Şimdi Ara

Taraftar ve Yönetimin Basiretsizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu başlıkta Bursaspor adına bazı eleştiriler yapmak istiyorum eğer eksiğim ya da bilmediğim perde arkaları varsa eklerseniz sevinirim.
    Bugün sanırım Bursa'nın Bursa'daki ilk resmi maçıydı ve takım beklenmedik şekilde elendi. Evet bu takımı elemesi gerekiyordu fakat sırf böyle bir şok yaşandı diye daha geleli 2 ay olmayan yönetimi istifaya davet etmek bana göre amatörce bir davranıştır. Bunun tarihte de çok örneği var. Takımın en az kasım aralığa kadar arkasında dur, bir şeyler olmassa o zaman tepkini göster. Daha ilk resmi maç Bursa'daki. Oyuncuları bu derece baskı altına alarak vereceği performanslara da engel oluyorsunuz.
    Yine işin yönetim kısmına geliyorum daha bir tur oynayan Hikmet Hoca'yı yolladı. Bu tamamen kriz dönemini yönetememektir. Eğer bir tdye güveniyorsan onu 2 maçta yollamassın. Ha eğer zaten baştan beri güvenmiyorsan niye tutuyosun o zaman adamı? Yolla daha testi kırılmadan.
    Bana göre iki taraf da çok büyük hatalar sergiledi henüz daha lig başlamadan. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

• Nasıl sonuçlanacağını bilemediğimiz için şu olsa şu olurdu şu şöyle yapılmamalı demek anlamsız belki daha iyi belki daha kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

Nasıl sonuçlanacağını bilemediğimiz için şu olsa şu olurdu şu şöyle yapılmamalı demek anlamsız belki daha iyi belki daha kötü.

Sorun daha iyi daha kötü değil ki. Sorun bi takımın daha ikinci resmi maçında aldığı kötü sonuç yüzünden taraftarın yönetim istifa demesi, yönetimin de faturayı hocaya kesmesi.
  • hoca konusunda katılmıyorum. Yönetim istifa demek için de erken fakat hala istenilen transferler olmadı belki kaleci alındı ki o da şu ana kadar bekleneni vermedi fakat kanat yok forvet yok orta saha yok. Takım hazırlık maçlarında iyi değildi. Bunları herkes biliyor. Tüm sezon boyunca hedefi avrupa kupasına gitmek diye söyleyip söyleyip ilk maçta kendi sahanda vojvodina gibi bir takımdan 3 gol yersen 3 golü geç takım top oynasa yine razıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peso argentino -- 9 Ağustos 2013; 20:51:59 >
  • beyler şimdi yeni yönetim geldi zaten çalışmak istemiyordu hikmetle ama taraftar ozamanlar arkasındaydı onlarda öyle devam ettiler taraftar için.sonra zaten kampta falan laf sokmalar diyaloglar oldu. belliydi böyle olacağı erken olması iyi oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.