Şimdi Ara

Taraftarın tavrı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maçın son dakikalarında Arda ve Emre Aşık'a tezahürat yaptılar. Maçtan sonra da tribüne bu ikisini çağırdılar. Diğer futbolculara yapılan ayıp değil midir?Arkadaşları bi dahaki maçta siz kurtarın o zaman takımı demezler mi bu ikisine?

• Moral bozmaktan başka bişey değil bence bu tavrı gerçekten sevmiyorum .
  • istedikleri oldu işte. lincolnü kıskanmıyorlarmıydı. yaşasın yeni kral!
  • Valla Ayhanida unutmasinlar Barisida simdi GS da bazi oyuncular gercekden muazzam mucadele yaptilar gecen maclardada böyleydi o formayi islatmak.
    Taraftarimiz Lincoln belkide simdi Kewell karsi bile olabilir tutundugu tavir desteklemiyorum Bu oyuncular olmasada Gs gecen sene bir sistemi vardi ama onu yiktilar simdi bu sartlarda gidecek isim zaten belli hoca.
    Lincoln Hamburg macinda hata yapti Tb getirilip oynatilmasi hatadir ya para cezasi verirsin, ya kadro disi birakirsin, yada satarsin bu sekilde ceza olmazdi ayrica Hamburg macinda taraftara yem yapildida adam kendi kalesine golmu atti ne yapti bunu hakedecek ayip yani.
    Ayrica bugun Mehmet, Aydin, Sabri, Serkan gibi adamlarida yem yapiyorsun o oyuncular begeniriz begenmeyiz tartisilir ama bu sekilde olmaz Bülent futbolda gecen senelerinden hic ders almamis gecen sene Gs maclarinda 2 li forvetin özellikle Hakan formsuzsa ise yaramadigini görmemis hic bir dogrusu olmazmi bir insanin ya.
    Lincoln oynatsan ne kaybedeceksin cagirirsin istemese bile sirtini sivazlar san güveniyorum dedirtir tercume koyarsin sahaya yapmazsa kendisi biter ama herseyi hatali herseyi yikici yazik GS su takimi yönetimin pislikleriyle bu hale geldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.