Şimdi Ara

TARKAN ALBÜM ÇIKTI rekor kırmazsa yemek ısmarlıyorum (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
6
Favori
34.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paran çok galiba delikanlı

• hocam nasil odeyeceksiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçemez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi menü eklenmiş de bu senenin 15 lirasıyla gelecek senenin 15 lirası aynı değil. Yemeklere zam geliyor. 17 ya da 18 lira yap onu bro. Enflasyon çift rakamlarda zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jizzy Quuatily

Şimdi menü eklenmiş de bu senenin 15 lirasıyla gelecek senenin 15 lirası aynı değil. Yemeklere zam geliyor. 17 ya da 18 lira yap onu bro. Enflasyon çift rakamlarda zaten.

Daha iyi bir Türkiye icin millet evet verdi. Gecen yilla önümüzdeki yil ayni olacaksa neden evet verildi

• quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

quote:

Orijinalden alıntı: Jizzy Quuatily

Şimdi menü eklenmiş de bu senenin 15 lirasıyla gelecek senenin 15 lirası aynı değil. Yemeklere zam geliyor. 17 ya da 18 lira yap onu bro. Enflasyon çift rakamlarda zaten.

Daha iyi bir Türkiye icin millet evet verdi. Gecen yilla önümüzdeki yil ayni olacaksa neden evet verildi

İnsan bunu düşündüğüm için benim menüyü 20 lira yapar. Ayıp.

• quote:

Orijinalden alıntı: fokof

hocam nasil odeyeceksiniz

Dostum bu mesaji tamamiyle dürüstçe atıyorum. Hadi diyelim Tarkan oldu da geçemedi listedekinleri yemek ısmarlayacağım.

Listede 200 kisi olsun . Zaten 100 istemeyecek yada forumu birakacak.

Diger 100 un 50 side adres vermeyecek yada pesine dusmeyecek.

50 kisininde 40 yemek istese .30 una versem 450 tl yapar.Cok para degil ki

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Paran çok galiba delikanlı

Allaha şükür hocam var ucbes

• Yaz benide
  • Beni de ekle geçemezcilere . Tavuk iskender + Ayran alırım .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fokof

hocam nasil odeyeceksiniz

Dostum bu mesaji tamamiyle dürüstçe atıyorum. Hadi diyelim Tarkan oldu da geçemedi listedekinleri yemek ısmarlayacağım.

Listede 200 kisi olsun . Zaten 100 istemeyecek yada forumu birakacak.

Diger 100 un 50 side adres vermeyecek yada pesine dusmeyecek.

50 kisininde 40 yemek istese .30 una versem 450 tl yapar.Cok para degil ki

bu kadar durust oldugun icin arjantin den gelip istanbul daki evime istedecegim kardezim seviliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: vamp

Turkiyenin youtube tiklanma durumu manipule etiginin dusunuyorum. Zaten pollproduction firmasindan vukaatliyiz. Aleyna tilki 270 milyon dinlenmis. Ben buna gulerim. Tarkanin eski popilaritesi kalmadi. Cok severim ama bu zamandaki tarza sounda tam olarak ayak uyduramiyor. Isallah guzel seyler cikartir.

Manipule den kastin Aleyna Tilki yerine Tarkanin dinleyin kastindaysan olabiljr

Aleyn Tilkiyi de gömmek istemem sadece gecen yil taninmayan biri bile 300 milyona yakin dinleniyorsa Tarkanin bunu kolaylikla yapabilecegini soyluyorum

Aleyna Tilki gelecegin Gülsenidir Daha da gecer. Türkiyenin en iyi sanatcilarindan biri olur.Kizin sesi güzel

• quote:

quote:

quote:

Turkiyenin youtube tiklanma durumu manipule etiginin dusunuyorum. Zaten pollproduction firmasindan vukaatliyiz. Aleyna tilki 270 milyon dinlenmis. Ben buna gulerim. Tarkanin eski popilaritesi kalmadi. Cok severim ama bu zamandaki tarza sounda tam olarak ayak uyduramiyor. Isallah guzel seyler cikartir.

Aleyn Tilkiyi de gömmek istemem sadece gecen yil taninmayan biri bile 300 milyona yakin dinleniyorsa Tarkanin bunu kolaylikla yapabilecegini soyluyorum

Aleyna Tilki gelecegin Gülsenidir Daha da gecer. Türkiyenin en iyi sanatcilarindan biri olur.Kizin sesi güzel

Hocam Aleyna tilkinin youtube üzerinde 270 milyon kere dinlenmesi gerçek dışıdır.

Bakın hiçbirisi 270 milyona ulaşamamış. Aleyna tilki kimki? Bir kere global dünya müzik sektöründe türkçe dilin yeri neresidir? 270 milyon kişi falan dinlemedi. Googledan Netd ye bir dava bekliyorum açıkçası. Bu yıl içinde patlar bu mevzu. Kapatsınlar şu kanalıda herkes yerini bilsin artık.

