Şimdi Ara

Tartarini İle İlgili Bilmek İstedikleriniz!!!! (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.549
Cevap
3
Favori
211.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EN YAKIN TEKİRDAĞ VAR TEL:0282 2606161 ARDA OTOGAZ...
    quote:

Orjinalden alıntı: ayıoğul

edirnede tartarini servisi yok gözüküyo ben bulamadım parça satan bi yerde yok en yakın il veya ilçe yada diyafram fiyatları benim kafanın modeli g79 ?
  • BURSA TARTARİNİ YETKİLİ SERVİSİ GÜR OTO TEL:0224 2714504...
  • LPG KULLANAN ARKADAŞLARA BİLGİ ANLAMINDA ARABAMIN
    YAKITINI BİLDİRMEK İSTİYORUM TARTARİN SIRALI KİT TAKILI
    GAZ TAMAMEN BİTTİ 20 YTL GAZ ALDIM KM SIFIRLADIM GAZ TAMAMEN BİTTİĞİNDE 136 KM OLMUŞTU YANİ 148 KURUŞ YER ANTALYA
    LPG FİATI 1520 ŞEHİR İÇİ TÜKETİMDİR SAYGILAR

MAREA 2000 MODEL TARTARİN OKCANDA TAKILDI
    ACABA YAKIT NORMALMİ? FİKİR BELİRTİRSENİZ?
  • Merhaba arkadaşlar,

2002 model Opel Astra aracıma benzine para vermenin enayilik olduğunu düşündüğümden Tartarini lpg taktırdım.

Arabaya binince benzinden hiç bir farkı olmadığını anladım, hatta arabada düşük devirde tekleme vardı, o dahi kalktı diyebilirim.

Şanlıurfa'da taktırdım yetkili bir bayiye bir taraftan da içime kurt düşmedi değil, acaba iyi taktılar mı ilerde sorun yaşar mıyım gibi. Çünkü birçok kişi bu işin bir ustalık işi olduğunu ve iyi bir ustaya taktırılması gerektiğini söylüyor. Umarım bir sorun çıkmaz,

Buradan tartarini Akdeniz bölge bayiisi Ünal beye soruyorum, izmir'de önerebileceğiniz bir usta var mı bir de ona göstermek istiyorum. Bu arada arabanın her yerini deldiler ya hu
  • Mrb. karaoğlan,

Bence şehiriçiyse güzel bir tüketim. Mesela bende opel astra var, şehiriçinde çok fazla yakıyordu benzinle, lpg ile henüz deneme şansım olmadı, sadece uzun yolda kısmen denedim.

51 ytl lik lpg aldım, lt fiyatı ise 1.58.
    120 km yol yaptım ancak yakıt miktarını gösteren 4 ışık hala yanıyor, sanırım çeyrek depo bile bitmedi. İnşallah böyle gider.

Benzine ölüm yaşasın lpg.

Ya arkadaşlar bu arada lpg fiyatları neden bu kadar değişken bu konuda fikri olan var mı? Sanırım en pahalı lpg yi ben almışım. Bir de her lpg iyi olmuyor diye biliyorum. Opet'in gazını methediyorlar.
  • ewt dedigim gibi aracıma cmt. gunu ankara uludag otogazda tartarini takıldı. şu ana kadar performans bakımından hic bi problemim olmadı. gayet memnunum. inş. yakıt tuketim degerlerim de bekledigim gibi cıkar. emegi gecenlere tşk.
  • İZMİR TARTARİNİ YETKİLİ SERVİSİ YÜKSEL OTOGAZ TEL:0232 4595420 ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.....
    quote:

Orjinalden alıntı: kaxq

Merhaba arkadaşlar,

2002 model Opel Astra aracıma benzine para vermenin enayilik olduğunu düşündüğümden Tartarini lpg taktırdım.

Arabaya binince benzinden hiç bir farkı olmadığını anladım, hatta arabada düşük devirde tekleme vardı, o dahi kalktı diyebilirim.

