Şimdi Ara

tank support hakkında yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. taric, alistar, leona gibi herolara support mastery ile mi giriyorsunuz? karşı takım ad ağırlıklıysa 0-30-0 + zırh rune leriyle giriyorum. mantıklı değil mi sizce de? çok kararsız kaldım açıkcası

• Ben supportu gerçekten support gibi oynamayı seviyorum. hepsine 0 9 21 giriyorum ben açıkçası, runelarımda armor mr gp 5
  • İşlevsel kısmını 0 kullanmadım hiç, oyun başı 50 altın, saniye başı altın, 1dklık ward, mana ve hp regen gayet iyi açıkçası.
    Genelde 1/13/16 kullanıyorum hatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nadeje. -- 20 Ağustos 2013; 9:00:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naděje

İşlevsel kısmını 0 kullanmadım hiç, oyun başı 50 altın, saniye başı altın, 1dklık ward, mana ve hp regen gayet iyi açıkçası.

Merhaba,
    1dklık wardın kullanım alanı nedir? Facechech yerine veya anlık görüş gerekiyorsa, tp atılacaksa kullanıyorum. Normal ward için 1 dk yetmiyor.
    Diksimaov

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0/30/0 neden girerler hiç anlayamıyorum. 0/9/21 yada 1/13/16 bence ideal.
  • 0-9-21 kullanıyorum bende zırh mr ve gold rünleriyle çok kullanışlı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: JollyJok3r

0/30/0 neden girerler hiç anlayamıyorum. 0/9/21 yada 1/13/16 bence ideal.

0/30/0 girince dari teq atamıyor ondan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Thresh ve bazı supportlar için.Ad rünlerim var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dondurmanın Eriyen Tarafı

quote:

Orijinalden alıntı: Naděje

İşlevsel kısmını 0 kullanmadım hiç, oyun başı 50 altın, saniye başı altın, 1dklık ward, mana ve hp regen gayet iyi açıkçası.

Merhaba,
    1dklık wardın kullanım alanı nedir? Facechech yerine veya anlık görüş gerekiyorsa, tp atılacaksa kullanıyorum. Normal ward için 1 dk yetmiyor.
    Diksimaov

invade yaparken veya bizim red/blue korumak için kullanıyorum genelde. Normal ward kullansam onun yerine çok daha erken base atmam gerekeceği için 3dk kazancım oluyor ki adc outfarm kalmasın bu süre boyunca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestSupport

Thresh ve bazı supportlar için.Ad rünlerim var :)

Benim arkadaş thresh le killer oynuyor. Ne zaman beraber gitsek full kill alıyo şerefsiz Galiba rune lerini değişiyo onla support girerken. Çakal
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Orijinalden alıntı: BestSupport

Thresh ve bazı supportlar için.Ad rünlerim var :)

Benim arkadaş thresh le killer oynuyor. Ne zaman beraber gitsek full kill alıyo şerefsiz Galiba rune lerini değişiyo onla support girerken. Çakal

AD thresh op zaten ad rünleri dürtmek için iyi oluyor
  • Her supporta 0.9.21 ile giriyorum threshe 0.30.0 ile girerdim cok salakca oluyordu
    Support icin utility can damaridir .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.