Şimdi Ara

Tansion aleti seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • urun.n11.com
    Omron M2 Basic Hem-7120-e Dijital Üst Koldan Ölçer Tansiyon Aleti - n11.com
    https://urun.n11.com/medikal-malzemeler/omron-m2-basic-hem-7120-e-dijital-ust-koldan-olcer-tansiyon-aleti-P322157662

bu iki tansiyon aleti arasında kaldım,hangisini tavsiye edersiniz

• Baurer koldan ölçen modelini yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum. gayet başarılı isabetli sonuçları Braun bilekten ölçenler gibi ölçmemezlik yapmıyor. hafızada 60 kayıt tutuyor 2 farklı profili ayrı ayrı kayıt alabiliyor. Yani Anneye ayrı Babaya iki ayrı profilde düzenli ölçüm yapılırsa geçmiş kayıtlar saat saat kontrol edilebiliyor. Ölçüm sırasında oturma pozisyonunu da belirtiyor (Tansiyon kartına yazmak için iyi oluyor) Ebatları biraz büyük bir de kışın uzun kollu kıyafette o kolu pazuya kadar sıvamak sorun oluyor. 4 kalem pille çalışıyor. Bunu almadan önce Braun vardı o bozulunca tekrar aldım ama iade ettim bilek seviyesi uyarısı sebebiyle yaşlı birinde veya bayılan Anannemi ölçmede sorun yaşıyordum cihaz ölçüm yapmıyor o bik bik sesi ile bir kaç kez Erorr verdiğinde insanın tansiyonu yükseliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukman -- 16 Mayıs 2019; 14:57:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.