Şanlıurfa'da taktırdım yetkili bir bayiye bir taraftan da içime kurt düşmedi değil, acaba iyi taktılar mı ilerde sorun yaşar mıyım gibi. Çünkü birçok kişi bu işin bir ustalık işi olduğunu ve iyi bir ustaya taktırılması gerektiğini söylüyor. Umarım bir sorun çıkmaz,

Buradan tartarini Akdeniz bölge bayiisi Ünal beye soruyorum, izmir'de önerebileceğiniz bir usta var mı bir de ona göstermek istiyorum. Bu arada arabanın her yerini deldiler ya hu

• HAYIRLI OLSUN.TASARRUFLU GÜNLER....
    quote:

Orjinalden alıntı: guvens

ewt dedigim gibi aracıma cmt. gunu ankara uludag otogazda tartarini takıldı. şu ana kadar performans bakımından hic bi problemim olmadı. gayet memnunum. inş. yakıt tuketim degerlerim de bekledigim gibi cıkar. emegi gecenlere tşk.
  • herkese merhaba
    ben brc ve tartarini arasında uzunca bir süre araştırma yaptıktan sonra tartarini taktırmaya karar verdim.ama açıkcası biraz korkum da yok değil.aracımda verim alamamaktan korkuyorum açıkcası.aracım karbüratörlü tipo 1.6.bu araçlara lpg takılması ile ilgili bir problem varmı.birde çok yakın olmasından dolayı ist-bayrampaşadaki
    şahin balans'ta taktırmayı düşünüyorum.bu servista taktıran arkadaşlar varsa onlardan da servis hakkında bilgi almak istiyorum.
    bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • ünal bey,
    izmirdeki anı otogaz da tam yetkili servisiniz midir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedirgin35 -- 8 Ekim 2007; 14:16:15 >
  • yetkili bayii listesinehttp://www.tartariniturkiye.com/html/bayi_servis2.html adresinden ulaşabilirsin
    söylediğin bayii listede mevcut
  • bir şey daha sormak istiyorum.
    karbüratörlü araçlar'a lpg taktırmak ortalama ne kadar yakıt tasarufu sağlıyor.
  • bugun problemler başgosterdi. Bilmiorum lpg ile mi alakalı,ama lpg montajından(cmt. montaj yapıldı) once boyle bi problem olmamıştı. problemim ise: sabah arabayı caliştirip bi 10 metre ilerledikten sonra ''kapı acık uyarı lambası'' yanmaya başladı kapılar kapalı oldugu halde(inip tek tek kontrol ettim). daha sonra ruhsat işlemleri icin arabamı montaj yapılan yere bıraktım ve bu problemi kendilerine aktardım. ogleden sonra geri dondugumde bu problem hallolmuştu. daha sonra evin yolunu tutarken yol bilgisayarımdaki veriler sapıtmaya başladı, 35lt/km gibi degerler yazıyo ve bu degerler 1-2saniyede bi degişiodu. bundan sonra da araba 3.ve 4. viteslerde yuksek devirlerde teklemeye başladı ama bu teklemeler saniyelikti. En sonunda da ''egzoz emisyonu uyarı lambası'' yanıp sonmeye başladı. bundan sonra araç zor gider oldu teklemeler arttı,çekiş cok duştü. Arabanın kitapcıgında yazan bu ışıgın yanıp sonmesi demek '' hatalı ateşlemeden dolayı katalizator zarar gormuş'' demekmiş.
    Unal bey her ne kadar yarın aracımı ali ustaya goturcek olsam da siz de bi yorum yapabilirseniz sevinirim.
    inşallah basit bi problemdir,ya da lpg ile ilgilidir de cozulur. İyi geceler herkese

• PM DEN SORUNUZU YANITLADIM ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN...
    quote:

