Görsel iletişim tasarımı bölümü okuyacağım.Bu yüzden tasarım programları için laptop lazım olacak.Canlı ders için de kullanırım.Önceden hep masaüstü kullandım,laptoplar hakkında bilgim yok.Biraz araştırdım tasarım için özellikleri ne olmalı diye.Özellikle ekran kartı,işlemcisi önemliymiş.
Böyle bir laptop buldum.Sizce de uygun mudur ? Bir de bunun ryzen 7 var.Onun da linkini koydum,fiyatı daha pahalı.
www.vatanbilgisayar.com
Asus FX505DT Amd Ryzen 5 3550H fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus FX505DT Amd Ryzen 5 3550H kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Bir karşılaştırma yaptım kendimce.Lütfen yardımcı olun,bilgisayar konusunda hiç bilgim yok.Acer pclerini de öven var tasarım konusunda,kafam karıştı.Beni uzun yıllar idare etsin istiyorum en azından bir 3 4 sene,kykdan gelecek parayla taksit yapacağım.Zırt pırt laptop almak istemiyorum.Zaten bundan sonra fiyatları daha da yükselir eminim.
www.vatanbilgisayar.com
Asus S432fn core i5 10210u notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus S432fn kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.