Disk alacağım yalnız o kadar çok seçenek mevcut ki inceledikçe daha da kararsız kaldım sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var. Cihaz bana Almanya'dan gelecek ben sadece ne istediğimi belirtmem gerek. Bu zamana kadar Seagate marka Hard Disklerden memnun kaldım yine Seagate marka Hard Disk tercih edeceğim ama model tercihi yapmakta kararsız kalıyorum. Elimde 1 adet 1TB Seagate marka sabit disk ve 1 adette 1 TB Seagate marka taşınabilir disk var yalnız müzik ve film arşivi yapmayı çok sevdiğim için hard disklerin hepsi dolu sayılır. Beni bir seneliğine idare edebilecek 1 TB üstü 7200 RPM hızında bir taşınabilir Disk arıyorum 5400 RPM kopyalama taşıma sırasında biraz yavaş kaldığı için tercih etmiyorum. 1 sene sonra Almanya'ya gideceğim Çoklu Depolama Ünitesi (NAS) almayı düşünüyorum gün geçtikçe elimde ki Disk sayısı artıyor bu yüzden en mantıklısı bu olacak diye düşünüyorum. Benim 1 sene daha film arşivi yapmama yarayacak Taşınabilir Disk önerileriniz lazım. Şimdiden yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arşiv İçin HDD Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Wii için hdd önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.