Şimdi Ara

tarayıcı çalışmıyo yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bugün hp deskjet Ink advantage 2060 yazıcısını aldım teknosadan eve geldim yazıcıyı kurdum deneme sayfası fln çıkardım sorun yok bişeyler taratıp çıkardım sorun yok ancak bir belgeyi taratım bilgisayara aktaramıyorum tarayıcıya erişilemiyor hatası veriyo acil yardım lütfen..

tarayıcı çalışmıyo yardımm

• Tarayıcı bağlantıları doğru bir şekilde takılı mı driveri sorunsuz kurduğunuza eminmisiniz.
  • evet normal bir şekilde kurdum dostum pc den bişeyler yazdırdım tarayıcıda çalışıo bir belgenin fotokopisii de çektim sıkıntı yok ama tarayıp pc ye gonderemiorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mturul

evet normal bir şekilde kurdum dostum pc den bişeyler yazdırdım tarayıcıda çalışıo bir belgenin fotokopisii de çektim sıkıntı yok ama tarayıp pc ye gonderemiorum

Driverini kaldırıp tekrar kurulum yapın inşallah çözüm yolu olur yoksa tarayıcı bozulmuş diyeceğim..
  • sanırsam vista kullanıyorsun driverda vista-7 sorunu olabilir öteki türle varsa farklı bir makinada dene sorun devam ediyosa iade edebiliyorsan et derim
  • deniycem ama olacağını pek sanmıyorum tarayıcı sağlam tarıyo ama pc ye aktarmıyo ilk tarattığımdda pc ye aktarmak için yarsına kadar gözüktü sonra yanıt vermez konuma geçti şimdi bu sorunu veriyor
  • quote:

deniycem ama olacağını pek sanmıyorum tarayıcı sağlam tarıyo ama pc ye aktarmıyo ilk tarattığımdda pc ye aktarmak için yarsına kadar gözüktü sonra yanıt vermez konuma geçti şimdi bu sorunu veriyor

Anladım driverden alakalı olduğunu düşünüyorum..

Kaldırıp düzgünce kurulum yapın bakalım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tmm dostum deniyorum
  • yok dostum olmadı yeniden yükledim ancak yine aynı sorunu verdi bilen biri yardım etsin yaww
  • quote:

yok dostum olmadı yeniden yükledim ancak yine aynı sorunu verdi bilen biri yardım etsin yaww

USB kablosunu değiştirip denemekte fayda var..
  • usb değilde yazıcının kullanabildiği bir kablo var varsa onunlada dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.