Şimdi Ara

Tarife değişikliği hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5 Ağustos'ta, 2 MB limitsizden 1 MB limitsize geçtim Online İşlemlerden.

Daha sonra 8 MB limitsize geçmek istediğim zaman haliyle:

Bu ay içerisinde tarife değişikliği yaptığınız için işleminiz gerçekleştirilmedi. Bir ay içerisinde sadece 1 kez tarife değişikliği yapabilirsiniz..

şeklinde hata verdi sistem.

Az önce tekrar denedim,yine aynı hatayı verdi.

Acaba fatura kesim tarihi mi esas alınıyor? Eğer öyleyse genel bir kesim tarihi var mı Telekom'un yoksa nasıl öğrenebilirim?

• Sanırım günü gününe tam 1 ay geçmesi gerekiyor.

Ben de 19 Ağustos'ta geçmiştim 1Limitsiz'e, 1 Eylül'de geçersin NetLimitsiz'e dediler. Azönce baktım, geçmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

Sanırım günü gününe tam 1 ay geçmesi gerekiyor.

Ben de 19 Ağustos'ta geçmiştim 1Limitsiz'e, 1 Eylül'de geçersin NetLimitsiz'e dediler. Azönce baktım, geçmedi.

Hayır böyle birşey yok. Ay başında tekrar geçebilmemiz lazım ama daha güncellenmedi heralde.
  • İleriki saatlerde veya yarın denemek lazım o zaman.

Edit: Haydaaa o.i.m şifresi bloke oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 1 Eylül 2010; 0:24:02 >
  • Kıst ücreti baya biniyor 1 ay dolmadan geçince, normalde online işlem merkezindede tarife değiştirdikten sonra 30 gün geçmelidir diyor ama burdada ay başı geçebileceğimiz söyleniyor anlamadım açıkçası.
  • Ayın 2 sini falan bekleyemem ben. Yarın sabahta geçiş yapamazsam NetLimitsiz'e ararım Müşteri Hizmetleri'ni orda biraz güzel konuşurum o zaman işlemi yaparlar.
  • üzerinden tam 1 ay geçmesi gerekmiyor sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Innova

üzerinden tam 1 ay geçmesi gerekmiyor sanırım.

• Evet, bana da 2'si demişlerdi sanırım.

Şimdi hatırladım...
  • Evet online işlem merkezine girdim şimdi yazı değişmiş eskiden 30 gün derdi şimdi alttaki uyarı çıkıyor, halbuki 22 sinde değiştirdim tarife, büyük ihtimalle sistem güncellenmemiş daha.

* Bu ay içerisinde tarife değişikliği yaptığınız için işleminiz gerçekleştirilmedi. Bir ay içerisinde sadece 1 kez tarife değişikliği yapabilirsiniz..
  • Ayın 2'sini bekleyeceğiz sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Evet online işlem merkezine girdim şimdi yazı değişmiş eskiden 30 gün derdi şimdi alttaki uyarı çıkıyor, halbuki 22 sinde değiştirdim tarife, büyük ihtimalle sistem güncellenmemiş daha.

* Bu ay içerisinde tarife değişikliği yaptığınız için işleminiz gerçekleştirilmedi. Bir ay içerisinde sadece 1 kez tarife değişikliği yapabilirsiniz..

Yarın sabah güncellenir umarım ve beni telefonla uğraştırmazlar...
  • 1mbite geçmiştim 22 sinde şimdi ay başı tekrar geçsem netlimitsize ne kadar gelir fatura acep
  • Bu online işlem merkezi de bir tuhaf.

Tarife değiştireyim diye girecekken sifreniz bloke oldu dedi. Şifremi unuttum dan yeni sifre alıp girdim, tarife değiştirmeyince çıktım. Biraz önce tekrar giriyim dedim, şifreyi dogru olarak hem de bir kere yazmama rağmen giriş e tıkladığım an online işlem merkezi sifreniz bloke olmuştur yazısı çıktı.
  • bilerek yapıyorlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Innova
    bilerek yapıyorlardır

Adamlarda müşteri memnuniyeti kazanma gibi bir hedef yok ki. O lanet kırmızı yazıyı gördükçe sinirlerim tepeme geliyor artik
  • Ayın 2'si diyor müşteri hizmetleri ama acaba 2'si olduğu an mı yoksa 2'sini 3'e bağlayan gece mi?
  • Bende bugün 8mbit 4 gb lık paketten 1mbit limitsize geçtim. Geçerken ki kotam 4,35 gb idi. Bir sonraki faturam 45,31 tl + 0,35 gb kota aşım ücretimi gelecek?
  • Şuan bende tarife değişiklik hakkı açılmış...
  • Bende de açıldı ve değiştirdim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.