Şimdi Ara

tarife değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben smileadsl kullanıyorum 1024 kotalıdan 256 sınırsıza geçicem 2 gün önce aradım

beni 256 sınırsıza gecirin dedim elemanlarda tamam ayın 1 de ğeçiyosun dedi şimdi

aradım geçtim mi diye hayır geçmedin ama bu ayın 1-10 arasında geçicen dediler.

şimdi ben herhangi bişi indirirsem ek bi ücret veriyomuyum ne yapıyom anlamadım

smileadsl her ayın 1 inde ücret kesiyo bilen varmı

• önce 1 i dediler
    sonrada 10 gün içindemi diyorlar?

ara bakalım. Dalgamı geçiyorlarmış.
  • dostum aradım asıl komik olan zaten konusmaları.Bana sen suan 256 sınırsızda

gözüküyosun ama geçiş işlemin 1-10 arasında olacak diyo.Bende peki dedim ama

10 una kadar indirdiklerim ne olacak diyom oda kotayı aşarsan ücretlendirilir dedi

bende 256 sınırsız da değilmiyim diyom oda evet ama 1-10 arasında geçicen diyo

tekrar
  • kardeş eğer bağlantın 256 ya ayın 1 inde geçmişse sorun olcağını sanmıyorum rahat rahat download yap
  • ya 256 geçcek dediler suan da geçim aşamasında diyolar ama ya geçmezse ben ne yapcam okadar indirdiğim şey kota aşımından bana bincek ve suan hala hızım 1024 yani netin ne yapcam anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: yknave

ya 256 geçcek dediler suan da geçim aşamasında diyolar ama ya geçmezse ben ne yapcam okadar indirdiğim şey kota aşımından bana bincek ve suan hala hızım 1024 yani netin ne yapcam anlamadım

eğer net 1024 se hala sınırsıza geçmemişsindir 256 olması durumunda indirmeye başlarsın
  • hala 1024 bağlantım var ama bu smileadsl ayın 1 den 1 ini ücretlendiriyo yani ben şimdi indirsem ve ayın 10 da sınırsız tarifesine geçsem benden ek bi ücret alırmı acaba
  • Türkiyenin doğu ve güneydoğusunu dolaylı olarak başka ülke toprağı gibi gösteren ve Türkiyeyi güvenliksiz gösteren DOĞAN grubun bütün ürünlerini protesto ediyorum. Lütfen DOĞAN holdinge daha fazla para ödemeyin. SUPERONLINE yada TTNET kullann.. Dolaylı PKK propagandası yapanlara tepkinizi gösterin....
  • Dostum inan bana bu adamlardan adsl i aldığımdan beri lanet okuyom her seferinde bişi buluyolar kendilerine lanet okutacak.Buğun sabah konustum tarifeniz değişecek ama değişene kadar bişi indirmeyin sizden parasını alırız diyolar bende 256 sınırsıza geçmemin sebebi indirmek zaten dedim bide benim indirmek için günümü çaliyosunuz dedim ama hala ses yok almayın kardeşim ğidin 56k ile bağlanın ama smile almayın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.