Şimdi Ara

Tarot Bakıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
2
Favori
4.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yorum için teşekkürler. Kız arkadaşımıda dileğini ve rakamları sorsam. Onun içinde bakabilir misin vaktin varsa?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sabbra Cadabra kullanıcısına yanıt
    Çıkan Kartlar:
    -Tılsım Kraliçesi (Rahat hayat,Güzellik,Bereket)
    -Kupa Üçlüsü[Ters] (yolculuk,israf,İhtiras)
    -Kupa Sekizlisi[Ters] (yeni bir ilişki aşk)

Yorum:
    Düzenin değişecek.Şehir olabilir kendin olabilrisin ama bir şeyler hatta birden fazla şey değişecek.İstediğine de ulaşacaksın hayatın düzene girecek maddi ve manevi olarak ancak kendini frenleyemeyeceksin.Kazandığın maddi rahatlığı zorlayacaksın yemeklerin eğlencenin dozunu aşacaksın.Şuan bir ilişkin varsa o da değişecek yeni bir ilişkiye başlayacaksın ve bu ilişki seni çok bağlayacak.Senin yapman gereken her zaman kendini frenleyip dozunu kaçırmaman bunu yaptığın sürece her şey yolunda olacak.
  • capo di capi kullanıcısına yanıt
    Tabiki
  • Çıkan Kartlar:
    -Tılsım Sekizlisi (maddi kazanç,kurs)
    -Kule (Yıkım,ilişkinin yıkılması,ölüm,inanç kaybı)
    -Tılsım Dokuzlusu (Miras ödül )

Yorum:
    Hocam biraz karışık kartlar çıktı.Kule biraz işleri bozdu.Tılsım dokuzlusu ve kuleyle beraber birisini kaybedip miras geleceği anlamı çıkabildiği gibi planlarının yıkılıp hiç beklemediğin bir anda planlarda olmayan bir şeye yönelip sonucunda ödüllendirileceğin anlamı da çıkıyor.Ama şu konuda eminim ki nolursa olsun ileride maddi olarak sıkıntıların olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shanki

Çıkan Kartlar:
    -Tılsım Sekizlisi (maddi kazanç,kurs)
    -Kule (Yıkım,ilişkinin yıkılması,ölüm,inanç kaybı)
    -Tılsım Dokuzlusu (Miras ödül )

Yorum:
    Hocam biraz karışık kartlar çıktı.Kule biraz işleri bozdu.Tılsım dokuzlusu ve kuleyle beraber birisini kaybedip miras geleceği anlamı çıkabildiği gibi planlarının yıkılıp hiç beklemediğin bir anda planlarda olmayan bir şeye yönelip sonucunda ödüllendirileceğin anlamı da çıkıyor.Ama şu konuda eminim ki nolursa olsun ileride maddi olarak sıkıntıların olmayacak.

Hocam zahmet olmazsa 5, 17 ve 45 sayıları ile de bakar mısınız? Bunları diyecektim fakat vazgeçmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Çıkan Kartlar
    -Kule [Ters] (İşi veya sevgiliyi kaybetme,Izdırap)
    -Ermiş (içe kapanma)
    -Tılsım Beşlisi (Zorluklar,Yalnızlık)

Yorum:
    Hocam kartlara bakınca çok olası gözükmüyo neredeyse hepsi negatif anlamlı çıktı.İleride bu kız yüzünden içine kapanabilirsin..kapanma. tarota göre bu iş olmayacak ama her zaman kendini sosyalleştirip farklı insanlarla iletişim kurarak o kızdan daha iyilerini bulmaya çalışmalısın.
  • Shanki kullanıcısına yanıt
    Hadi be üzdün hocam ben yürürüm ama bu kıza pek engel olabilecek bişe yok yani sonucuna katlanırız vesselam.
  • İstediğim yeri kazanabilecek miyim ?
    47 33 12

• Üniversite sınavında başarılı olacak mıyım

23-47-66

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 - 14 - 34

Kız arkadaşım için. Ama dileğini söylemiyor.

• Çıkan Kartlar:
    -Kupa İkilisi [Ters](Ayrılık)
    -Tılsım İkilisi [Ters] (İnişli çıkışlı şans)
    -Kılıç Kralı (İktidar Sahibi,Hukuk ya da devlet adamı)

Yorum:
    Mevcut bir ilişkin varsa o ilişki parçalanacak.Şansın inişli çıkışlı olacak bir şeyi kaybettiiğini düşüneceksin ama sonra kazanç elde edip şansın iyiye gidecek ve bu bbir döngü şeklinde devam edecek.Kılıç kralı için de görüşler ayrılıyor yine.. iktidar sahibi olabilirsin yaptığın işte ya da planlarının bir parçası olarak hukuk ya da avukatlık olabilir.Ya da hukuksal bir olayla karşılaşabilirsin ki bu önceki yazdığım miras olayıyla örtüşmekte.
  • Kardeş hiç güzel bir şey çıkmamış cenabetmisin nesin.
    27-38-45 Sevgilimle sonunda mutlu bir yuva kurabilecek miyiz? Denemekte fayda var

Hukuk okuyorum, bence onla daha ilgili. Eğlencesine bakmanı rica etmiştim fakat her halükarda ilkinden daha güzel, maddiyat yerine kaybetmemeyi tercih ederim. İlgin için teşekkürler.

Ayrıca eğlence niyetine mi bakıyorsun yoksa gerçekten inanarak mı?

• 16 54 67 okul ne olcak reis bi söyle bakalım

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    Tamam ben kartları ve olası yorumlarını söyleyeyim dileğine göre anlamı kendi anlar dileğiyle örtüşürse de haber verirsin merak ettim
    Çıkan Kartlar:
    -Kupa Kraliçesi[Ters](Boş hayaller,Güvensizlik)
    -Kılıç Kraliçesi (Detaycı,kusursuzu arayan,yönetme yetisi kuvvetli
    -Değnek Dörtlüsü [Ters] (Kısa bir işsizlik/ara,Geleneklere fazla bağlılık,Hayal dünyasında yaşama)

Yorum:
    Şimdi hocam dileği neydi kız arkadaşının bilmiyorum.Kartlara göre şunları söyleyebilirim.İleride işiyle ilgili bir ara vermesi gerekecek kısa bir ara ama daha sonra ara biter bitmez tekrar bir işle meşgul olacak.Her zaman kusursuzun peşinde ve detaylara önem veren birisi.Ancak kendine karşı güvensizlikleri var.Şuana odaklanmak yerine hayallerinde yaşıyor ama bu onun hayattaki fırsatları kaçırmasına sebep oluyor.Yapması gereken geleneklerin dışına çıkma cesaretini toplayıp hayal dünyasından çok şuanki hayatına odaklanmak olmalı.

Zengin olacakmıyım?
    8-17-43

• Eğlencesine hocam da hukuk okuman baya şaşırttı... Kartta direk hukuk yazıyodu...
    Saol dostum tamam 😊👍

• quote:

Orijinalden alıntı: Shanki

Eğlencesine hocam da hukuk okuman baya şaşırttı... Kartta direk hukuk yazıyodu...

Küçükken annemin arkadaşı da kahve falından senin ikinci söylediklerinin benzerini söylüyordu ama dediğim gibi, bu tür şeylere inanmamaya kararlıyım. Eğlencesine yapıldığında hoş oluyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.