Şimdi Ara

Taşınabilir disk almak istiyorum önerirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. bu taşınabilir disk flash bellek in büyük boyutu mu oluyor, almak istiyorum, her şeyi dvd ye kaydedeli ev dvd deposu oldu, araştırdım Eskişehir Bimeks de Samsung M3 Portable 1TB HX-M101TCB/G Taşınabilir Disk 169 Tl fakat Samsung un bu kadar farklı olması beni endişelendirdiği için yardımınızı rica ediyorum. Kullanan arkadaşlar bilirler ne dersiniz alayım mı.?

• refikilhan kullanıcısına yanıt
    Vatan'dan almanı tavsiye ederim.
    HDD olarak ise ;http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-25-1tb-canvio-usb30-usb20-tasinabilir-disk.html?srt=UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas*

Vatan'dan almanı tavsiye ederim.
    HDD olarak ise ;http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-25-1tb-canvio-usb30-usb20-tasinabilir-disk.html?srt=UP

Eskişehirde vatan var dostum zaten ekran kartımı da oradan almıştım fakat bilgisayar içinde kullanılan sabit HDD istemiyorum zaten ondan 1 TB var. ama ben program ve oyunlarım için depo olarak kullanmak istiyorum, onun için taşınabilir olmalı, yani sadece flash bellek gibi kullanmak istiyorum. bu mümkünmü ? Birde ayni marka vatanda daha pahalı.

• alacağın diski flash bellek gibi kullanabilirsin
    bimekste satılan samsung ve yukarıda önerilen toshiba ikisi de aynı işi görür
    markası, özelliği ve satıldığı yere göre fiyatları değişebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratTURAN1977

alacağın diski flash bellek gibi kullanabilirsin
    bimekste satılan samsung ve yukarıda önerilen toshiba ikisi de aynı işi görür
    markası, özelliği ve satıldığı yere göre fiyatları değişebilir

Bu marka ve model diyorum acaba kalite ve kullanılabilirlik bakımından nasıl, ileride sorun çıkarabilirmi, malum her şeyim içinde olacak.
  • Ben kullaniyorum 80 mb yazma hızı var usb 3.0 da açıkçası yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jarath

Ben kullaniyorum 80 mb yazma hızı var usb 3.0 da açıkçası yeterli

Bu cevap benim için yeterli oldu dostum, çok teşekkürler, yarın Allah izin verirse alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: refikilhan

quote:

Orijinalden alıntı: jarath

Ben kullaniyorum 80 mb yazma hızı var usb 3.0 da açıkçası yeterli

Bu cevap benim için yeterli oldu dostum, çok teşekkürler, yarın Allah izin verirse alacağım.

Hayırlı olsun ben aldığımda 149 tl idi ama döviz bu kadar yuksek değildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.