Şimdi Ara

Tarihe geçen büyük banka soygunları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğim kadarıyla en büyüğü bu: 1944-45: almanya. reichsbank (7.35 milyar dolar).

Ancak bu soygun ile ayrıntılı bilgi bulamadım insanın aklı almaz 7.35 milyar dolardan bahsediyoruz bu parayı çaldılar diyip yükleyip kaçırması var şaka gibi.

• Gerçeği filan bilmemde. GTA IV'deki çok bombaydı.
  •  Tarihe geçen büyük banka soygunları.

THE BANK JOB

Filmin Konusu

Film, 35 seneden daha fazla bir süre önce Londrada meydana gelen olağandışı gerçek bir olaydan, cesur ve çözülememiş bir soygundan esinlenilmiştir. Bu heyecan dolu gerilim filmi, entrika, skandal ve tehlikenin içiçe geçtiği bir bileşim olup, yapımcıları tarafından cinayet, seks ve yolsuzluğun inanılmaz söylenmemiş hikayesi diye tanımlanmaktadır.
    Eylül 1971de, hırsızlar Londradaki Baker Streette bulunan bir bankanın kasasına tünel kazarak girdiler ve milyonlarca Sterlin değerinde nakit para ve mücevherin bulunduğu kasaları yağmaladılar. Çalınanların hiçbiri bulunamadı. Kimse tutuklanmadı. Soygun sadece birkaç gün manşetlerde kaldı ve sonra Birleşik Krallık hükümetinin basına "D Uyarısı" yaparak susturmasıyla ortadan kalktı.Bu film, o kutularda neyin saklı olduğunu ortaya çıkarıyor. Hikaye, kraliyet ailesiyle bağlantıları olan cinayet, yolsuzluk ve seks skandalını kapsıyor. Bu, olaya karışan en masum kişilerin hırsızlar olduğu bir hikaye.

• sacmalamayin o kadar para bankada bulunmaz hele hele o tarihte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

sacmalamayin o kadar para bankada bulunmaz hele hele o tarihte.

Ve Gestapolara rağmen

/>

Acımaz oyarlar panpa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 17 Mayıs 2011; 16:10:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter
    quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

sacmalamayin o kadar para bankada bulunmaz hele hele o tarihte.

Ve Gestapolara rağmen

/>

Acımaz oyarlar panpa

+

• Bunu ben soylemiyorum googleye tarihin en buyuk banka soygunlari diye aratirsaniz bu bilgi cikiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Bildiğim kadarıyla en büyüğü bu: 1944-45: almanya. reichsbank (7.35 milyar dolar).

Ancak bu soygun ile ayrıntılı bilgi bulamadım insanın aklı almaz 7.35 milyar dolardan bahsediyoruz bu parayı çaldılar diyip yükleyip kaçırması var şaka gibi.

Almanya müttefiklerinin, 2. Dünya Savaşı sonunda yıkılan Almanya'dan çaldığı altınlar.
    Normal bir soygun değil yani. Ama yine de soyguna giriyor tabi.
  • quote:

Bildiğim kadarıyla en büyüğü bu: 1944-45: almanya. reichsbank (7.35 milyar dolar).

7.35 milyar $ şu an bile yok hiç bir banka da kusura bakma ama csb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banka soymamışta olsa bence tarihin en buyuk soygununu apple yapmıştır

the bomb has been planted

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metabolism -- 18 Kasım 2013; 12:11:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutsal95

quote:

7.35 milyar $ şu an bile yok hiç bir banka da kusura bakma ama csb

daha bu küçük bir kısmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djodesa -- 18 Kasım 2013; 12:10:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.