Orjinalden alıntı: tedirgin35

ünal bey,
    izmirdeki anı otogaz da tam yetkili servisiniz midir acaba?
  • ali usta bu sorunu çözecektir diye düşünüyorum, gelişmeleri yazarsan seviniriz...
    kolay gelsin...

quote:

Orjinalden alıntı: guvens

bugun problemler başgosterdi. Bilmiorum lpg ile mi alakalı,ama lpg montajından(cmt. montaj yapıldı) once boyle bi problem olmamıştı. problemim ise: sabah arabayı caliştirip bi 10 metre ilerledikten sonra ''kapı acık uyarı lambası'' yanmaya başladı kapılar kapalı oldugu halde(inip tek tek kontrol ettim). daha sonra ruhsat işlemleri icin arabamı montaj yapılan yere bıraktım ve bu problemi kendilerine aktardım. ogleden sonra geri dondugumde bu problem hallolmuştu. daha sonra evin yolunu tutarken yol bilgisayarımdaki veriler sapıtmaya başladı, 35lt/km gibi degerler yazıyo ve bu degerler 1-2saniyede bi degişiodu. bundan sonra da araba 3.ve 4. viteslerde yuksek devirlerde teklemeye başladı ama bu teklemeler saniyelikti. En sonunda da ''egzoz emisyonu uyarı lambası'' yanıp sonmeye başladı. bundan sonra araç zor gider oldu teklemeler arttı,çekiş cok duştü. Arabanın kitapcıgında yazan bu ışıgın yanıp sonmesi demek '' hatalı ateşlemeden dolayı katalizator zarar gormuş'' demekmiş.
    Unal bey her ne kadar yarın aracımı ali ustaya goturcek olsam da siz de bi yorum yapabilirseniz sevinirim.
    inşallah basit bi problemdir,ya da lpg ile ilgilidir de cozulur. İyi geceler herkese

• selamlar...ufak bir problemim var yardım ederseniz sevinirim...aracım 97 corsa ve tartarini marka mikserli sistem mevcut...taktıralı 3 hafta oldu ve ayara da gitti...

aracım motor sıcak dahi olsa,ilk çalıştırdıktan sonra gaza geçtiğimde 5 dk civarı rölantisi dengesiz çalışıyor...benzine alıyorum bu sefer de araç kendiliğinden rölantiyi 3-4bin devir civarlarına getiriyor 10 saniye sonra normale dönüyor...bu arada egzostan siyah duman atıyor(bazen)...sonra tekrar gaza alınca sorun ortadan kalkıyor...

hiç benzine almazsam gaz pedalına bastığım sürece sorun yok ancak gazdan ayağımı çekip devbiraja bastığım an araç stop ediyor ya da rölanti 900 lerden 500 lere iniyor...gaza basmazsam doğal olarak stop ediyor...

bu anlattığım ilk 5 dk lık dönem geçtikten sonra ise hiç bir problemim yok...tek sıkıntım bu ilk 5 dk da...

ayrıca bazen de aracın arıza lambası yanıyor...taktırdığım tartarini yetlili servisindeki usta yanar söner dedi ve dediği gibi de yanıp sönüyor...sizce bir mahsuru var mı??

yardımcı olmaya çalışırsanız sevinirim...saygılarımla

• SELAMLAR YANIP SÖNMESİNDEN ZİYADE YANMASINDA SKINCA VAR ARASIRA YANAN BİR ARIZA LAMBASI HİÇ BİR İŞE YARAMAZ ÇÜNKÜ ARIZA LAMBASI HERZAMAN DEĞİL SADECE ARIZA OLDUĞU ZAMAN YANAR İLERLEYEN GÜNLERDE ARACINIZDAN KAYNAKLANAN BİR PROBLEMDEN DOLAYI ARIZA LAMBANIZ YANDIĞINDADA LPG DEN KAYNAKLANDIĞINI DÜŞÜNECEK VE YOLUNUZA DEVAM EDECEKSİNİZ VE BU SİZE PAHALIYA PATLAYABİLİR SİZİN SORUNUNUZ BENCE MİKSERLE ALAKALI OLUP SERVİSİNİZİ BUNUN ÜZERİNDE YOĞUNLAŞMAK ÜZERE UYARIN SAYGILARIMLA...
    quote:

