Şimdi Ara

Taş Devri Dİyeti ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taş devri diyeti yapanlar var mı aranızda arkadaşlar ?

Aslına bakılırsa bu diyet değil bir yaşam biçimi. Ömrünüzün sonuna kadar uygulaycağınız beslenme şekli.

Uygulaması oldukça zor. Ama uygulayanlar hayat kalitelerinin çok arttığını diyabet hastası olanların insülin/ilaçları bıraktıkları söyleniyor.

• bünyen sağlamsa yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

Taş devri diyeti yapanlar var mı aranızda arkadaşlar ?

Aslına bakılırsa bu diyet değil bir yaşam biçimi. Ömrünüzün sonuna kadar uygulaycağınız beslenme şekli.

Uygulaması oldukça zor. Ama uygulayanlar hayat kalitelerinin çok arttığını diyabet hastası olanların insülin/ilaçları bıraktıkları söyleniyor.

Bir tıp öğrencisi olarak önerim şu; zayıflamak istiyorsanız, doktora görünün. Çünkü birine iyi gelen diyet size zarar verebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

Taş devri diyeti yapanlar var mı aranızda arkadaşlar ?

Bir tıp öğrencisi olarak önerim şu; zayıflamak istiyorsanız, doktora görünün. Çünkü birine iyi gelen diyet size zarar verebilir.

Zayıflamak konusunda herangi bir sorunum yok. hatta fitness ile uğraştığım için fitim. ben zayıflamak için değil. sağlıklı yaşamak için bunu uygulamak istiyorum. canan karatay hocanın kitabını da okudum. prof. dr Mehmet Aydın'ın taş devri ile makalelerini okuyorum. Sadece bu forumda uygulayan var mı diye merak ettim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.