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/sb-mevlut_tezel/2015/05/26/dunya-starlarini-gecen-tiklanma-saibesi

Tarkan bu şekilde fake bir popülariteye izin vermez. Çünkü Tarkan müzikleri kendi youtube kanalından yayınlar. Tarkanın kendi kanalında ise gerçek dinlenme oranları vardır.

https://www.youtube.com/user/Tarkan/videos

Hocam ortada hile falan olduğunu düşünmek akıl işi değil zaten adam kendince yorumda bulunmuş herhangibir kanıtı bile yok. Attığınız şarkılardan çok daha popüler olması ise gayet doğal bu şarkı aylardır türkiye nin her yerinde çalıyor özellikle gençlerin dilinden düşmedi sadece o değil ya google daki aratma sayıları ya da sosyal medyadaki daha önce görülmemiş paylaşım miktarları da youtube un tıklanma sayılarının doğruluğunu kanıtlar nitelikte. Sadece Amerika da bile 20 milyonun üzerinde tıklanan bi şarkıdan bahsediyoruz. Pazarlama ve reklam bu işlerde çok önemli. Ayrıca netd müzik sanatçıların digital yayın haklarını da çok iyi koruyor tabiki bi şarkı 50 farklı kanalda paylaşılırsa izlenme rekorları kıramaz tarkan ın da gerekli önlemleri alması lazım dolayısıyla o tıklanma rakamlarından daha doğalı yok.

• vamp kullanıcısına yanıt
    Hocam hile yok derken aslında şunu demek istiyorum tıklanma sayıları yalan değil tabi dediğiniz gibi bot kullanıyor olabilirler bilmiyorum ancak ortada bağımsız şirketlerin verileri var onların verileri yalan değil demek istemiştim youtube yakalarsa cezasını alır keza dünyanın en çok dinlenen youtube kanalındaki abone sayısı, beğeni ya da yorum sayıları beni de kuşkulandırmıyor değil. Diğeri ise gençlerin sürekli olarak bu şarkıyı dinlemesinden çıkarmış olduğum tamamen kendi kişisel fikrim. Tabiki dünya çapında bi şarkı olduğunu savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Her ne kadar türkiye de dinleniyor olduğu görüşünü savunuyor olsam da 300 milyona yaklaşan tıklanma oranı şarkının dünya çapında olması demek ki bence de öyle değil ancak bağımsız şirketlerin verileri başka diyor işte ben de tamamen bu verilere dayanarak konuşmuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instance -- 7 Mayıs 2017; 17:1:42 >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam Aleyna tilkinin youtube üzerinde 270 milyon kere dinlenmesi gerçek dışıdır.

Bakın hiçbirisi 270 milyona ulaşamamış. Aleyna tilki kimki? Bir kere global dünya müzik sektöründe türkçe dilin yeri neresidir? 270 milyon kişi falan dinlemedi. Googledan Netd ye bir dava bekliyorum açıkçası. Bu yıl içinde patlar bu mevzu. Kapatsınlar şu kanalıda herkes yerini bilsin artık.

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/sb-mevlut_tezel/2015/05/26/dunya-starlarini-gecen-tiklanma-saibesi

Tarkan bu şekilde fake bir popülariteye izin vermez. Çünkü Tarkan müzikleri kendi youtube kanalından yayınlar. Tarkanın kendi kanalında ise gerçek dinlenme oranları vardır.

Hakli olabilirsin hocam

Ayrica tesekkur ederim Attigin 3 şarkıdan 2 sini ariyordum . 1 zaten telde yuklu mahmur irhan 😀

Beni suan nasil mutlu ettin bilemezsin

• quote:

quote:

quote:

manipüle falan yok reel izlenme onlar youtubeda manıpule olmaz olamaz..mac ve ip adresleri kontrol ediliyor..sen çocuk oyuncagımı sandın bu işi ..ne kadar IT işindesin bilmiyorum ama bu işte manıple olamaz..vpn bile işe yaramıyor bu işte..mac i değiştiremediğin için..ayrıca aleyna tlki sadece türkiyee değil avrupada ve amerikada inanılmaz dinlendi..hollandada türklerin ugramadı bir cafede çaldığını duydum..arap ülkeleri hatta korede bile dinlendi...hatta kızın hayranları abd den videolu kanıt atmısşlardı bazı partılerde üniversitelerde aleyna tilki çalıyordu...kızı küçümsüyorsun ancak gerceklerden bi habersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 14 Mayıs 2017; 20:33:59 >

• RISK BUDUR

EKLE EKLE MİLLET AÇ AÇ!!

• Bu arkadasin ( vamp ) dedikleri daha mantikli geliyor. Tamam Aleyna Tilki gelecek var ediyor ve yine ekliyorum gelecegin gülşeni olacak .Gunumuzun sartlariyla gecedebilir . Bana da youtube taki tiklanma sayisi gercek disi geliyor. Netd yakında kapanir

Ayrıca aranjörum dermişsiniz. Babam butun aranjorleri bilir . Ben babamin isiyle pek ilgilenmiyorum ama merak ettim adinizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 14 Mayıs 2017; 22:15:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.