Şimdi Ara

Tarayıcımın Siyah Ekran Sorunu ve Geçmiş Sekme Kaydına Ulaşma (Torch/Chrome Browser)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Macbook'ta paralel desktop adında program ile Windows 7yi kullanmaktaydım. Windows 7 de de Torch Browser'ı daha az yavaş diye kurmuştum ve gezinti amaçlı bazı internet sitelerine bugüne kadar girmiş bulunmaktayım. Ancak bugün Torch Browser'ı açmaya kalktığımda siyah ekran çıktı. Siyah ekran çıkınca geçmiş'i tekrar getiremediğimden tarayıcıyı kapatmak zorunda kaldım. Muhtemelen, bir önceki sezon sekmeleri kaybolmuş olabilir. 

Internette bazı aramalar yaparak özellikler kısmından "--disable-gpu" ve "no-sandbox" gibi müdehalelerde bulundum. Ancak karşıma yine siyah ekran çıkmakta ki geçmiş ekranına ulaşamıyorum. Bunun yanı sıra sistem yavaşlığından da açılmayabileceğini tahmin ederek bazı programları kaldırdım ve bilgisayarı tekrar başlattım. Ayrıca özelliklerden "Windows 7" ye uyumlu yaptım. Halen aşağıdaki resimde tarayıcım siyah görüntüde çıkmakta.

Tarayıcımın Siyah Ekran Sorunu ve Geçmiş Sekme Kaydına Ulaşma (Torch/Chrome Browser)

En son seçenek olarak Torch'u kaldır ve yükle seçeneği var ki bu tarayıcıdaki internet geçmişimin tümden gitmesi demek. Windows 7'de registry'den ulaşmaya çalıştım ki, Torch browser'ım da bir profil bilgim olmadığından Registry dosyalarında "profil" diye bir dosya görülmüyor.

Ana sorularım şunlar. Programı kaldırmadan siyah ekran sorununu nasıl çözmeliyim? Eğer çözülemiyorsa , Windows 7'de hangi dosya da kayıtlı ve bu geçmişi nasıl getirebilirim? Eğer Torch'u kaldırıp tekrar kurmaktan başka çarem yoksa, geçmişte gezindiğim internet sayfalarına ulaşmam mümkün oluyor mu yoksa onlar da doğal olarak siliniyorlar mı?

Umuyorum, sorularımı doğru başlığa açmışımdır. Bu arada Torch'u, bazı internet siteleri Chrome olarak görmekteler, bazı sitelere giriş bildirimi aldığımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flut -- 22 Haziran 2020; 12:46:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google Chrome yarım ekran sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.