Şimdi Ara

Tasarim icin laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Bilgisayar piyasasina uzun zamandir uzak oldugum icin suan hangi paraya ne alinir ne ne ise yarar bilmiyorum. 5 bin liralara kadar rahat rahat render alabilcegim 3ds max autocad archicad photoshop vs gorsel tasarim programlarini kullanabilcegim ne marka ne model laptop aliyim. Mac almama gerek var mi ve ya ne aliyim yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: akdenizatakan

Arkadaslar merhaba. Bilgisayar piyasasina uzun zamandir uzak oldugum icin suan hangi paraya ne alinir ne ne ise yarar bilmiyorum. 5 bin liralara kadar rahat rahat render alabilcegim 3ds max autocad archicad photoshop vs gorsel tasarim programlarini kullanabilcegim ne marka ne model laptop aliyim. Mac almama gerek var mi ve ya ne aliyim yardimci olursaniz sevinirim

http://www.notebookadresi.com/asus-n550jx-cn064h-notebook

bu güzel ihtiyaçlarını karşılar bence

• ayponefoures A kullanıcısına yanıt
    F/p olarak guzel bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdenizatakan

Arkadaslar merhaba. Bilgisayar piyasasina uzun zamandir uzak oldugum icin suan hangi paraya ne alinir ne ne ise yarar bilmiyorum. 5 bin liralara kadar rahat rahat render alabilcegim 3ds max autocad archicad photoshop vs gorsel tasarim programlarini kullanabilcegim ne marka ne model laptop aliyim. Mac almama gerek var mi ve ya ne aliyim yardimci olursaniz sevinirim

bu modeli incelemişmiydin ?

http://www.pcdepo.com/lenovo-y7070-80du00artx-notebook?keyword=80DU00ARTX

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc icin hoparlor tavsiyesi.
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.