Şimdi Ara

Tapınakçı, Firavunist İsrail Devleti Gerçek Yahudileri Hedef Alıyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HulaguHan88 kullanıcısına yanıt

    Peki 10 yaşındaki çocuğun anlayacağı şekilde anlatın o zaman bi de sizden dinleyelim. Mantık ve tutarlılık çerçevesinde değerlendirelim. Bu kadar kesin konuştuğunuza göre somut dayanaklarla anlatabilirsiniz gibi görünüyor..

  • Fautzin kullanıcısına yanıt

    Evet ama bu sizin İslam'a kadar onların uydurması olduğu iddianızı doğrulamıyor, tam tersine bu iddiayı çürütüyor. Bunların kendilerine atfettiği kutsiyet tanrılık.

  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Hayır hacı konunun müslümanlarla alakası yok evanjelistler dediğin tipler için. Büyük İsrail kurulacak, sonra o büyük israilin tamamı ölecek, ancak daha sonra tanrı kıyameti koparmaya mecbur kalacak.


    Ortada mikro kıyametçikler yok (muhtemelen başka protestan denominasyonları vardır ama mutlaka senin dediğin kafada, her çeşit var adamlarda bizim tarikatçılar gibiler) tek bir büyük armageddon var. Israil bu durumun farkında ama onlar da "bu centiller kendi kendilerine takılsın salaklar insan olmadıklarının farkında bile değiller" diye yaklaşıyor olaya. Büyük israil kurulup da kıyamet kopmayınca ne yapacak bu gerizekalı amerikalılar ben onu merak ediyorum açıkçası.

  • Fautzin kullanıcısına yanıt

    Filip Holm'ün bir videosu vardı konu hakkında, epey güzel hazırlamıştı eleman.



    Tapınakçı, Firavunist İsrail Devleti Gerçek Yahudileri Hedef AlıyorLet's Talk Religionyoutube
    In this video, we talk about the short-lived religion founded by the Egyptian pharaoh Akhenaten. Thank you very much to the channel "Amazing Places on Our Planet" for allowing me to use his beautiful footage. Link to the channel here: https://youtube.com/milosh9k Sources/Further Reading: Hornung, Erik (2001) "Akhenaten and the Religion of Light". Cornell University Press. Hoffmeier, James K. (2015). "Akhenaten and the Origins of Monotheism". Oxford University Press. #Aten #Akhenaten #Egypt
    https://www.youtube.com/watch?v=2d7UU3C50vE
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    Hayır hacı konunun müslümanlarla alakası yok evanjelistler dediğin tipler için. Büyük İsrail kurulacak, sonra o büyük israilin tamamı ölecek, ancak daha sonra tanrı kıyameti koparmaya mecbur kalacak.


    Ouuu kraalll bu bilgiler nereden? Reptilianlar mı söyledi sana? Yoksa sen de diğer konuda bana "komplocu" diye hakaret edip aklınca aşağılamaya kalkarken kısa süre içinde illümematici mi oldun? Haccııı, başgan, reyiz, ajaaan, yakıyorsun kraaal Tapınakçı, Firavunist İsrail Devleti Gerçek Yahudileri Hedef Alıyor 


    Şimdi tanrı kıyameti koparmaya kesin mecbur kalıyor mu? Kesin bilgi mi bu?


    Ayrıca ben şöyle bi bilimsel makale gördüm Jamaika'dan bi arkadaşım paylaşmış. Böyle şeylere inananlara pek hoş ifadeler kullanmamışlar. Akademikçe "gerizekalı" demişler falan. Bu komplo teorilerine inanmakla zihinsel gelişim birbiriyle ters orantılıymış. Bunu ispatlayan çok sayıda çalışma varmış. Jamaika'daki arkadaş dedi bunu da. Emin olamadım ben de, ne dersin haklılar mı?



