Şimdi Ara

Tarih Oyunlarının Oynanabileceği Bilgisayar Tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba forumdonanımhaber'in donanımlı sakinleri.
    Bir konuda daha bilgisizlikten ötürü sizlere danışmak istiyorum.
    Bilgisayar oyunu nedir bilmiyorum, laptop notebook arasında bir fark var mıdır bilmiyorum.
    Sizlerden tavsiye olarak istediğim bilgisayarda olmasını istediğim özellikler:

*Medieval total war 2 oyununu yürütebilsin (ve olası diğer tarihi oyunları)
    *1000-2000 lira dilimi içerisinde olmalı fiyatı.
    *Taşınabilir olması.

Eşim bu oyuna bu sıralar resmen aşeriyor ama elimizdeki bilgisayar buna müsade etmiyor. Var mıdır önerisi bilgisi olan?

Şimdiden teşekkürler

• bu makina yeterli olur 2GB ekran kartı ile

http://www.pcdepo.com/asus-k55vd-sx023d-notebook-urun8055.html
  • Evet önerilen ürün oldukça yeterlidir ve fiyatı da uygun....
    Aşağıdaki siteden de alabilirisiniz.. Güvendiğim tanıdığım firmadır.. Tavsiye ettiğim kişilere hiçbir yanlışları olmadı şu ana kadar...(Kendileriyle herhangi bir ilgim yok yanlış anlaşılmasın...)
    http://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565123-asus-k55vd-sx023d-i5-3210m-25ghz-4gb-500gb-156-hd-led-2gb-vga-dos-cam-bluetooth-30.html
  • Lenovo z580 iyi secim olur
    Ekran karti yukardakilerden daha yuksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elano68 -- 26 Nisan 2013; 12:00:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • öneriler için çok çok teşekkür ederim.
    çok yardımcı oluyorsunuz emin olun. lenovo daha iyi gibi geldi bana da.
  • Samsung NP-350V5C-S0JTR

aldık, katkılar ve beyin fırtınası yapmamıza vesile olduğunuz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: heidipeter

Merhaba forumdonanımhaber'in donanımlı sakinleri.
    Bir konuda daha bilgisizlikten ötürü sizlere danışmak istiyorum.
    Bilgisayar oyunu nedir bilmiyorum, laptop notebook arasında bir fark var mıdır bilmiyorum.
    Sizlerden tavsiye olarak istediğim bilgisayarda olmasını istediğim özellikler:

*Medieval total war 2 oyununu yürütebilsin (ve olası diğer tarihi oyunları)
    *1000-2000 lira dilimi içerisinde olmalı fiyatı.
    *Taşınabilir olması.

Eşim bu oyuna bu sıralar resmen aşeriyor ama elimizdeki bilgisayar buna müsade etmiyor. Var mıdır önerisi bilgisi olan?

Şimdiden teşekkürler

paran varsa bu ürünü al derim pişman olmazsın

MSI GE60 602XTR i5-3230M 8GB 128GB SSD - 750GB 15.6 2GB GTX660M FreeDos Notebook

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: heidipeter

www.sadecenotebook.com/Urun/MSI-GE60-0ND-454TR-Core-i5-3230-260-Ghz-8-GB-750-GB-2-GB-VGA-156-Windows-8-pmu234873.html

Bu fiyat aralığında satılan , en yüksek ekran kartına sahip. İşlemcisi de yeterli. Güncel oyunları ağırlığna göre orta-yüksek , karışık ve tam ayarlarda oynatabilir. Eğer fazla derseniz, ekran kartı yüksek olan ; lenovo z500, samsung np370r5e s06-07TR gibi orta segment ürünlere de bakabilirsiniz. Bu arada yukarıda önerilen k55vd de giriş seviyesi, düşük bir ekran kartı kullanılmış. Gt610m hem güncel oyunlar için hem de ileriye dönük kullanım için yetersiz bir kart. Ayrıca fiyatını da pek haketmiyor denilebilir.

www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html

Ekran kartları performans sıralaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 30 Nisan 2013; 12:32:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.