Bildirim
tarayıcı çalışmıyo yardımm
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Tarayıcı bağlantıları doğru bir şekilde takılı mı driveri sorunsuz kurduğunuza eminmisiniz. -
evet normal bir şekilde kurdum dostum pc den bişeyler yazdırdım tarayıcıda çalışıo bir belgenin fotokopisii de çektim sıkıntı yok ama tarayıp pc ye gonderemiorum -
quote:
Orijinalden alıntı: mturul
evet normal bir şekilde kurdum dostum pc den bişeyler yazdırdım tarayıcıda çalışıo bir belgenin fotokopisii de çektim sıkıntı yok ama tarayıp pc ye gonderemiorum
Driverini kaldırıp tekrar kurulum yapın inşallah çözüm yolu olur yoksa tarayıcı bozulmuş diyeceğim.. -
sanırsam vista kullanıyorsun driverda vista-7 sorunu olabilir öteki türle varsa farklı bir makinada dene sorun devam ediyosa iade edebiliyorsan et derim -
deniycem ama olacağını pek sanmıyorum tarayıcı sağlam tarıyo ama pc ye aktarmıyo ilk tarattığımdda pc ye aktarmak için yarsına kadar gözüktü sonra yanıt vermez konuma geçti şimdi bu sorunu veriyor -
quote:
deniycem ama olacağını pek sanmıyorum tarayıcı sağlam tarıyo ama pc ye aktarmıyo ilk tarattığımdda pc ye aktarmak için yarsına kadar gözüktü sonra yanıt vermez konuma geçti şimdi bu sorunu veriyor
Anladım driverden alakalı olduğunu düşünüyorum..
Kaldırıp düzgünce kurulum yapın bakalım... -
tmm dostum deniyorum -
yok dostum olmadı yeniden yükledim ancak yine aynı sorunu verdi bilen biri yardım etsin yaww -
quote:
yok dostum olmadı yeniden yükledim ancak yine aynı sorunu verdi bilen biri yardım etsin yaww
USB kablosunu değiştirip denemekte fayda var.. -
usb değilde yazıcının kullanabildiği bir kablo var varsa onunlada dene
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- amd software adrenalin edition açılmıyor
- salt okunur ne demek
- sembollerle kalp yapma
- valorant ekran kartı sürücüsü çöktü
- fon müziği eşliğinde şiir okuma programı
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- bios nasıl açılır
- ekran kartı resetleme
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- vram nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X