Şimdi Ara

Taşınabilir DVD/Divx player tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabada ve bebk odasında hem mp3 hemde divx oynatmak için bir taşınabilir player almaya karar verdim. Değerli öneri ve fikirlerinizi bekliyorum. Sevgiler.

• valla altivide philipsin bi ürünü var ve çok uygun fiyatlı

piyasaya göre

ben olsam alırım şahsen

sonuçta philips

http://www.altivi.com/shop/Product.aspx?pid=6951&cid=295
  • altivinin fiyatlarına itibar etmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: lervolerto

altivinin fiyatlarına itibar etmeyin

niyekine

ben 2 defa alışveriş yaptım

biri geçen hafta idi ve ikiside sorunsuz geldi

üstelik öyle ucuz ürünlerde değildi
  • iyi günlerde kullanın.

şikayervar.com da 400 şikayetçi ve ben dahil forumda 20-30 kişi sizin kadar

şanslı değil malesef. (ne ürün gönderiliyor ne para iadesi yapılıyor)
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

valla altivide philipsin bi ürünü var ve çok uygun fiyatlı

piyasaya göre

ben olsam alırım şahsen

sonuçta philips

http://www.altivi.com/shop/Product.aspx?pid=6951&cid=295

Aynı ürünü mediamarkt'tan aldım.. 30 ytl için kumar oynamaya değmez.. mediamarkt şimdiye kadar gördüğüm en iyi satış sonrası hizmeti veriyor.. (anında değişim, anında para iadesi vs.)

• dostum az önce migrosdan 199 ytl ye toshiba sdp 1707 model bir tasınabilir dvd player aldım.sende hemen koş ve al bir tane.normal etiket fiyatı 299 ytl cünkü.ben daha pek inceleyemedim ama ilk izlenimlerim olumlu.
    artı yönleri.
    malzeme kalitesi yeterli seviyede
    199 ytl ye dısarıda (carrefour real) orite saba gibi düşük kaliteli dvdler satılırken bu fiyat toshiba için cok iyi
    ekranı net ve parlak
    dvd vcd cd mp3 jpeg fotoğraf cdleri ve divx cdlerini oynatıyor.
    dolby dijital desteği var.
    ingilizce hariç türkeçe menü desteğide var.
    uzun süre kullanılmadığında ekran koruyucu özelliği var.
    farklı acılardan izleme farklı altyazı ve seslendirme secenekelriyle izleme var.
    kullanımı basit.
    Türkçe kullanım kılavuzuda var.
    kutu içeriği çok zengin.(oto koltuk kafalığına asılabilen kumaş taşıma çantası uzaktan kumanda av video/ses kablosu lityum batarya iyi ses veren bir adet toshiba kulaklık amerikan prizde olan güç kablosu ve adaptör araç çakmak şarj kablosu kumaşa benzer taşıma kılıfı kullanma kılavuzu garanti belgesi)
    ürün 2 yıl garantili artı migrosda 1 ay iade değiştirme garantisi.
    yüksek ses veren iki adet 3d ses güçlendirme özelliğide olan stereo hoparlör
    çift kulaklık çıkışı
    av out ve av in girişleri var.tvye ve 5.1 e bağlanabiliyor.(kabloso içinden çıkıyor)
    2.5 saatde şarj olup pili 3 saate yakın dayanıyor.R ve RW discleride okuyor.

eksi yönleri
    kart okuyucusu ve usb çıkışı yok.
    sarsıntılara karsı anti shock özelliği yok.(arabada giderken değil yol kenarına çekince izlicen:)otobüste çok sarsıntı olmayacağı için izlenebilir.
    ekran 7''.aslında yeterli bence.

kampanya 26 mayısa kadar.migros club kartla geçerli.axess bonus ve maxımum karta 6 yada 12 ay vade farksız taksitlede oluyor.16.56 x12 yada 33.16 x 6 ay

ben memnunun.düşük kaliteli ürünlere 199 vereceğine bunu al daha iyi.sonucta toshiba.he niye migros ucuzlattı dersen bence stok fazlası olabilir.birde daha üst modelleri geldiyse türkiyeye ondan fiyat düşürmüş olabilirler.yoksa ürün kaliteli ve cok sık.pil dahil 700 gr civarı ki hafif bence

ben sahsen şiddetle tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackman123 -- 20 Mayıs 2008; 21:30:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu playerın divxte Türkçe altyazı sorunu var..Bunun nasıl çözüleceği hakkında fikri olan var mı arkadaşlar ?

Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.