Şimdi Ara

Tartarini İle İlgili Bilmek İstedikleriniz!!!! (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.549
Cevap
3
Favori
211.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar size dah öncede yazmıştım yineleyeyim opellerle tartarini son derece uyumlu sorunsuz bence hiç vakit kaybetmeden sizde tasarruflu günler geçirin saygılar...
    quote:

Orjinalden alıntı: ogretmen82

benimde en büyük korkum stop etmesi. erzurumda ikamet ediyorum ve burda bu markayı takan kişiler nasıllar bilmiyorum. ve manifoldu sökmeden takıyoruz diyorlar pek güvenemedim. aracım 2000 model vectra 1,6
    lpg taktırdıktan sonra sorunlarla uğraşmaktansa benzinli mi kullansam diyorum bazen.
  • siz dediklerimi uygulayın yeter keyifli ve güvenli sürüşler.....
    quote:

Orjinalden alıntı: dondurmacı

quote:

benimde en büyük korkum stop etmesi. erzurumda ikamet ediyorum ve burda bu markayı takan kişiler nasıllar bilmiyorum. ve manifoldu sökmeden takıyoruz diyorlar pek güvenemedim. aracım 2000 model vectra 1,6
    lpg taktırdıktan sonra sorunlarla uğraşmaktansa benzinli mi kullansam diyorum bazen.

yok ben gayet memnunum sistemden, işte küçük takıntılar...

• NE MUTLU BANA TEŞEKÜRLER....
    quote:

Orjinalden alıntı: ADSER

arkadaşlar,
    hayırlısıysa pazartesi ankara dan yola çıkıp antalya ya gidiyorum ünal bey e kit taktırmaya....
    izlenimlerimi sizlere aktaracağım tecrübe paylaşımı adına....
  • ünal bey antalyada olsam gözümü kırpmadan size taktırırım. aracı size teslim ederim ama erzurumdayım manifoldu sökmüyorlar. burda bi pejo zırt pırt stop ediyor ve montaj yapan kişinin dediği "kışın olur normaldir" yani araca lpg taktırıp onun sıkıntısıyla uğraşmaktansa 3 kuruş daha fazla verip benzinli binmek şuan burda, bu şartlarda daha mantıklı geliyor malesef. yoksa dediğim gibi sıkıntı olmayacağını bilsem hemen gidip taktırırım.
    quote:

Orjinalden alıntı: unalgedik

selamlar size dah öncede yazmıştım yineleyeyim opellerle tartarini son derece uyumlu sorunsuz bence hiç vakit kaybetmeden sizde tasarruflu günler geçirin saygılar...
    quote:

• Orjinalden alıntı: ogretmen82

ünal bey antalyada olsam gözümü kırpmadan size taktırırım. aracı size teslim ederim ama erzurumdayım manifoldu sökmüyorlar. burda bi pejo zırt pırt stop ediyor ve montaj yapan kişinin dediği "kışın olur normaldir" yani araca lpg taktırıp onun sıkıntısıyla uğraşmaktansa 3 kuruş daha fazla verip benzinli binmek şuan burda, bu şartlarda daha mantıklı geliyor malesef. yoksa dediğim gibi sıkıntı olmayacağını bilsem hemen gidip taktırırım.

öğretmenim, sayın hocam hiç vakit kaybetme derim ben,

bak tatile de girdik temmuz 1 den sonra hürgeneraliz artık müdür yok, nöbet yok, yazılı yok, oh beee....
    yolunuz ankaraya da mı düşmüyor. ben ankara da taktırdım, burda bi Ali usta varki sorma gitsin adam Lancia yarış arabaları var ya, onu topluyordu serviste iyiler yani. erzurum da da var Tartarinin yetkili servisi, şimdi kitapçığa baktım Hacıosmanoğulları ymış...

yaz tatilinde Antalya, Ankara ya da İstanbul a mutlaka yolunuz düşer,

selam ve dua ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dondurmacı -- 16 Haziran 2007; 7:54:44 >

• Sn dondurmacı sanırım en önemli sorunuz ünal beyin gözünden kaçtı (arıza lambası yanmasın diye konan role ve nasıl anlaşılır konusu)Saygılar sunarım
    quote:

evet ustaların aggalor un sorularına vereceği cevapları merakla bekliyorum.

9. gün tartarini izlenimlerine devam edelim

* yarın lpg alacam inşallah ne yaktığı konusunda biraz daha fikir sahibi olabileceğim.

* ünal bey ya da tecniq bi soru : bugün kırmızı ışıkta beklerken farkettim... lpg de iken rölanti bi 5000 devire düşer gibi oluyo araba hemen 7000 devire kendini topluyo sonra 6000 ne ve tekrar 5000 e sonra tekrar 7000 e salınımlar yapıyo. dikkatli dinlediğiniz zaman sanki vuruntu ve titreme oluyor. bu normal mi? acaba ecu den rölanti ayarını mı yükseltmek gerekir?

