slm abiler arkadaşlar ben mobilya işi ile uğraşıyorum kamelya,dolap vs... tasarlamak için birde bazı firmaların atutocat ile hazırladıkları projeleri açabilecek bir sistem lazım bütçem 3000-3500 tl monitör hariç 22 inç lcd monitörüm var eksen bilgisayardan almayı düşünüyorum fiyatları bazı sitelere göre uygun gördüm tabi sizin tavsiyelerinizi bekliyorum. sistemi 120 gb ssd ye kurmayı düşünüyorum markaya karar veremedim depolama birimi olarakta wd 3tb lık disk tabi harici düşünüyorum pc nin içinde değil harici disk kutusuda ofiste saklayacağım hırsızlar bulamasın diye bağlantısı e-sata,usb3, ethernet olması gerek ağdaki diğer pclerde erişebilmesi açısından tavsiye edersaniz çok iyi olucak hatta birden fazla disk alan kutulardan düşünüyorum raid desteği olan 2 adet disk alıp bilgilerimi garantiye almak için
geçen hafta ofise hırsız girdi masa üstü pcyi ve iki adet laptopu götürdü cep harddislerimi dahi almış allah be...sını versin bütün bilgilerim programlarım hatta yaklaşık 500 adetlik film arşivim gitti beni resmen taş devrine geri döndürdü günlerdir şerhoş gibiyim acısını çeken bilir bilginin değeri hiçbirşeye benzemiyor daha yeni yeni toparladım kendimi tek teselliğim cana zarar gelmedi allaha şükür allah kimsenin hatta düşmanımın başına bile vermesin.