Şimdi Ara

Tansaş TONTON 160x2 + 80 gr TONBALIK 3.95TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce bornova stadyum mağazasında gördüm 1 gondol sepet dolusu vardı. tonbalıkçı arkadaşlar kaçırmasın. Ürün alttaki resimdeki ürün olup yanında 80gr. hediyesi var.
    3.95 tl.
     Tansaş TONTON 160x2 + 80 gr TONBALIK 3.95TL

• haber için sağol. daha önce alan arkadaşlar da tadı konusun da fikir verebilirlrse iyi olur. üzerinde yazdığı gibi iri parçalı mı yoksa kıyılmış ton balığı mı.
  • Tüm şubelerde vardır sanırım. Batıkent Gimsa'da 2x160 gramlık Doyum markalı olan 3,95 liraydı. Bunda 80 gram da hediyesi var. Birazdan çıkıp bakarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Tüm şubelerde vardır sanırım. Batıkent Gimsa'da 2x160 gramlık Doyum markalı olan 3,95 liraydı. Bunda 80 gram da hediyesi var. Birazdan çıkıp bakarım.

Doyum marka kesinlikle tavsiye etmem. Oldukça kötüydü.
    Tonton ona göre oldukça iyi.
  • daha önceki kampanyalardan toplamda 6 kutu aldım ve almayı düşünenlere ufak tavsiyeler ;

*üzerinde tek parça yazıyor fakat tek parça değiller kesinlikle.
    *klasik dardanel ton'lardan lezzet olarak daha kötüler.
    *fiyat birçok yerde bu civarlarda. mesela diasa'da da bu fiyata, tansaş'ta da, adını hatırlayamadığım bir marketler zincirinde de bu civarlardaydı. ben 4.50'ye falan almıştım 2 ay önce.
    *bim'de satılan derya ton balığından bence kat kat daha lezzetli. hem de daha ucuz hem de 80 gram ekstrası var.
    *son kullanma tarihleri 2014'dü yanlış hatırlamıyorsam. yani yeni ürünler.
  • bu arada 40 üründe %40 indirim mi başladı, tanşaş kolay kolay bu fiyatları vermiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen katılıyorum @kontendoo...Üstünde yazana bakmayın, kıyılmış ton balığı bu...
  • benim aldığım pakette 160lık olanın çoğunluğu kıyılmış şeklindeydi hediye 80 lik olan ise bütün iri parça şeklindeydi. arkadaşda çok güzel bir yorum yaptı "kola gibi bunlar o zaman paket ne kadar büyük oluyorsa kalite o kadar düşüyor" diye. ekmeğin içine yağ ile beraber(yağın hepside değil maksat ekmeğin içi ıslansın) ton balık, mısır, turşuyu birazda kalite etkisini göz ardı etmek için kırmızı biber... çok güzel oluyor. yalnız yanına 2.5luk kola değilde daha küçük şişelerde kola alırsanız ordan kurtarın bari(durun oda ucuza gelsin bim 1.5lt pepsi 1.25)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maeds -- 12 Mayıs 2010; 16:52:16 >
  • Arkadaşlar kimse kusura bakmasın da, öğrencilik dönemim boyunca yemediğim ton balığı kalmadı fakat hiçbiri bir diğerinden lezzet olarak farklı değildi. Zaten birçoğunun üzerinde Dardanel yazıyor, nasıl bu kadar abartabiliyorsunuz şu tat işini anlamıyorum... Zeytinyağlı, mısırlı, domatesli bilmem neli olur, anlarım tamam da, bildiğiniz ayçiçek yağlı ton balıklarının hepsi aynı. İri parçalı ya da kıyılmış, fark etmiyor. İşin suyunu çıkarmayalım derim iğrenç, berbat falan yazarak.

Not: Tansaş Mini'lerde yok sanırım. Gittiğimde sordum, öyle bir ürün şu anda bizde yok dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 12 Mayıs 2010; 17:52:40 >
  • Çayyolu Tansaşta da yoktu. onun yerine 2x160 gr Ülker vardı 5.90tlye (money kart ile)
  • aynı ürün (2+1) adapazarı tansaşta vardı ancak fiyatı 6.95 dediler neden böyle fark var dediğimde ege bölgesindeki fiyattır o dediler. ben de almadan çıktım.
  • Adapazarı halkı elit olduğu için 6,95 lira koymaz onlara diye düşünmüşlerdir. Bu kadar salakça bir cevap vermeleri düşündürücü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

aynı ürün (2+1) adapazarı tansaşta vardı ancak fiyatı 6.95 dediler neden böyle fark var dediğimde ege bölgesindeki fiyattır o dediler. ben de almadan çıktım.

iyiki yazdın arkadaşım, bende birazdan gitmeyi düşünüyordum Tansaşa...Geçen seferki ton balığı kampanyasıda uğramadı bizim buraya...
  • Yer Manisa Akhisar; burdaki Tansaş'ta da son bir tane kalmış onu da ben aldım.
    Fiyat 3,95 TL. Galiba bu fiyat Ege Bölgesi'nde geçerli yorumlara bakarsak...
  • balık, tavuk, yumurta ve yumurtalı ürünlerde (mayonez hariç) son kullanma tarihine dikkat ederek alın. tansaştakiler son kl. tarihine yakın ürünler büyük ihtimalle. hemen tüketemiyecekseniz çok iyi saklayın dolapta; soğukta.
  • kalmamış fiyatı 7 tl yapmışlar
  • TOMTOM okudum başlığı diyorum bu nası bi model
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanakan_tr

balık, tavuk, yumurta ve yumurtalı ürünlerde (mayonez hariç) son kullanma tarihine dikkat ederek alın. tansaştakiler son kl. tarihine yakın ürünler büyük ihtimalle. hemen tüketemiyecekseniz çok iyi saklayın dolapta; soğukta.

son kullanma tarihleri 2015....
  • dün akşam aldım,bornova evka4 teki tansaş'tan baya vardı sepette.Ama balıklar iri parçalı yazmasına rağmen kıyılmış olanlardan.Daha önceki kampanyadan yine almıştım onlar iri parçalıydı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.