* bir de bizim araçlarda arıza ışığı yanmasın diye bi röle konmuş olabilir mi? ya da bunu nasıl anlarım ?

• ROLANTİ SENSÖRÜNÜN FİŞİNİ ÇIKARTIN ARIZA LAMBASI YANMAZİSE O ZAMAN ARIZA LAMBASININ YANMASI ENGELLENMİŞ DEMEKTİR...
    quote:

Orjinalden alıntı: oguzhannn

Sn dondurmacı sanırım en önemli sorunuz ünal beyin gözünden kaçtı (arıza lambası yanmasın diye konan role ve nasıl anlaşılır konusu)Saygılar sunarım
    quote:

evet ustaların aggalor un sorularına vereceği cevapları merakla bekliyorum.

9. gün tartarini izlenimlerine devam edelim

* yarın lpg alacam inşallah ne yaktığı konusunda biraz daha fikir sahibi olabileceğim.

* ünal bey ya da tecniq bi soru : bugün kırmızı ışıkta beklerken farkettim... lpg de iken rölanti bi 5000 devire düşer gibi oluyo araba hemen 7000 devire kendini topluyo sonra 6000 ne ve tekrar 5000 e sonra tekrar 7000 e salınımlar yapıyo. dikkatli dinlediğiniz zaman sanki vuruntu ve titreme oluyor. bu normal mi? acaba ecu den rölanti ayarını mı yükseltmek gerekir?

* bir de bizim araçlarda arıza ışığı yanmasın diye bi röle konmuş olabilir mi? ya da bunu nasıl anlarım ?

• SORUN YOK TARTARİNİCİLER UYKUDA BİZMİ? HERZAMANKİ GİBİ 24 SAAT ONLİNE HİZMET... TASARRUFLU GECELER...
  • Dün aracıma ünal beyin servisinde tartarini sıralı sistem montajı yaptırdım.. Lpg ile yaklaşık 100 km. kullandım. Benzinden lpg'ye geçişleri hissetmiyorsunuz bile.. Lpg'de de performans gayet güzel.. Kullandıkça izlenimlerimi yazacağım..Güzel bir montaj oldu, buradan da Ünal Bey'e tekrar teşekkür etmek istedim.Selamlar..
  • TARTARİNİ izlenimlerine devam :

cumartesi günü sabah lpg aldım. kiti taktırdığım günden beri 880 km yol yapmışım ve toplamda 67 litre gaz aldım :

880 / 67 = 13,13 km/lt

67 * 1380 = 92,460 lira 92,460 / 880 = 10,5 kuruş ....

sizce Tartarini + Toyota Corolla uyumu Nasıl ?......
  • mrb ünal bey,

bildiğiniz gibi aracım 206 ve benzin göstergem düşüyor. buna karşı benim bulduğum çözüm ise arada bir 5 ytl'lik benzin almak. o zaman hoooop ibre deponun yarısından fazla dolu olduğunu tekrar gösteriyor. sizin çözümünüz elektronik bir parça ile mi yoksa başka birşey mi? bu arada benim araçta yol bilgisayarı yok. yani anlamadığım bu peugeot ne diye tekerin dönüşünü sayar ki? demekki boşa atıp km.lerce yol katederken de ibremiz düşüyormuş da haberimiz yokmuş.

quote:

ARACINIZ PEGOUET OLSAYDI LPG DE GİTMENİZE RAĞMEN BENZİN GÖSTERGENİZ DÜŞERDİ GERÇİ BİZ ONADA ÇARE BULDUK...

• SİZ YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM ANTALYA DASINIZ VE SİZİ ÇAYA DAVET ETMİŞTİM GELİNCE BURADA İZAH EDERİM....
    quote:

Orjinalden alıntı: mercury07

mrb ünal bey,

bildiğiniz gibi aracım 206 ve benzin göstergem düşüyor. buna karşı benim bulduğum çözüm ise arada bir 5 ytl'lik benzin almak. o zaman hoooop ibre deponun yarısından fazla dolu olduğunu tekrar gösteriyor. sizin çözümünüz elektronik bir parça ile mi yoksa başka birşey mi? bu arada benim araçta yol bilgisayarı yok. yani anlamadığım bu peugeot ne diye tekerin dönüşünü sayar ki? demekki boşa atıp km.lerce yol katederken de ibremiz düşüyormuş da haberimiz yokmuş.

quote:

ARACINIZ PEGOUET OLSAYDI LPG DE GİTMENİZE RAĞMEN BENZİN GÖSTERGENİZ DÜŞERDİ GERÇİ BİZ ONADA ÇARE BULDUK...

