Şimdi Ara

Tasarım için pc topluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene üniye başlıyorum endüstriyel tasarım okuyucam , meslek dersi olarakta hareketli tasarım düşünüyorum . Şuanki sistemim muhtemelen kaldırır programları ama bugün arma 3 aldım ve her oyunu ultrada açan sistemin anası ağladı . Dedim okula lazım falan ayağına pedere iyi bişey aldırıyım .

Kafamdaki parçaları yazıyorum ,

Ekran Kartı

İşlemci

Anakart

HDD , SDD , soğutucu , ram , kasa ve psu elimde mevcut olanları kullanıcam , ileride kasayı değiştirmeyi düşünüyorum, ve ramleri değiştiricem

toplam 3200 lira görüşleriniz nelerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaxHobbit -- 5 Temmuz 2013; 4:41:26 >

• anakart ıslemcı ıle uyumsuz z87 anakart bak
    bence cok ucmussun bukadarına gerek yok ayrıca
  • allah gözünü doyursun. ne gerek var o kadar masrafa.
  • pegasus1881 kullanıcısına yanıt
    fark ettim onu yanlış görmüşüm son rakamı hep amd kullandım bu güne kadar düzeltiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pounce

allah gözünü doyursun. ne gerek var o kadar masrafa.

dediğim gibi 4 sene kullanıcam ve ekleyeceğim şey en fazla 3 sene sonra 2. bi ekran kartı olur. ArmA 3 ü ultrada oynamak istiyorum bide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morbius108

Arkadaşlar bu sene üniye başlıyorum endüstriyel tasarım okuyucam , meslek dersi olarakta hareketli tasarım düşünüyorum . Şuanki sistemim muhtemelen kaldırır programları ama bugün arma 3 aldım ve her oyunu ultrada açan sistemin anası ağladı . Dedim okula lazım falan ayağına pedere iyi bişey aldırıyım .

Kafamdaki parçaları yazıyorum ,

Ekran Kartı

İşlemci

Anakart

Ram

Soğutma

Kasa

Psu

HDD ve SDD olarak elimde mevcut olanları kullanıcam , kalan parçalarıda kuzenime satıcam bin liraya anlaştık.

Şimdi parçalar 6200 falan tutuyor da haftasonu indirimi vs. ile 5000 olur o.

Bide gerek yok o kadar 2-3 bine de toplarsın derseniz şunu belirtiyim ben bunu 4 sene kullanıcam ve 3. senenin sonunda falan sli yapınca ultrada açmaya devam etsin istiyorum, çünkü pederi tanıyosam bi kere alır tam alır bi daha gidersem aldım ya zaten okul başında der . Yoksa 2-3 bine toplayıp her sene biraz yükseltirdim.

Tavsiyeleriniz neler ram de kararsız kaldım sadece

O kadar ultra-mega-süper-lüx sistemlere gerek yok bence. 3500 liraya işini yıllarca görecek sistem alabilirsin.

• kim ne derse desin fazlası israf ben 7 yıllık tecrübemle bunu söylüyorum .

INTEL
    Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    586 TL

MSI
    Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    392 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    200 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    156 TL

KINGSTON
    120GB HyperX 3K Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 555MB / Yazma 510MB)
    264 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 400R 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA
    424 TL

GIGABYTE GTX 770 WindForce 3x, 2GB, PCIExp Ekran Kartı, GDDR5, 256 bit, 1137/7012 Mhz
    1096 TL

Toplam : 3385 TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yazıyı okumadığın bile belli basit örnek hdd ssd var zaten dedim
  • quote:

yazıyı okumadığın bile belli basit örnek hdd ssd var zaten dedim

iyi o zaman benim parçalardan ssd hdd çıkar işlemciyi 4770k yap yeter hayırlı olsun.
  • sağol yardımın için , biraz kafamda değiştirdim sadece ekran kartı anakart işlemci alıcam diğerlerini eski parçalardan kullanıcam (ram soğutucu kasa psu) , ekran kartı konusunda kararsızım arada 700 lira fark var 780 ile 770 arasında

780 ile alırsam 3500 gibi bi fiyat oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaxHobbit -- 5 Temmuz 2013; 4:24:11 >
  • quote:

sağol yardımın için , ramleri dediğinden alıcam ekran kartında kararsızım peder hangisine olur derse artık baya fark var çünkü arada bu ay içinde almayı düşünüyorum

Sistemi aldıktan sonra yardımcı olabildiysem LİNKE tıklayarak görüşünü belirtirsen sevinir ve listeye eklerim.

http://forum.donanimhaber.com/m_73889323/tm.htm

• konuyu yeniledim biraz daha düşürdüm fiyatı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.