Şimdi Ara

Tarayıcıdan Çıkarken Donma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır böyle bir sorunum var. Açmak gerekirse şöyle: Tarayıcıyı açıyorum ve herhangi bir siteye giriyorum. Ardından sayfa yüklenirken veya tarayıcı donduğu zaman tarayıcıdan çıkınca menü arkaplanı geliyor ancak hiçbir simge gelmiyor. Bazen 1 dakika civarı bekleyince düzeliyor kendiliğinden bazen de mecburen sistemi kapatıyorum düğmeden, bu sefer de birkaç kere bip sesi geliyor öyle kapanıyor. Kimi zaman kapattıktan sonra açınca dosya sistemi taraması yapıyor.

Sistemim her zaman güncel ve orijinaldir. Acaba benim gibi böyle bir sorun yaşayan var mı? Var ise bu sorunu Sony'e bir şekilde bildirmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 1 Temmuz 2013; 18:34:17 >

• bkaakco kullanıcısına yanıt
    herkes yasiyor bu sorunu konsolun tarayiciya ayirdigi ram kapasitesi ile alakali büyük bir ihtimal. ben günde 5 - 6 defa karsilasiyorum. yapacagin tek sey eger girdigin sayfada videolara bakmiyacaksan java script i off konumuna getir sayfa daha rahat acilacaktir. ikincisi eger sayfayi acma islemi tamamlanmadan tarayicidan cikarsan ekran donmus gibi olup hicbir menu gelmez ve 2 3 dakika hafizadan sayfayi yukleme islemini bitirdikten sonra menuler gelir. anliyacagin ps3 tarayici bakimindan tam bir iskence. hatta her sayfayada giremessin bazi sayfalarda makina kitleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HelodermaSuspectum -- 1 Temmuz 2013; 19:17:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps4fb

herkes yasiyor bu sorunu konsolun tarayiciya ayirdigi ram kapasitesi ile alakali büyük bir ihtimal. ben günde 5 - 6 defa karsilasiyorum. yapacagin tek sey eger girdigin sayfada videolara bakmiyacaksan java script i off konumuna getir sayfa daha rahat acilacaktir. ikincisi eger sayfayi acma islemi tamamlanmadan tarayicidan cikarsan ekran donmus gibi olup hicbir menu gelmez ve 2 3 dakika hafizadan sayfayi yukleme islemini bitirdikten sonra menuler gelir. anliyacagin ps3 tarayici bakimindan tam bir iskence. hatta her sayfayada giremessin bazi sayfalarda makina kitleniyor.

Evet maalesef öyle. Zaten anlamadığım nokta o koca oyunları nasıl takılmadan çalıştırabildiği. Cevap için teşekkürler.

Konuyu onaya alan arkadaş ne içmiş çok merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4fb yazmış. Aynısını yazacaktım.

Javascript'i kapat ve sayfa yüklenirken tarayıcıdan çıkma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.