Bildirim
TASARIMINI EN ÇOK BEĞENDİĞİNİZ KİTAP
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir - 6 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
-
http://www.itusozluk.com/img.php/3c787f93dff17d4103d06887acde3a263454/tutunamayanlar
Tutunamayan birisi gibi çok içli, kederli , bütün herseyden kurtulmak ister gibi bakıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 14 Ağustos 2011; 20:47:22 > -
-
Daha güzellerini görmüşümdür tabi ama aklıma bu geldi ilk:
-
quote:
Orijinalden alıntı: moondalina
quote:
Orijinalden alıntı: baqunin
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan*
Aşağıdaki gibi beyaz kapağın üzerine yapılan tasarımları beğeniyorum hem sade hem şık
Aynen olasılıksızı okumamda kapak çok etkili olmuşturama okuduktan sonra da pişman olmadım kesinlikle
sürükleyici mi acaba, bende okumak istiyorum da
aynen kapağında da yazdığı gibi
-
Çok küçükken okumuştum,sıkıldığım zaman sürekli kapak resmine bakıyordum
-
bir de unutmuşum;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sednag -- 18 Ağustos 2011; 16:39:08 > -
-
sinestezyada çok iyi galiba genel olarak aprilin tasarımları çok iyi -
-
can yayınlarının bu sadeliğini çok seviyorum. mümkün mertebe bütün kitaplarımı buradan almaya çalışırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan*
sinestezyada çok iyi galiba genel olarak aprilin tasarımları çok iyi
Kitabı almamda konusu kadar kapağı da etkili olmuştuKapak kasvetli olunca kitapta güzel değil gibi geliyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jackson
Bu kitabı sırf kapağı içi aldım -
Okumayana pek etkileyici gelmez belki ama ben çok beğenmiştim. -
-
Benzer içerikler
- agatha christie okuma sırası
- haritada kaybolmak özet
- game of thrones harita
- okunması gereken askeri kitaplar
- pdf kitap arşivi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X