Şimdi Ara

Tanix TX5 Max. (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
840
Cevap
14
Favori
38.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ürününde resetleme, kapanma sorunu ısınmadan dolayı sanırım.
    Dün 4 saat civarı aralıksız çalıştırdım cihaz kendini kapattı sebebi aşırı ısınma.
    Cihazın kutusunda hava alabileceği hiçbir açıklık yok. Sorunun kaynağı bu durum çok büyük ihtimalle.
    Kutuyu söküp alt tarafa hava delikleri açmayı düşünüyorum. Sorun devam ederse altına fan konulabilir.
    Bu tür bir cihaz kutusunu tamamen kapalı tasarlayan kişileri bulup tebrik etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

Bu ürününde resetleme, kapanma sorunu ısınmadan dolayı sanırım.
    Dün 4 saat civarı aralıksız çalıştırdım cihaz kendini kapattı sebebi aşırı ısınma.
    Cihazın kutusunda hava alabileceği hiçbir açıklık yok. Sorunun kaynağı bu durum çok büyük ihtimalle.
    Kutuyu söküp alt tarafa hava delikleri açmayı düşünüyorum. Sorun devam ederse altına fan konulabilir.
    Bu tür bir cihaz kutusunu tamamen kapalı tasarlayan kişileri bulup tebrik etmek lazım.
    Aynen öyle, arka arkaya reset attığı sırada soğutma amaçlı cihazın altından havlu ile sarılı buz torbası denemesi yaptım. Reset atma problemi kesildiği gibi saatlerce 4K video oynatmama rağmen herhangi bir donma gözükmedi. Cihazın kronik soğutma problemi var. Buna yönelik daha kalıcı bir yöntem şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben ısınmadan kaynaklandığını düşünmüyorum. Çünkü bazen cihazı açtığımda ilk 5 dk da kapanırken bazen 8 saat aralıksız çalışırken kapanma donma olmuyor. Bence problem farklı. Ya yazılımsal ya da adaptör.

• quote:

Orijinalden alıntı: hogir12

Ben ısınmadan kaynaklandığını düşünmüyorum. Çünkü bazen cihazı açtığımda ilk 5 dk da kapanırken bazen 8 saat aralıksız çalışırken kapanma donma olmuyor. Bence problem farklı. Ya yazılımsal ya da adaptör.
    Adaptör değişikliği yapmama rağmen resetlemeler devam ediyordu. Yazılımsal resetleme olsa açılır açılmaz sürekli olurdu ama dikkatimi çeken asıl durum belirli bir sıcaklık düzeyinde resetlemelerin başlamasıydı. Geceleri torrent indirmeleri yaptığım süreçte saatlerce sıkıntısız çalışıyor ancak 4K gibi yüksek işlemci gücüne ihtiyaç duyduğu anlarda problem yaşıyordum. Soğutmayla çözdüğüm için bu şekilde düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihaza PubG kurabilen var mı ?

• hogir12 H kullanıcısına yanıt
    🤔🤔🤔🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdKo -- 30 Kasım 2019; 20:57:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AdKo kullanıcısına yanıt
    Ben kablolu ve klavyeli kullanıyorum 1 ay oldu alalı hiç reset atmadı ve hiç sorun yaşamadım. Sorun belki de wifi ile kullanımla alakalı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theburakx -- 9 Haziran 2019; 22:9:57 >
  • AdKo kullanıcısına yanıt
    Aldığım günden beri kablolu kullanıyorum hiç wifi bağlantısı yapmadım.Hic reset olayı yaşamadım.

Sadece USB 3.0 portundan disk okumama sorunu var bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rash.87 -- 10 Haziran 2019; 2:7:49 >
  • NiFaKa N kullanıcısına yanıt
    Tv 4k olmadığı için 4k denemedim ama full hd blue raylerde vs. Hiç sıkıntı olmadı. Kablolu internet ve kablosuz klavye fare kullanıyorum. Pc için olan everest klavyelerden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Torrenten indirdiğim filmleri USB belleğe atiyordum bugüne kadar bugün ise işlem basarisiz diyor kopyalama yapmıyor cihaz neden olabilir

• O zaman sorun WiFi kullanımı ile ilgili. Kablolu kullanıp test etmek lazım.

