Şimdi Ara

Tarafını Seç ve Savaşa Hazır ol :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet uzun süre önce yeni bir oyun sunucusu için bir bilgi vermiştim şimdi detaylarını ve taraflarımızı seçme zamanı :)

Kısaca anlatmak gerekirse server fun olucaktır itemler full olmucak max 3 veya 4 opt itemler olucak ve max point sınırı olucak böylelikle ufak taktiklerle farklı buildler yapabilceksiniz.Serverda kasmaya gerek yok reset olmuyacak direk maximum point ile başlıcaksınız shoplarda +5 boxlar olucak.Neden böyle ve ne yapıcaz serverdA? Serverda Castle Siege savaşları olucak herhafta belirli günler ve birde hikayemiz olucak burda yine mu efsanesine yakın bir hikaye yazıcam iyi ile kötü olucak ve 2 tane guild+yanlarında allianceleri olucak servera girdiğiniz gibi bir guilde girceksiniz zaten 2 seçeneğiniz olcak iyi veya kötü taraf gibi Sadece herhafta 1 gün toplam 1 2 saat olarak muonline yaşatmayı planlıyorum kimsenin eskisi gibi kasıcak vakiti yok bunu biliyorum o yüzden böyle bir fun server kuruyorum.

Şimdi arkadaşlar 2 gönüllü genel olarak online olabilecek ve guild başkanlığını rahatca yapabilecek tecrübeli arkadaş arıyorum dediğim gibi haftada sadece 1 gün :)
    Kısa süre içerisinde hikayeyi yazıp size sunucam sizlerde tarafınızı seçmeye hazır olun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inspiretr -- 1 Nisan 2013; 23:17:01 >

• Eski versiyon olursa süper olur. Çünkü ben sezon3'ten sonrasını bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

Eski versiyon olursa süper olur. Çünkü ben sezon3'ten sonrasını bilmiyorum.

bilmek gerekyok sadece cs olucak o yüzden en son sezon düşünüyorumki görseller güzel olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: inspiretr

quote:

bilmek gerekyok sadece cs olucak o yüzden en son sezon düşünüyorumki görseller güzel olsun :)

Sorsana bi hiç cs savaşına katıldın mı diye
  • setlerde zaten onemli olan 3 option vardır, hp dd ref, dier 3 ünün pvp de + sı yoktur, silahlardada 4 option pvp de + sı vardır. kısacası ne set ne point taktiği... Düşüncelerin farklı ama eksik veya fazla var gibi...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inspiretr

quote:

Sorsana bi hiç cs savaşına katıldın mı diye

Al bendende o kadar

Ama Fikir güzelmiş yani ilgi çeker umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

setlerde zaten onemli olan 3 option vardır, hp dd ref, dier 3 ünün pvp de + sı yoktur, silahlardada 4 option pvp de + sı vardır. kısacası ne set ne point taktiği... Düşüncelerin farklı ama eksik veya fazla var gibi...

Düşüncelerini nasıl yapsak daha iyi olur tadında paylaşırsan sevinirim ozaman setlerde 2 opt yaparız :) yada s6 ya gore setlerdeki soket sayısını azaltırız :) illaki ayarlanır o sıkıntı deil bence :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Duyunca kulağa hoş geliyor. Umarım olur bizde deneriz
  • Sırf merakımdan soruyorum oyunun ismi Mu kıtası ndan mı geliyor?
  • Evet
  • Yokmu gelmek isteyen :)?
  • Atraksiyon varsa ben gelirim hertürlü. Gerçi pek vaktim olmuyor ama olduğu kadar artık.
  • mayıs 20den sonra açılacaksa ben de varım (:
  • Tarih belirli degil ama sunucu suan aktif benimde fazla vaktim olmuyor her gun ufak bi ayar yapiyorum :) acilis icin beklicem zaten bol kisi olalim zevki ciksin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi ama Artalım bune :) 2 Baba yiğit lazım Guild başkanlığı yapabilecek :D
  • Beyler Statları nasıl yapalım.
    Direk hepsi 65k full statmı olsun veya 65k toplamda free puan verip kendi istediğiniz taktikdemi olsun?
  • Benim Aklımda Setlerle ilgili denge şu yönde aslında:

>Soket İtemler 1exoption+1soketoption
    >Ex İtemler max exoption 2 ve Maxexset grandsoul blackdragon divine demonic strom jahad darksteel....
    >380 setleri pinkoptionlarıyla oynama yapılmalı.(sd sdrec max hp hprec agrec vs...)
    >Ancient setler yenileriyle eskileriyle renk katmalı

Exp min 200
    Max res=no res:)
    Max lvl=400
    Max Master lvl=200
    Sabit spot sadece vulcanusda olucak, Gen seçmeden girilmicek, gen görevi ve dier abuk zubuk görevler olmicak. Farklı gen dekiler birbirini öldürdüğünde pk olmicak ve birbirine vurması için ctrl ye basmaye gerek olmicak. Dueldeki gibi yani. Ve farklı gendeki birini öldürünce puan alıcaksın, ölüncede kaybediceksin 4/3 yada 5/3 oranı olabilir. Diğer maplerde farklı gen deki birini kesmek için ctrl ye basmak gerekicek ve öldürdüğünde pk olmaaycaksın ve puan alıcaksın...

