çok güsel bende hayal meyal hatırlıorum bi kısmını izleyin benim net kotalı olmasa bende indircem
quote:
Orijinalden alıntı: Ares
bunun bide çin vampiri amcasının mumyasını geri götürmeye çalışan bi yeğen vardı, yanında da bi monk yardım ediyodu oda bu seriye dahil değilmi
Evet,o filmde bu seriye aitti.Fakat kaçıncı filmdi hatırlamıyorum.
Valla ben izledim ama izlediğim zaman çok küçüktüm ve aradan uzun zaman geçti.Hayal meyal biraz hatırlıyorum ama %95 hatırlamıyorum.O yüzden tekrar seyrediyorum ve çok güzel vakit geçiriyorum.
@Ares ;Dediklerin yine hayal meyal çağrıştı.5ini birden tamamlayınca cevaplarım.
quote:
Orijinalden alıntı: Ares bunun bide çin vampiri amcasının mumyasını geri götürmeye çalışan bi yeğen vardı, yanında da bi monk yardım ediyodu oda bu seriye dahil değilmi
zille hareket ediyordu dimi:D en sonunda bir devle karşılaşıyordu onu havaya fırlatıyordu:D
zamanında izlerken çok gülmüşdüm ama artık güldürücü gelmiyo
zamunda olmasa napcaz bilmiyorum...TL falan yalan...
quote:
Orijinalden alıntı: xxxtitanxxx
quote:
Orijinalden alıntı: Ares bunun bide çin vampiri amcasının mumyasını geri götürmeye çalışan bi yeğen vardı, yanında da bi monk yardım ediyodu oda bu seriye dahil değilmi
zille hareket ediyordu dimi:D en sonunda bir devle karşılaşıyordu onu havaya fırlatıyordu:D
Söylediğiniz filmi aradım buldum,isterseniz online izlemek için link atabilirim.PM'den tabiki
ben sinemada izledim bunu :D
yanke zulu en komik olan bolumu.. gulmekten yerlerde yatmisyim.
bende indirdim. nostalji yapmak için. ilk 3 filmin sonrası çok cıvıklaşıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme