yai satılıyorum ona mı üzülüyim yoksa 8 kuruş ettimemi üzüliyimmm koskaca tarum be forumu kapatan adam
quote:Orjinalden alıntı: Tarum yai satılıyorum ona mı üzülüyim yoksa 8 kuruş ettimemi üzüliyimmm koskaca tarum be forumu kapatan adam Usersın ancak bu kadar para edersin, Halbuki admin olsaydın...
quote:Orjinalden alıntı: !!!Çağrı quote:Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_ 1 ytl teklifin geçersizdir hala en yüksek teklif bende 10 kr 12YkrAlırım demiştim
quote:Orjinalden alıntı: Y!g!T Tarumu alirim bide ustune 5.000 ytl alirim. En iyi teklif burda.Kimse bo$ yere umitlenmesin.
quote:Orjinalden alıntı: Y!g!T quote:Orjinalden alıntı: Y!g!T Tarumu alirim bide ustune 5.000 ytl alirim. En iyi teklif burda.Kimse bo$ yere umitlenmesin. Sen direkt eksiye indin hoca olmaz ki yahu
quote:Orjinalden alıntı: DiabloXT quote:Orjinalden alıntı: Y!g!T quote:Orjinalden alıntı: Y!g!T Tarumu alirim bide ustune 5.000 ytl alirim. En iyi teklif burda.Kimse bo$ yere umitlenmesin. Sen direkt eksiye indin hoca olmaz ki yahu O da taruma katlanmak icin.
quote:Orjinalden alıntı: Y!g!T quote:Orjinalden alıntı: DiabloXT quote:Orjinalden alıntı: Y!g!T quote:Orjinalden alıntı: Y!g!T Tarumu alirim bide ustune 5.000 ytl alirim. En iyi teklif burda.Kimse bo$ yere umitlenmesin. Sen direkt eksiye indin hoca olmaz ki yahu O da taruma katlanmak icin. gör bunları hocaaaaaa
quote:Orjinalden alıntı: DiabloXT quote:Orjinalden alıntı: Y!g!T quote:Orjinalden alıntı: DiabloXT quote:Orjinalden alıntı: Y!g!T quote:Orjinalden alıntı: Y!g!T Tarumu alirim bide ustune 5.000 ytl alirim. En iyi teklif burda.Kimse bo$ yere umitlenmesin. Sen direkt eksiye indin hoca olmaz ki yahu O da taruma katlanmak icin. gör bunları hocaaaaaa