Droplar....

Jewel drop u bol olcak
    Ex item drop 2 yada 3 olcak
    CC ödülü Ancient item olucak %70 lucksuz ve %30 lucklu ve CC 20 dk dabir olcak

Medusa Seed/Sphere Bunları ard arda olcak(akşam 7-11 arası gibi) Günde 1 kere ama
    Selupan ExSocket+L+1Soc Günün en yoğu saatinde ve tekrarlı yada 5x felan... Droparı
    Loren Deep jewel + Ex İtem
    Crywolf Condor Feather/ExSocket Silahları/380 Silahları....

DS den + sı yüksek itemler düşecek, Set ve Exp kasma amacıyla kullanılması gerektirilecek şekilde ayarlancak, mesela ds 6 dan bd/gs/divine ve lvl indeki itemlerin +7 ila +11 arasında, ds 1 den de en dandik setlerin yine aynı şekilde +7~+11 arasında, + lı düşmesi lazım...(ds 1 saatte bir kere olcak)
    BC den bitirince bir kutu(ne olduğu önemsiz sadece bc den düşecek) Önemli olan zaten bu kutudan düşecek olanlar. Kutudanda exoption bassma jewelları düşecek ama önemsiz optionları sadece, zen mana dsr life/8 mana/8 ve takılar için olan jewellar düşecek. Ve diğer normal 7 jewel ın da 10luk olanları düşecek + Loch's Feather ve monarch da düşebilecek... BC, DS bittikten 3dk sonra başlayacak şekilde ayarlanacak.

Bu çok kaba saba bi sistem, aynı şeyi düşünmeyenler olucaktır bu yüzden bu sistem neyin amacı onu söylemem lazım. Ben afk afk afk kas kas kas bırak bırak bırak sisteminden nefret ederim, mu online ın da bir ruhu vardır, eğer sen bu oyunu oynarken canın sıkılıyorsa, bu ruh yoktur.... Oyunda oynayanların en azından yarısı afk olmaması lazım, sürek li canlı olması lazım, biri sell yazıcan biri buy demesi lazım, sa dediğinde ses gelmiyosa, oynamak ineklik olur...

O yüzden gereken 2 şeyden ilki oyunu canlı tutmaktır. Buda nospot + çok event şekliyle oyuncuların daha aktif, afk sayınsının daha az olacağını düşünüyorum. Event derken eşek yarışı at yarışı yok ben saklandım beni bul bana tıkla bana trade at şeklindeki eventler değil, yukarıdaki yazdıklarım ve benzeri. Çünkü o yapılanlar çok dengesiz oluyor...
    2. si ise pvp ortamı sağlamak ki artık bu yeni sezonlar la yavaş yavaş mümkün olmaya başladı, pvp eventi bilen vardır belki, gönüllü 4 kişi gerekir en az, herkes tek ve kazanana belirlenmiş bir ödül, Benim oynadığım server da ödül 20b bi kazanamadım o ayrı Ve birde bu gen sistemi falan filan hepsi pvp ortamı sağlamaya yardımcı oluyor. Ve BENCE noreset maxlwl 400 de bütün herşey olması gerektiği gibi, Ve setler değdiğim gibi olursa set dengesi birbirine yakın olur, böylece pvp ortamı sağlamış olursunuz. Daha farklı şeyler yapılamazmı? yapılabilinir ama ben kabaca anlattım... Ayrıntıları gerçekten ilgilenenler için özel

• quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

Benim Aklımda Setlerle ilgili denge şu yönde aslında:

>Soket İtemler 1exoption+1soketoption
    >Ex İtemler max exoption 2 ve Maxexset grandsoul blackdragon divine demonic strom jahad darksteel....
    >380 setleri pinkoptionlarıyla oynama yapılmalı.(sd sdrec max hp hprec agrec vs...)
    >Ancient setler yenileriyle eskileriyle renk katmalı

Exp min 200
    Max res=no res:)
    Max lvl=400
    Max Master lvl=200
    Sabit spot sadece vulcanusda olucak, Gen seçmeden girilmicek, gen görevi ve dier abuk zubuk görevler olmicak. Farklı gen dekiler birbirini öldürdüğünde pk olmicak ve birbirine vurması için ctrl ye basmaye gerek olmicak. Dueldeki gibi yani. Ve farklı gendeki birini öldürünce puan alıcaksın, ölüncede kaybediceksin 4/3 yada 5/3 oranı olabilir. Diğer maplerde farklı gen deki birini kesmek için ctrl ye basmak gerekicek ve öldürdüğünde pk olmaaycaksın ve puan alıcaksın...

