Şimdi Ara

Tanix TX5 Max. (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
840
Cevap
14
Favori
38.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    netflix i gayet net izliyorum, benim tv full hd, 4k değil, belki 4k larda yetersiz kalabilir ama ben memnunum...
  • nacar08 kullanıcısına yanıt
    Cihaz 2019 un başında piyasaya verildi. GT1 miniye hızlı bir şekilde yamalar geldi.
  • rash.87 kullanıcısına yanıt
    MiBox larda çok daha fazla sorun yaşanıyor. BT sinyali ile WIFI sinyali geliş açılarına göre çakışıyor görüntülerde kesiklik yaşanıyor. Daha başka sorunları da var. TX5 max daha iyi. Araştırarak sorunlar çözülecek. Belki üretici firma güncelleme gönderir. Ya da serbest yazılım geliştiriciler custom rom yazarlar. Karamsar olmamak ve biraz da sabır gerekiyor.
  • Arkadaşlar
    Açtığım konuya bi baksanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

MiBox larda çok daha fazla sorun yaşanıyor. BT sinyali ile WIFI sinyali geliş açılarına göre çakışıyor görüntülerde kesiklik yaşanıyor. Daha başka sorunları da var. TX5 max daha iyi. Araştırarak sorunlar çözülecek. Belki üretici firma güncelleme gönderir. Ya da serbest yazılım geliştiriciler custom rom yazarlar. Karamsar olmamak ve biraz da sabır gerekiyor.
    Hocam şuan TV de hem Tanix hemde mi box s bağlı ikisini de yarın ilk defa çalıştırıp test edeceğim. Tanix tabiki mı box a göre donanım olarak üstün ( kumanda olarak ta 5 gömlek fark atar ) ama şu Netflix olayı kafamı bozuyor. Acaba tanixte görüntü çok mu kötü deneyen Yok mu ?

540p. HD ye yakın bir görüntü kalitesi var. Yeterli oluyor. MiBox s lerde de sorun yaşanmayan cihazlar da var. Sorun yaşananlar da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hogir12

Siteye ulaşılmıyor ki. Ne berbat bir siteleri var. Iletişim bölümünü açabilsem aynısını ben de yazacağım. Facebook sayfalarından mesaj attım özel olarak. Bakalım dönüş olacak mi?

Alıntıları Göster
    Hocam vpn kullanın ben öyle yapmıştım. Belirtmeyi unutmuşum. Saygılar

• Tanix    TX5 Max.

Tanix    TX5 Max.

Evet arkadaşlar, sonunda vergimizi bayılarak cihazı almış bulunmaktayım. İlginç olan resimde de görüldüğü üzere cihazın alt kısmında reset deliği bulunuyor. Önceki yorumlarda bunun olmadığından söz ediliyordu. İlk bakışımda cihazda launch bar bulunmuyor, sanırım bunun için yükleme yapmam gerekli ama nasıl yapılacağı hakkında maalesef hiçbir fikrim ve tecrübem yok. Birde ana ekrandaki alice’ye bastığımda kodinin eski sürümü açılıyor (tv center) bunu kaldırıp aynı yere güncel Kodiyi kurduktan sonra nasıl atayabilirim? Yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kodi atama sorununu çözdüm arkadaşlar. Kumandadan yapılıyormuş.

• Eolos34 E kullanıcısına yanıt
    hocam bu kodi işini nasıl yapıyoruz.bi sayfa video var mı bi el atsan.
    Mevcut tv center’ı kaldırdım ve Google play store dan tekrar kodiyi indirdim. Ana ekrandayken “Alice ux” un üstüne gidin ama açmayın. Sonra kumandada Home tuşunun yanındaki menü tuşunu basın. