Şimdi Ara

Tanrılar çıldırmış olmalı[1980] izliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Filmin çoğunu izledim ve gülmekten gözümden yaş geldi.

5 li seri olarak indirdim ve herkese tavsiye ederim.Film adamı içine alıyor yahu.

• yorum sakat
  • güzel mi cidden ? bende malum sitede görüyorum ne zamandır indireceğim ama izlemem diye indirmiyorum
  • İndir bence.Gerçekten çok güzel ve eğlenceli.Arkadaş grubu ile izleyin müthiş geyikler döner.

Filmleri sevmeyen gülmeyen birisi daha görmedim.
  • Sağol hocam denicem güzele benziyor
  • 2. filme geçtim.Kopmaya devam.
  • bunun bide çin vampiri amcasının mumyasını geri götürmeye çalışan bi yeğen vardı, yanında da bi monk yardım ediyodu oda bu seriye dahil değilmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk-ı Memnu Gerçek Oldu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok güsel bende hayal meyal hatırlıorum bi kısmını izleyin benim net kotalı olmasa bende indircem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

bunun bide çin vampiri amcasının mumyasını geri götürmeye çalışan bi yeğen vardı, yanında da bi monk yardım ediyodu oda bu seriye dahil değilmi

Evet,o filmde bu seriye aitti.Fakat kaçıncı filmdi hatırlamıyorum.
  • Valla ben izledim ama izlediğim zaman çok küçüktüm ve aradan uzun zaman geçti.Hayal meyal biraz hatırlıyorum ama %95 hatırlamıyorum.O yüzden tekrar seyrediyorum ve çok güzel vakit geçiriyorum.

@Ares ;Dediklerin yine hayal meyal çağrıştı.5ini birden tamamlayınca cevaplarım.
  • quote:

bunun bide çin vampiri amcasının mumyasını geri götürmeye çalışan bi yeğen vardı, yanında da bi monk yardım ediyodu oda bu seriye dahil değilmi

zille hareket ediyordu dimi:D en sonunda bir devle karşılaşıyordu onu havaya fırlatıyordu:D
  • zamanında izlerken çok gülmüşdüm ama artık güldürücü gelmiyo
  • zamunda olmasa napcaz bilmiyorum...TL falan yalan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxtitanxxx

quote:

zille hareket ediyordu dimi:D en sonunda bir devle karşılaşıyordu onu havaya fırlatıyordu:D

Söylediğiniz filmi aradım buldum,isterseniz online izlemek için link atabilirim.PM'den tabiki
  • ben sinemada izledim bunu :D
  • yanke zulu en komik olan bolumu.. gulmekten yerlerde yatmisyim.
  • bende indirdim. nostalji yapmak için. ilk 3 filmin sonrası çok cıvıklaşıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.