Şimdi Ara

Taşınabilir diski PS4 diskine çevirin. (2 TB HDD - video anlatım) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
62
Favori
18.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MARCO

http://www.vatanbilgisayar.com/wd-25-2tb-my-passport-ultra-siyah-usb30-tasinabilir-disk.html#genel-bakis

Arkadaşım için ps4 hdd bakıyoruz bu model uyumlumudur sizce?

Değil maalesef. Bende aynısı olduğu için araştırmıştım. Seagate bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cceranimoo kullanıcısına yanıt
    Bende de epey pri hesap var. Eski diskteki tüm içeriği full backup restore yapmıştım.Deactive değil de taşıma yaptıktan sonra tüm hesapları için bir kez kullanıcı adı ve şifre girmeni istiyor sadece.

• Hocam sizin önerdiğiniz ile bu ürünün farkı nedir acaba?

Ps4 için kullanacağım(pro değil)

http://m.epttavm.com/item/18803074_seagate-expansion-2tb-stea2000400?gclid=Cj0KEQiA1b7CBRDjmIPL4u-Zy6gBEiQAsJhTMH3hY2XkJBuEcLj0yMHCM0R4M2Wu6-WfsCc07AGTsHsaAibL8P8HAQundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonVaynen -- 13 Aralık 2016; 17:37:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonVaynen

Hocam sizin önerdiğiniz ile bu ürünün farkı nedir acaba?

Ps4 için kullanacağım(pro değil)

http://m.epttavm.com/item/18803074_seagate-expansion-2tb-stea2000400?gclid=Cj0KEQiA1b7CBRDjmIPL4u-Zy6gBEiQAsJhTMH3hY2XkJBuEcLj0yMHCM0R4M2Wu6-WfsCc07AGTsHsaAibL8P8HAQundefined

Ben bugun bu urunden aldım ve kurulum yaptım. Aynı gorevı goruyor ozellıklerde aynı bu daha yenı modelı sanırım. Alabılırsın sorun cıkarmadı.

• Ben 2 tb hdd taktım sorun yok fakat içinden çıkan Toshiba marka 500 gb hdd yi usb 3.0 kutusuna taktım bilgisayar görmüyor neden acaba? Fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

Ben 2 tb hdd taktım sorun yok fakat içinden çıkan Toshiba marka 500 gb hdd yi usb 3.0 kutusuna taktım bilgisayar görmüyor neden acaba? Fikri olan var mı?

Videoda bahsettiğim gibi Disk Yöneticisinden bölümleri silip tek havuz oluşturmanız lazım. Onu yapmadan bilgisayarım da görünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

Ben 2 tb hdd taktım sorun yok fakat içinden çıkan Toshiba marka 500 gb hdd yi usb 3.0 kutusuna taktım bilgisayar görmüyor neden acaba? Fikri olan var mı?

Videoda bahsettiğim gibi Disk Yöneticisinden bölümleri silip tek havuz oluşturmanız lazım. Onu yapmadan bilgisayarım da görünmüyor.

Anladım, yarın sabah deneyeceğim, teşekkür ederim. Bu arada 2tb hdd yide buradan aldim.

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00FRHTTIU/ref=yo_ii_img?ie=UTF8&psc=1

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Maalesef o şekilde de görmüyor. HDD yi takınca kutuda ışıkta tepki vermiyor. HDD yi kutudan çıkarıp boş bağlıyorum bilgisayara kutu da ışık yanıyor. Kutu seagate içindeki hdd toshiba acaba bu nedenle mi çalışmıyor?
  • Yedeği, takmak için aldığımız hard diske mi almalıyız yoksa yedek için başka bi hard disk mi kullanmalıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batwoone

Yedeği, takmak için aldığımız hard diske mi almalıyız yoksa yedek için başka bi hard disk mi kullanmalıyız?

Başka hardisk kullanmalısınız.

• yedekleme yaparken kullandığımız hard diskin tamamen boş mu olması gerekiyor, hard diskin içerisinde başka data varsa içerisine yedekleme yapılamaz mı? farklı farklı yorumlar var bu konuda kafam karıştı
  • Öncelikle video anlatımı için çok teşekkürler. Çok faydalı olmuş emeğinize sağlık.
    Benim denemek istediğim bir yöntem var eğer işe yaramazsa/beceremezsem sizin yöntemi deneyeceğim.
    Ömrünü tamamlamak üzere olan arasıra kullandığım bir 1tb'lık hdd'li laptop'um var. Ps4üm hdd'si ile laptop'ınkini değiştirmek istiyorum. Laptoptan çıkaracağım hdd , işletim sistemi ve depolama alanı olarak ikiye ayrılmış durumda. Hdd'yi çıkarmadan önce bir birleştirme veya format atmalı mıyım. Yoksa ps4'e taktığımda kendisi bu işlemleri otomatik olarak yapar mı ? Yine aynı şekilde ps4'ten çıkardığım hdd'yi direkt laptop'a taktığımda sistem kurulumu vb gibi sorunlar yaşar mıyım. Şimdiden teşekkür ederim cevaplar için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıda ki cihazı aldım 2 TB 200 TL kargo dahil. Canavar gibi valla. Cihazın performansı bile arttı sanki. 6. gün kargoyu teslim aldım.
    Seagate Expansion Portable, 2 TB, Harici Taşınabilir Sabit Disk; USB 3.0 (STEA2000400)

Sipariş vermek isterseniz şu an indirimde. Ben alırken 54€'ya (200 TL) gelmişti.
    Şu an 69.74€ Birde promosyon kodunda MERHABA yazarsanız 59.74€ (223 TL)'ya gelir. Fiyat olarak 82.99 yazıyor ancak siparişi ilerlettiğinizde 69.74€ göreceksiniz. Promosyonu girince 59.74€'ya düşecektir.

Şu an son ödeme ekranında vergi ile ilgili bir durum görünmüyor. Yinede sipariş verecek olanlar kontrol etsin.

https://www.amazon.de/gp/product/B00TKFEE5S/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

• 1 -Merhaba bende fotoğraftaki seagete 1 tb bulunmakta bu hard disk ile de aynı işlemleri yapabilirmiyim lütfen yardım edin sizin cevabınıza göre 500 gb playstation 4 alacağım lütfen cevaplayın arkada model srd0nf1 yazıyor seagete exponsion portable driver yazıyor uygunmudur ?
    2 -alacağım makina da dijital birkaç oyun var bu oyunlar yeni taktığım hard diske aktarılabiliyormu yoksa o 500 gb lık harddisktemi kalıyor almak istediğim makina linkte makinanın fiyatı sizce nasıl açıklamayıda okursanız sevinirim.. @
    C-TRanger @GoldPunchhttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-ps4-pro-aldigim-icin-ps4-umu-satiyorum-izmir-ici-elden-364171370/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluhan. -- 2 Ocak 2017; 3:33:58 >

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    pro 12mm kalın 2.5luk diskler için müsaitmi? 9mm diskler için değildir sadece umarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluhan.

1 -Merhaba bende fotoğraftaki seagete 1 tb bulunmakta bu hard disk ile de aynı işlemleri yapabilirmiyim lütfen yardım edin sizin cevabınıza göre 500 gb playstation 4 alacağım lütfen cevaplayın arkada model srd0nf1 yazıyor seagete exponsion portable driver yazıyor uygunmudur ?
    2 -alacağım makina da dijital birkaç oyun var bu oyunlar yeni taktığım hard diske aktarılabiliyormu yoksa o 500 gb lık harddisktemi kalıyor almak istediğim makina linkte makinanın fiyatı sizce nasıl açıklamayıda okursanız sevinirim.. @
    C-TRanger @GoldPunchhttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-ps4-pro-aldigim-icin-ps4-umu-satiyorum-izmir-ici-elden-364171370/detay

bende 2 tb versiyonu var. aynı kodu içeriyor kutusunu kontrol ettim stea2000400 yazıyor. ps4te kullanılabilir.

• Yukardakime soruma başka kişilerde cevap verirse çok memnun olurum kutusuda bu

• Merhabalar. Ps4 için yedekleme yapmak istiyorum toplam boyut 325 gb civarı. Elimde 600 gblık harddisk var exfat olarak biçimlendirilmiş ve içi bomboş, ancak yedeklemeye çalıştığımda USB depolama cihazında yeterli boş alan yok diyor. Bir çözümü olan var mıdır acaba?
  • Samichlaus kullanıcısına yanıt
    exfat değil de fat32 olması lazım formatın.
  • antrepocu A kullanıcısına yanıt
    Yazılımla fat32 de yaptım sonuç değişmedi.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.