Şimdi Ara

Tarihte Bugün: Vatan Haini Şeyh Said Asıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
1
Favori
29.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
313 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarihte Bugün: Vatan Haini Şeyh Said Asıldı
  • noapte kullanıcısına yanıt
    Siz kimsiniz la? Meraktan soruyorum, yanlış anlama..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazMarley

Siz kimsiniz la? Meraktan soruyorum, yanlış anlama..
  • İhanetin herkese göre tanımı farklı, benim kafamdaki tanıma göre adam assan memlekette ağaç kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Translate çalışınca yazarsın.

• quote:

Translate çalışınca yazarsın.
    yazma gereği duymadım
    Yok sen ne diyeceğimi anladın. İşine gelmedi, çünkü verebilecek cevabın olmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Adama cahil diyorsun da Türk tarihini zerre bilmeden ukalalık yaparsan böyle komik bir tablo çıkar ortaya. Zira İskender den bahseder isek Türk tarihinin "geçen günü" denir buna anca. Kürt tarihinden bahsedecek olursak ki bahsedemeyiz, bir ırkın tarihinden bahsetmek için önce harita üzerinde sınırlarını gösterebilmelisin. Yukarıdaki savunduğun yavşak gibi milletin kanını akıtarak kazandığı topraklara gelip hazıra konmaya çalışırsan öyle rakılık üzüm gibi sallandırırlar.. Bu arada bahsettiğim konu tamamen tarihi literatür içerisinde. Bir sürü kürt arkadaşım var ve hiç biri bu ülkeye karşı senin gibi nankör değil. Bizi ırkçılık ile suçlamadan önce konudaki en agresif ırkçının sen olduğunu da belirtmek isterim peşinen.

Bir üst mesajıma bomboş cevap verip, öngörülerimi boş çıkarmadığın için teşekkürler.

Türkiye Cumhuriyeti devletine ve Türk milletine karşı hainlikten başka bir halt yemeyen o değerli dediğin şeyh bozuntusu yavşak için benden saygı beklemekte garip olmuş. Aslında yavşaktan daha ileri küfürlerim de var ama dediğin gibi malum forum kuralları.

• quote:

Bir üst mesajıma bomboş cevap verip, öngörülerimi boş çıkarmadığın için teşekkürler.

Türkiye Cumhuriyeti devletine ve Türk milletine karşı hainlikten başka bir halt yemeyen o değerli dediğin şeyh bozuntusu yavşak için benden saygı beklemekte garip olmuş. Aslında yavşaktan daha ileri küfürlerim de var ama dediğin gibi malum forum kuralları.
    Tmm iyi geceler
  • Ateşi bol olsun hainin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.