Tarihin en büyük sıralama balonun Taü olması doğru mu

-
-
Taü universite midir yoksa banker bilo filmindeki Maho misali insanlarin almanya umitlerini suistimal eden bir kurulus mudur?
Once bunu tartismaliyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Balon
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Balon mu değil mi bilmiyorum hocam fakat köklü bir okulda mı yoksa çok daha iyi şartları olduğu söylenen ve yeni açılmış bir okulda mı okumak istersin deseler köklü, halihazırda bir kültürü olan okulu tercih ederim. Çünkü diğeri kumar oynamak gibi oluyor bana göre.
Lise seçiminde bu kumarı oynamıştım. Yeni açılan ve öğrenciye mükemmel şartlar sundukları söylenen özel bir teknik liseye burslu kaydolmustum. Şartlar söylendiği gibi iyiydi fakat yönetmelikte sürekli bir şeyler değişiyordu. Ders programları, öğretmenler, sınıflar, disiplin yönetimi vs. mesela bazı öğrencilere yurt dışı dil eğitimi fırsatı sundular. Bunun için istenen şartlar yıl içerisinde değiştiriliyordu, Laptop verilecekti verilmedi. Lise dönemi boyunca obpnin üniversiteye etkisinin pek olmayacağı söylendi dolayısıyla kaliteli öğretmenler notları düşük verdi, bazıları ayrıldı bazıları atıldı. obp den dolayı da istediğim üniye yerleşemedim.
Ben kendi deneyimimi anlattım. Belki de bu kumarı oynayanlar ileride çok rahat edecek fakat bunu; üniversite yeni açıldığı için, belli bir yerleşmiş düzen olmadığı için kesin olarak söyleyemeyiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
mercedes ve boschtan kabul almış ama gitmemiş biri olarak söyleyebilirim ki bu şirketlere girmek kolay, iyi ing ve azcık almanca biliyosanız osursanız girersiniz zaten. ayrıca mercedeste aşırı bi torpil var, zaten dikkat ederseniz hepsi istanbul erkek lisesi mezunu. boschta böyle bişey yok fakat siemenste de aynı durum geçerli. tanıdığın yoksa kabul almak imkansız. kısacası alman şirketlerinden uzak durun, gelişmeniz çok zor ve felaket bi mobbing ortamı var.
-
Daha iyi üniversitelerde okursan işin daha kolay olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üniversiteleri anlarım da liselerin de mi etkisi oluyor bu kadar ? Hep söylenir Galatasaraylılar ielliler kabataşlılar birbirini tutar diye böyle somut örnekler var mı başka
Vardır hocam geçen konusunu açmıştım Ankara siyasal mezunları bile özel sektörde deli gibi birbirini tutuyor
Kartal imamhatip
Ankara siyasalı biliyorum hocam normal. Benim şaşırdığım lise tarafıydı
Şüphesiz
sen nabıyorsun hocam şuan son dönemindi galiba. uzun dönem stajı nerde yapıyorsun?
Evet hocam aci bir turkiye gercegi...
Misal biz batisoke endustri meslek liseliler olarak da sanayide birbirimizi korur kollar gozetiriz. Bizden olmayana is yaptirmayiz vs.
Kahrolsun nepotizm mi demeliyiz ne demeliyiz bilemiyorum
Taü ye kotu diyen net salaktır en başta Almanca öğreniyorsunuz Almanya'da mühendis olma şansınız çok yüksek, boğaziçi odtü den daha iyi bence. Zaten yurt dışında hiç biri tanınmıyor en azından referansınız olur.
-
taü balon konusunda gtünün getir götürünü yapar
almanyada açtı kollarını almanca biliyorsun diye seni bekliyordu
şu ülkede almanyaya gitmek için çabalayan öyle deli manyak mühendisler varki sektörde olmadığınız için bilmiyorsunuz
Taünün akademik kadrosu çok eksik. Trde almanca egitim veren tek devlet ünisi olması sebebiyle özel. Kadroyu genişletir ve biraz daha imkan sunarlarsa kumar olmaz. Açıkcası ben direkt kadrosundan dolayı hic listeme almadim
Almanya ya giden 2 tane arkadaşım var,biri hacettepe biri odtü mezunu. Taü den daha rahat gidilceğini düşünüyorum. Taü den mezun olunup niye gidilemesin adamlar sana Almanca eğitimi Japonya ya git diye mi veriyorlar
-
arçelik
-
Bahçeşehir varken en balonu olması zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagizo1 -- 10 Eylül 2022; 5:36:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Taü universite midir yoksa banker bilo filmindeki Maho misali insanlarin almanya umitlerini suistimal eden bir kurulus mudur? Once bunu tartismaliyiz |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X