• Arkadaşlar Bluetooth ile gamepad bağlayinca 30 cm mesafede bağlantı kesiliyor. Cihazda Bluetooth sorunu var. Satıcıya mesaj yazdım yazılım gönderdi yükledim sorun yine aynı. Bu Bluetooth mesafesini arttıracak bir seçenek varmıdır? Birde gamepad dongle ile TV box a hiç bağlantı yapamıyorum özellikle bu modelde bir problem var diye düşünüyorum. Bu tanix tx5 max a gamepad baglayabilen arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ce1ci

Arkadaşlar Bluetooth ile gamepad bağlayinca 30 cm mesafede bağlantı kesiliyor. Cihazda Bluetooth sorunu var. Satıcıya mesaj yazdım yazılım gönderdi yükledim sorun yine aynı. Bu Bluetooth mesafesini arttıracak bir seçenek varmıdır? Birde gamepad dongle ile TV box a hiç bağlantı yapamıyorum özellikle bu modelde bir problem var diye düşünüyorum. Bu tanix tx5 max a gamepad baglayabilen arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi?
    Valla gamepad paslanabilse hemen iki tane daha alacağım. Arkadaş istiyor. Bluetooth bende de sıkıntılı. Sadece gamepad değil hicbir şey bağlanmıyor.

• Dostum Bluetooth mesafesini arttıracak bir aparat veya bir yöntem bulmak gerek onlarca video izledim haftalardır araştırıyorum bişey bulamadım ben oyun oynamak için almıştım gamepad Bluetooth dongle bağlanmıyor. Kendi Bluetooth ile de baglanti 30cm de kesiliyor işin içinden cikamadim sizleride takip ediyorum maalesef çözüm yok

• ce1ci C kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var. Bluetooth kulaklıkla cihazı kullanamıyorum. Yarım metrede bağlantı kopuyor. Android cihazda çalışabilen USB Bluetooth cihazı var mıdır acaba? Aslında bu sorunu güncelleme ile çözmeleri gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ce1ci

Dostum Bluetooth mesafesini arttıracak bir aparat veya bir yöntem bulmak gerek onlarca video izledim haftalardır araştırıyorum bişey bulamadım ben oyun oynamak için almıştım gamepad Bluetooth dongle bağlanmıyor. Kendi Bluetooth ile de baglanti 30cm de kesiliyor işin içinden cikamadim sizleride takip ediyorum maalesef çözüm yok
    Mause ve klavye takıyoruz usb kablosuz. Bunlar çalışıyor. Çalışma prensibi ile gamepadlerin çalışma prensibi farklı mi?

• Kablosuz mouse takınca anında bağlanıyor sorunsuz çalışıyor ama gamepad in dongle hiç görmüyor ondan vazgeçtik Bluetooth sağlam olsa... Ek bı aparat taksak acaba bu Bluetooth bağlantısı kopma sorunu düzelir mi konuya hakim arkadaşlar yardım lütfen

• Tanix in kendi sitesinde bütün ürünlerin firmware leri var ama tx5 in ne hikmetse yok. Herhalde üvey evlat. Güncelleme de almayacak ota sanırım.

• Dostum tanix in sitesinde tx5 max in güncel yazılımı yok ama internette arama yapınca güncel yazılımlar bulunabiliyor. Yazılım güncellemek isteyen arkadaşlar için ben link vereyim.
    Önce iki ucu USB olan kablo temin etmek gerekiyor.
    Daha sonra PC ye yazılım yükleme aracı olan
    Amlogic USB Burning Tool (2.1.7.0 isimli programı kuracağız.

ve tanix tx5 max güncel yazılım imajını indirip
    http://geekbuying.mediafire.com/file/qzn7l5ofwywxaa1/JY-TX5Max-NavigationBar-20190221.img/file

burning tool vasıtasıyla cihazimiza yukleyecegiz. Hiç bilmeyen arkadaşlar YouTube da bu videoyu izlesinler.

Özellikle cihazimda resetmele oluyor diyen arkadaşlar yazılım guncellesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ce1ci -- 13 Haziran 2019; 13:50:59 >

• ce1ci C kullanıcısına yanıt
    Sen yaptın mı Güncelleme? Tx6 yı güncellerken cihazı elinde kalanlar oldu. Bunda da risk var mi?

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.