    Tapınakçı, Firavunist İsrail Devleti Gerçek Yahudileri Hedef Alıyor


    Tapınakçı, Firavunist İsrail Devleti Gerçek Yahudileri Hedef Alıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 12 Kasım 2023; 4:55:16 >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    hacı bu bir komplo teorisi değil yalnız :)


    Bak akademik makalede bu konudan bahsediliyor:



    dergipark.org.tr
    Hastening Armageddon: The Future of Al-Aqsa Mosque in the ‘Deal of The Century’ within the Framework of Christian Zionisim
    https://dergipark.org.tr/en/pub/beytulmakdis/issue/78592/1243602

    Geene başaramadın yani...

  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    İddia sahibi sizsiniz ispatlamakla yükümlü olan da sizsiniz. Birkaç saçma video ve kaynak göstermeniz ispat ettiğiniz anlamına gelmiyor saygılar.

  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    Akademik makalede "tanrı kıyameti koparmaya mecbur kalacak" da yazıyor o zaman. E haccı bu baya ilginç bi akademik makaleymiş. Çok enteresan  


    Ayrıca tapınakçılar ve masonlar hakkında da akademik çalışmalar mevcut haccı. Hatta tv programlarında konuyla ilgili çok sayıda akademisyeni de konuşturuyorlar. Ertan Özyiğit de programlarına çıkarıyor akademisyenleri. Sen baya entellektüel bi hacıya benziyorsun, onları da bilmen lazımdı aslında  

  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    ahahahah o programı biliyorum ben full deli saçması. Adını bilmiyordum ama postunu okurken emindim o kel kafalı eleman olduğuna. Tabii ki o programı seyrediyorsun, tabii ki o adama itibar ediyorsun.


    Bu kıyamete zorlama meselesi sizin inandığınız zırvalar gibi ortada olmayan bir şey değil. Bu evangelistler kafayı yemişler, işin bu kısmını kesinlikle anlayamadığına eminim, ve gerçekten böyle bir şey yapabileceklerine inanıyorlar. Bilinen ve konuşulan bir şey bu. Bunun bir komplo teorisi değil de bir gruba ait yaygın bir hezeyan yapan şey o grubun sorulduğu zaman bu saçmalıkları anlatıyor olması. Ortada gerçekten birinci kişiler ağızlarından deliller var yani her ne kadar bir kitle histerisine işaret ediyor olsa da. Aradaki farkı anlayamıyorsun ama sen ben ne yaparsam yapayım. Grandiyöz delüzyonların var çünkü. Bu inandığın şeylerle mana buluyor hayattaki varlığın. Benim aklını yitirişini yaklaşık 10 senelik bir süreç içerisinde acı içerisinde seyrettiğim bir arkadaşım var o da senin söylediklerine benzer ama daha kişisel şeyler anlatıyor, çünkü bulunduğu noktada başka türlü gerçekten yaşayamaz, yani ilaçlarını kullanmayarak. İlaçlarını şöyle bir sene düzenli kullansa kendisi de farkına varacak durumun. Kullanmıyor ama.


    Kullan kardeş lütfen. Etrafında sana bunu söyleyen başka insanlar da vardır. İlaçlarını kullan. Sana söz veriyorum dengeyi bulduktan sonra anlayacaksın sana şu an bütün insanların ısrarla söylediği şeylerin doğru olduğunu.

  • Google Mail geldi



    Tapınakçı, Firavunist İsrail Devleti Gerçek Yahudileri Hedef Alıyor
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Bunlar gonpilo gardaşım iftira atıyolar. Yukarıdaki ARE isimli uzmanın dediği gibi sadece ilaçlarını almayanlar görebiliyor bunları.

  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    O adamın senden çok farkı yok kardeş birbirinizi iyi bulmuşsunuz.

  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    "En azından düşünen, sorgulayan ve merakı olanlar için önemli bilgiler."


    AHAHAHHAHAHAHA

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.