Droplar....

Jewel drop u bol olcak
    Ex item drop 2 yada 3 olcak
    CC ödülü Ancient item olucak %70 lucksuz ve %30 lucklu ve CC 20 dk dabir olcak

Medusa Seed/Sphere Bunları ard arda olcak(akşam 7-11 arası gibi) Günde 1 kere ama
    Selupan ExSocket+L+1Soc Günün en yoğu saatinde ve tekrarlı yada 5x felan... Droparı
    Loren Deep jewel + Ex İtem
    Crywolf Condor Feather/ExSocket Silahları/380 Silahları....

DS den + sı yüksek itemler düşecek, Set ve Exp kasma amacıyla kullanılması gerektirilecek şekilde ayarlancak, mesela ds 6 dan bd/gs/divine ve lvl indeki itemlerin +7 ila +11 arasında, ds 1 den de en dandik setlerin yine aynı şekilde +7~+11 arasında, + lı düşmesi lazım...(ds 1 saatte bir kere olcak)
    BC den bitirince bir kutu(ne olduğu önemsiz sadece bc den düşecek) Önemli olan zaten bu kutudan düşecek olanlar. Kutudanda exoption bassma jewelları düşecek ama önemsiz optionları sadece, zen mana dsr life/8 mana/8 ve takılar için olan jewellar düşecek. Ve diğer normal 7 jewel ın da 10luk olanları düşecek + Loch's Feather ve monarch da düşebilecek... BC, DS bittikten 3dk sonra başlayacak şekilde ayarlanacak.

Bu çok kaba saba bi sistem, aynı şeyi düşünmeyenler olucaktır bu yüzden bu sistem neyin amacı onu söylemem lazım. Ben afk afk afk kas kas kas bırak bırak bırak sisteminden nefret ederim, mu online ın da bir ruhu vardır, eğer sen bu oyunu oynarken canın sıkılıyorsa, bu ruh yoktur.... Oyunda oynayanların en azından yarısı afk olmaması lazım, sürek li canlı olması lazım, biri sell yazıcan biri buy demesi lazım, sa dediğinde ses gelmiyosa, oynamak ineklik olur...

O yüzden gereken 2 şeyden ilki oyunu canlı tutmaktır. Buda nospot + çok event şekliyle oyuncuların daha aktif, afk sayınsının daha az olacağını düşünüyorum. Event derken eşek yarışı at yarışı yok ben saklandım beni bul bana tıkla bana trade at şeklindeki eventler değil, yukarıdaki yazdıklarım ve benzeri. Çünkü o yapılanlar çok dengesiz oluyor...
    2. si ise pvp ortamı sağlamak ki artık bu yeni sezonlar la yavaş yavaş mümkün olmaya başladı, pvp eventi bilen vardır belki, gönüllü 4 kişi gerekir en az, herkes tek ve kazanana belirlenmiş bir ödül, Benim oynadığım server da ödül 20b bi kazanamadım o ayrı Ve birde bu gen sistemi falan filan hepsi pvp ortamı sağlamaya yardımcı oluyor. Ve BENCE noreset maxlwl 400 de bütün herşey olması gerektiği gibi, Ve setler değdiğim gibi olursa set dengesi birbirine yakın olur, böylece pvp ortamı sağlamış olursunuz. Daha farklı şeyler yapılamazmı? yapılabilinir ama ben kabaca anlattım... Ayrıntıları gerçekten ilgilenenler için özel

bu sistem mantıklı ama ben daha çok fun olcağından bunu yapmıcam benim isteğim haftanın 1 günüde olsa isteyen herkezin online olması ve castle siege savaşları olması tek isteğim bu :) onun dışında oynamak isteyenler tabiki oynuyabilcek ama sadece item kasabilcek :)

• exp 1 olsun 400 lvlde full stat olsun bütün charlar ona göre point gelsin.
  • Şuaki öngüruö direk 32767 stat ve 400 lvl reset sınırı yok isteyen istediğin kadar reset atsın :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.