Şimdi Ara

Tarih , Coğrafya ve Türkçe sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tarih ve coğrafyayı fulle yakın yapmak için kaç soru bankası yeterli?
    Ayrıca dilbilgisini fulle yakın yapmak için nasıl çalışmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epratikulum -- 25 Kasım 2013; 17:35:23 >

• Tarihten bence 3 soru bankası fem, güvender, körfez öneririm
    Coğrafyadan da 3 soru bankası karekök,palme,birey
    Türkçeden 2 soru bankası güvender öneririm ama üç te olabilir,

Fule yakın yapmak istiyorsan tüm kuralları bilecen, sıfat, nedir fiil nedir, eylem çatı falan filan herşeyi bilmen gerekir ben hepsini biliyorum ama pratik yapmadığım için genelde 5/3 gibi bir sonuç gelir denemelerde, bu aralar dilbilgisine ağırlık vereceğim. Yanlış yaptıklarını mutlakaaaaaa hocalara sor ben dershaneye gitmiyorum mezunum yapamadıklarıma bakmaya çalışıyorum çok faydası oluyor.
    Birde 25 ygs sosyal denemeleri var kapsül deneme işte femin ondan al sınava bir ay kala çöz Türkçeside var.
  • vascancelos kullanıcısına yanıt
    Cok abartmısssın bence
  • tarih için altyapının iyi olması önemli. bir soru bankası bitirsen bile bolca deneme çözersen yeterli olacaktır.

coğrafya ciddi çalışma ister alabildiğine konu çalış ve bir soru bankası bitir. yine denemelerle destekle.

türkçe de altyapı gerektirir malesef. özellikle paragraf soruları için bolca kitap okumuş olman ve bolca pratik yapman gerekir.

türkçe de daha fazla soru çözmen gerekebilir. o yüzden işi sıkı tut. dil dilbigisi kısmını ufak bir çalışmayla ve bir kaç test kafaya kazıyabileceğini düşünüyorum. tabii

denemeler de cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6842E63BF -- 25 Kasım 2013; 19:24:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKÇE VE PARAGRAF KAYNAK
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.