Şimdi Ara

Taraftarımız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaç haftadır büyük takımların maçlarını 'dikkatle' izliyorum taraftarlar sadece oturuyorlar bizim taraftarımız gerçekten büyük. şu anda arsenal münih maçı izliyorum ses yok taraftarda.İLk beşte falanızdır herhalde var mı böyle bi sıralama?

• İngilterede tribün 90larda bitti zaten,"tribüncü" dediğimiz kısım stadlarda değil yani.Türkiyede 3 büyüklerin taraftarları gerçekten çok ateşli.Ama türk taraftarlardan daha iyileride var İtalya,Yunanistan,Sırbistan vs.

Sıralama yapacak olursak Fb,gs,bjk taraftarı Dünyada ilk 20'ye rahat girer.
  • Heraldi hiç premier lig izlemiyorsun.Adamlar tiyatro izler gibi izler maçı,kültür meselesi.Güney Amerika ve Birkaç Akdeniz ve uzak doğu ülkesi dışında tribün kültürü yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol kalitemizle degil ama en atesli taraftar sıralamasında ilk 10 dayız ironik bi durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingilterede ki kültür meselesinden çok uygulanan yaptırımlar,zorunluluklardır. yoksa ingilterenin futbol geçmişinde sonu yüksek sayıda ölümle sonuçlanmış tribün/maç öncesi olayları vardır. 85 liverpool-juventus maçında çıkan olaylardan sonra ingiltere takımları avrupadan uzun bir süre men edilmişti,
  • Dün city maçında dikkat ettim bütün taraftarlar ayaktaydı lig maçlarında kural var herhalde oturacaksınız gibi.
  • Heysel faciasından sonra İngiliz taraftarı epey bir yontuldu. İş kültür meselesi felan değil yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CENTİLMEN AYKUT KOCAMAN
    7 yıl önce açıldı
    FBLİ YÖNETİCİLER
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forumda geçen sene birisi bi foto koymuştu liverpool ya da manchester tribünlerinde miydi neydi koltuklardan bazıları üstüne ayakla basıldığı için sahibinden alınıyormuş.Yani koltuklara basmak yasak heralde.

Öte yandan Green Street Hoolingans filmini izliyosun bu ne lan diyosun adamlar tam holigan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.