Şimdi Ara

Tarantula almak istiyorum sorularim var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bakimi kolay midir?
    Ne yerler?
    Fiyatlari ne kadardir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tarantula.gen.tr adresli forumda satışını yapanlar var. Ayrıca bu siteyi incelersen diğer sorularına da cevap bulabilirsin.

• yukarıdaki arkadaşın dediği siteden üreticilerle temasa geçebilir satın alabilirsin.bakımı türe göre değişir ama fazla gereksinimleri yoktur diyebilirim.türüne göre teraryum düzenlemen lazım.kurt,çekirge,pinkyle besleniyorlar diyebiliyorum.
    fiyatı boyuta ve türe göre değişiyor.sling halde alırsan ucuza gelecektir

• Arkadaşın da dediği gibi slingler ucuzdur ama bakımları çok özen ister çünkü çok hassastırlar. Yeni başlayan birine en uygun yaş juvenil denilen insanlarda ergenlik dönemi diye kabul edilen döneme yakın yaş aralığıdır. Teraryum masraflıdır, eğer o kadar paran yoksa teraryum alana kadar bahsettiğim boyuttaki bi tarantulayı uygun şekilde hazırlanmış bir saklama kabında bile bakabilirsin
  • Kamovka kullanıcısına yanıt
    dostum uzun zmandır bende arastırıyorum alıcam inş.

İnternetten bulabilecegin siteler ben Tarantula.gen.tr yi tavsiye ederim
    bakımı türden türe degisir (yaş tür cins felan)
    Un kurdu yerler genelde Canlı yem felan İnternetten temin edebilirsin dondurulmus cekirgede yerler ama alırken besleyene sor ne yediriyorsa onunla devam et
    Fiyat değişir küçükleri var 30 40 50 lira büyükleri var 450 500 lira degişir buyuta cinse özellige göre ama 40-100-150 liraya (yuvası dahil) cok güzel yuva kurabilirsin
  • İlk hobiye başlarken uysal türleri tercih etmen lazım b.smithi,g.rosea lara bakabilirsin başlangıç için uygundur ve nem ihtiyaçları fazla değildir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.