• ilk fırsatta uğrayacağım ünal bey. teşekkürler.
  • Unal bey size bir sorum olacakti..
    Daha once 2001 ve sonrasi carismalara (1.6 ) sirali sistem taktinizmi?
  • TABİKİ TAKTIK HATTA SİZLERE ÇOK YAKINDA BİR SÜRPRİZ YAPIP EVO 8 VEYA EVO 9 TAKARAK YİNE DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ TABİKİ EKİBİM VE BEN...
    quote:

Orjinalden alıntı: syn2001

Unal bey size bir sorum olacakti..
    Daha once 2001 ve sonrasi carismalara (1.6 ) sirali sistem taktinizmi?

• BEKLİYORUM ATİKER TAKTIRMANIZ SORUN DEĞİL.ENAZINDAN ONLARIN ÇÖZEMEDİĞİ BENZİN GÖSTERGESİ SORUNUNUZU ÇÖZERİZ....
    quote:

Orjinalden alıntı: mercury07

ilk fırsatta uğrayacağım ünal bey. teşekkürler.
  • Ünal Bey selamlar;
    Geçen yıl Temmuz ayında Bursa'da Oto Gür'de Tartarini lpg kiti taktırdım aracıma.Şuan çok memnunum.Bu hafta sonu düğünüm var ve önümüzdeki salı Bursa'dan Kemer'e geçeceğim.Sabahtan yanınıza uğrayıp bir çayınızı içmek istiyorum.Tabiki aracımı bir de sizin kontrol etmenizi istiyorum.Eğer bahsettiğim gün için uygun olursanız buradan yazarsanız uğrayacağım.
    Selamlar..
  • SİZE ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİM.NEZAMAN İSTERSENİZ UĞRAYIN SİZ BÖYLEBİR DÖNEMDE BİZE ZAMAN AYIRIP GELİRSENİZ BİZ MÜSAİT OLMASAKTA SİZE ZAMAN AYIRIRIZ GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE.....
    quote:

Orjinalden alıntı: Erdim16

Ünal Bey selamlar;
    Geçen yıl Temmuz ayında Bursa'da Oto Gür'de Tartarini lpg kiti taktırdım aracıma.Şuan çok memnunum.Bu hafta sonu düğünüm var ve önümüzdeki salı Bursa'dan Kemer'e geçeceğim.Sabahtan yanınıza uğrayıp bir çayınızı içmek istiyorum.Tabiki aracımı bir de sizin kontrol etmenizi istiyorum.Eğer bahsettiğim gün için uygun olursanız buradan yazarsanız uğrayacağım.
    Selamlar..

• hayırlı günler ünal gedik bey.98 model vw polo 1.6 hb aracıma tartarini marka lpg taktırmak istiyorum istanbul da ikamet etmekteyim.istanbulda önereceğiniz bir yer varmı?memnuniyetleri okuyunca güzelde bazı stop etme gibi problemleri duyunca insan biraz soğuyor açıkçası.98 polo ya uygulama yaptınızmı yaptıysanız sonuçlar nelerdir net hesap yapmadım ama sanırım yani tahmini 30 ytl ile 100 km yapıyorum 2.96 civarı şu an ist te kurşunsuz benzin.Kit uygulanınca yakıt durumu ne olur sizce?Çok ilgili bir kişisiniz buna istinaden bu kadar konuşuyorum kusura bakmayın hayırlı işler hayırlı kazançlar.
  • SELAMLAR SİZE İSTANBUL MERKEZ SERVİSİMİZİN ADRESİNİ VEREYİM SİLİVRİKAPI CAD.54\1 K.MUSTAFAPAŞA TEL:0212 632 55 85 OLCAY BEYLE GÖRÜŞEBİLİRSİNİZ SELAMIMI SÖYLERSENİZ YARDIMCI OLUR VOLKSWAGENLERLE TARTAR,Nİ SONDERECE UYUMLU OLUP SORUN YAŞAMAZSINIZ SİLİVRİ KAPIDAKİ SERVİSİMİZ İSE BU İŞİ İSTANBULDA YAPTIRABİLECEĞİNİZ EN PROFÖSYONEL SERVİSTİR.TASARRUF MİKTARI NET % 45 OLUR ŞİMDİDEN HAYIRLI OLMASINI TEMENN, EDER TASARRUFLU GÜNLER DİLERİM....
    quote:

Orjinalden alıntı: endboy

hayırlı günler ünal gedik bey.98 model vw polo 1.6 hb aracıma tartarini marka lpg taktırmak istiyorum istanbul da ikamet etmekteyim.istanbulda önereceğiniz bir yer varmı?memnuniyetleri okuyunca güzelde bazı stop etme gibi problemleri duyunca insan biraz soğuyor açıkçası.98 polo ya uygulama yaptınızmı yaptıysanız sonuçlar nelerdir net hesap yapmadım ama sanırım yani tahmini 30 ytl ile 100 km yapıyorum 2.96 civarı şu an ist te kurşunsuz benzin.Kit uygulanınca yakıt durumu ne olur sizce?Çok ilgili bir kişisiniz buna istinaden bu kadar konuşuyorum kusura bakmayın hayırlı işler hayırlı kazançlar.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.