Şimdi Ara

Tartışma ve dava hk yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
40
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler geçen yıl kardeşim bir mağazada çalışıyordu markete birşey almaya çıkmış bisiklet ile sonra bi bayan arabayla onu sıkıştırmış oda köşede beklemiş kadın geçsin diye kadında durup geri vitese takmış arabayı kardeşimin üstüne sürmüş oda çarpmasın diye arabaya vurup beni mi ezeceksin diye kızmış sonra bi kaç kişi gelip bayana kızmış. Bayanda kardeşime tişörtün de iş yerin yazıyor seni şikayet edecem demiş. Gidip şikayet etti karakola gittik sözde kardeşim onu öldürmekle tehdit etmiş şahidi de kaynanası. ifadelerini aldılar. Mahkemeden önce polis aradı gelin barışın diye bende kardeşimi gönderdim git özür dile kapansın diye ama kadın demiş ki 1 hafta bir kamu dairesinde çalış tabi kardeşim bunu kabul etmemiş . Geçen mahkeme oldu ifade verdiler. Şimdi sorun şu kardeşim haksız yere iftiraya uğradı ve bundan dolayı işinden ayrıldı ve şimdi ceza alma durumu var. Yapılabilecek birşey var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• özür dileyip işlemediği suçu kabul etmemeliydi

• Kadın direk kamu dairesinde çalış deyince özür dilememiş hocam. Verdiği ifadede suçlamaları kabul etmemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: V-for-vandetta

Kadın direk kamu dairesinde çalış deyince özür dilememiş hocam. Verdiği ifadede suçlamaları kabul etmemiş

suçlamaları kabul etmediyse şahit te yoksa bişey olmaz. ama yine de durumu takip edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.