Şimdi Ara

Tasarıcı.Com ( Yaratmaya gönül verenler için :) )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ( Genel şablonda istenilen bilgiler yazının içerisinde mevcuttur )

www.TASARICI.com

Eski sitemiz OyunYazilim.Com 'un kapanışının üzerinde 2 ay geçti.
    Ben okumak için şehir dışındaydım bu yüzden siteyle hiç ilgilenememiştim. Siteyle yardımcı yöneticiler ilgilenmişti.
    Artık eğitim hayatımı kendi memleketimde devam ettireceğim bu yüzden sitemle ilgilenebileceğim.
    Size söz veriyorum ki eski OYUNYAZILIM.COM 'daki egolu admin anlayışı tamamen bitmiştir !
    Eskilerden hiç bir benzerlik olmadan sitemizi yönetmek istiyorum. Eskisi gibi hatır için yönetici yapma devri kapanmıştır.
    Kimseye hatır için rütbe verilmez ve ayrıcalık tanınmaz.

Sitemiz eskisi gibi olduğu gibi yine OYUN TASARIMI üzerine yoğunlaşacaktır fakat diğer tüm tasarım dalları mevcuttur.
    ( Web, Grafik, Programlama )
    Oyun Tasarımı olduğu için doğal olarak Programlama üzerinede yoğunluk oluşturulacak.
    Web Tasarım'a ise kendi uzmanlığım olduğu için ayrı bir ilgi göstereceğim.
    Eski sitemizin veritabanındaki üyeleri bu sitemize eklemedim. Hiç üye yok. Sitemizi sizin katkılarınız ile canlandıracağız.

Diğer hiç bir TÜRK SİTESİ'nde bulamayacağınız bazı kaynaklarımız :

* Half-Life (2) Source SDK dersleri. ( Videolu ve Sesli anlatım. )
    Source SDK nedir ? Half-Life 2 oyununa ve serilerine modifikasyonlar yapmaya yarayan bir yazılımdır.
    Bu modifikasyonlara Mekan ( map ) ve Model - Meterial 'leri örnek verebiliriz.
    Şuan derslerin bir kısmı ekli. Bir kısmıda siz üye olduktan sonra eklenecek.

* Dx Studio (www.dxstudio.com ) oyun motoru için dersler. ( Türkçe Video ve Sesli anlatım. )
    Şuan üzerinde çalışıyoruz sitemiz açıldıktan sonra dersleri yayınlamaya başlayacağız.

* Başka sitelerden de bulabileceğiniz 3D Game Studio dersleri fakat bizim farkımız var tabii ki =) .

Site yönetimindeki kişilerimizi size tanıtayım :

- HCN ( HeadCrabTR ) - Site Sahibi ve Üst Düzey Yönetici. ( DX Studio ve Source SDK dersleri. )

- Erozbey - Üst Düzey Yönetici ( Source SDK dersleri )

- Hızlı_Sistem - Üst Düzey Yönetici ( 3DGS, Vb ve Modelleme dersleri )

- Dark Ghost - Yönetici ( Tasarici.Com Game Studios başkanı )

- NightBlué - Genel Moderatör

Teşekkürler.

HCN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeadCrabTR -- 11 Ağustos 2010; 16:55:51 >

• Up !
  • Source sdk'de css harita tasarlamak istiyorum. Umarım sitenizde aradığımı bbulurum.

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.