Orjinalden alıntı: armi

selamlar...ufak bir problemim var yardım ederseniz sevinirim...aracım 97 corsa ve tartarini marka mikserli sistem mevcut...taktıralı 3 hafta oldu ve ayara da gitti...

aracım motor sıcak dahi olsa,ilk çalıştırdıktan sonra gaza geçtiğimde 5 dk civarı rölantisi dengesiz çalışıyor...benzine alıyorum bu sefer de araç kendiliğinden rölantiyi 3-4bin devir civarlarına getiriyor 10 saniye sonra normale dönüyor...bu arada egzostan siyah duman atıyor(bazen)...sonra tekrar gaza alınca sorun ortadan kalkıyor...

hiç benzine almazsam gaz pedalına bastığım sürece sorun yok ancak gazdan ayağımı çekip devbiraja bastığım an araç stop ediyor ya da rölanti 900 lerden 500 lere iniyor...gaza basmazsam doğal olarak stop ediyor...

bu anlattığım ilk 5 dk lık dönem geçtikten sonra ise hiç bir problemim yok...tek sıkıntım bu ilk 5 dk da...

ayrıca bazen de aracın arıza lambası yanıyor...taktırdığım tartarini yetlili servisindeki usta yanar söner dedi ve dediği gibi de yanıp sönüyor...sizce bir mahsuru var mı??

• quote:

SELAMLAR YANIP SÖNMESİNDEN ZİYADE YANMASINDA SKINCA VAR ARASIRA YANAN BİR ARIZA LAMBASI HİÇ BİR İŞE YARAMAZ ÇÜNKÜ ARIZA LAMBASI HERZAMAN DEĞİL SADECE ARIZA OLDUĞU ZAMAN YANAR İLERLEYEN GÜNLERDE ARACINIZDAN KAYNAKLANAN BİR PROBLEMDEN DOLAYI ARIZA LAMBANIZ YANDIĞINDADA LPG DEN KAYNAKLANDIĞINI DÜŞÜNECEK VE YOLUNUZA DEVAM EDECEKSİNİZ VE BU SİZE PAHALIYA PATLAYABİLİR SİZİN SORUNUNUZ BENCE MİKSERLE ALAKALI OLUP SERVİSİNİZİ BUNUN ÜZERİNDE YOĞUNLAŞMAK ÜZERE UYARIN SAYGILARIMLA...
    quote:

Orjinalden alıntı: armi

selamlar...ufak bir problemim var yardım ederseniz sevinirim...aracım 97 corsa ve tartarini marka mikserli sistem mevcut...taktıralı 3 hafta oldu ve ayara da gitti...

Ünal bey mikserle ilgili sorunu servise bildireceğim...peki bu ilk çalışmadaki sorun için aracın enkektörlerini temizletsem sizce faydası olur mu??cevabınız için teşekkür ederim...saygılarımla

• Problem halloldu. Montajda hata yapılmış. manifolta baglı 4 memeden 1 tanesi yanlişlıkla 2mm çaplı takılmış.(normalde hepsinin çapı 2.5mm olmalıymış) Artık aracım teklemiyor. Gayet iyi. Ammaa yoktan yere haziranda degişen bujiler tekrar degisti sorunu bulmak adına .Servisten beklerdim ki ''tamamen bizim hatamız borcunuz yok'' demelerini . Maalesef oyle olmadı.
    Herkese kazasız belasız iyi bayramlar
  • HEPİNİZİN MUBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR SAĞLIK,MUTLULUK,ESENLİK,KAZASIZ VE TASARRUFLU GÜNLER DİLERİM.......
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.