Şimdi Ara

Tanky jungle herolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mainim jungle ama daha çok tank jungle oynamaya tercih ediyorum bu yüzden genelde amumu aliyorum ultisi tf kazandırır en çok tercihlerin genelde amumu ama xin pant jax da diğer favorilerim ama bana sağlam tank ormanci lazim var mi öneri bu aralar shene merak sardim güzel jung gider mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Naut

• Udyr!

• Rammus al keyfine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: algülümvergülüm

Naut

Naut cok hosuma gidiyor oynamak ama metaya girmiyor pek, su yeni itemleri inceleyip belki ben oynamaya basliyabilirim diye dusunuyorum zevkli bir sampiyon.Bu arada zac ve sejuda iyidir denemeni tavsiye ederim...

• Seju naut rammus sion dene

• Rammus- Sejuani- Nautilus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POPPY
    8 yıl önce açıldı
    Nidalee yenilemesi
    11 yıl önce açıldı
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amumuya devam

• Vi öneririm kardeşim. Off-Tank bir build tercih ederek(rakibe göre tabiki) hem çok dayanıklı olabilirsin hem de yüksek hasar verebilirsin. Takım savaşlarında da odaklanması kolay ve tuttuğunu bırakmayan, zor durumda bırakan bir şampiyon.

Rammus da gerçekten güzel bir Jungle şampiyonu ona da bir bak beğenirsin eminim. Gank potansiyeli çok yüksek ve takım savaşlarında karşı takımı sinir edebilirsin. Hem kontrol yetenekleri var hem de alan etkili hasarı.

Shen biraz yavaş bir jungle yani jungle temizleme hızı bayağı düsük ama gank olarak etkili. Yine de daha etkili Jungle şampiyonları varken Shen'i oynamam ben. Oynanmaz demiyorum, oynanır fakat Shen'den tam potansiyel alınacağını düşünmüyorum Jungle'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CT Frost -- 12 Kasım 2014; 15:45:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haldun41

Arkadaşlar mainim jungle ama daha çok tank jungle oynamaya tercih ediyorum bu yüzden genelde amumu aliyorum ultisi tf kazandırır en çok tercihlerin genelde amumu ama xin pant jax da diğer favorilerim ama bana sağlam tank ormanci lazim var mi öneri bu aralar shene merak sardim güzel jung gider mi ?

Şimdi Tanky dersen eğer Udyr ve Warwick bu işin başını çeker late gamede çok güçlüdürler. Late gamede WW solo dragon ve baron yapar, udyrde aynı şekilde. Takıma yardımcı olsun dersen eğer Amumu, Sejuani ve vi rakip takımın oyuncularını tutma konusunda gayet başarılıdır. Ama tanky jungle oyun late gamede tek tank kendisi ise taşıyamayabilir. O yüzden burst dmg atabilecek yada bir skilliyle yüksek hasar verecek şampiyon tercih et. Örneğin fiddle R+Q+E+W Combosuyla takım savaşlarını rahatlıkla kazandırır triple kill garanti. Birde şunu denemeni şiddetle öneririm. Alistar ve Leona jungle. Şimdi kafayı mı yedin sen onlarla gank atılmaz falan diyeceklerdir. Kore serverında Alistar jungle çok oynanır ve Leona jungle ormanı yavaş dönsede gank potansiyeli muazzamdır. Q at stun e at stun R at stun bir zahmet gank attığın lane de kill alabilsin...

• j4
  • Rammus

• Vi öneririm ama hard tank istiyorsan rammus, sejuani güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rammus benim de aklimda var açmayi düşündüğüm bir cahmp elimden geldikçe hero havuzunu geniş tutmak amacim bütün yazılan herolari inceleyecek detayli tekrardan teşekkürler herkese daha öneri varsa alabilirim

• Jarvan4

• quote:

Orijinalden alıntı: leqolas07

Jarvan4

Zaten dusundigum herolar arasında var hepsini deneyecem inceleyecek yardomci olanlara çok teşekkürler

• Alistar,vi,udyr,rammus

• Meta ya uygun olarak rammus diyorum ben

• Ap amumu çok iyi

• Amumu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.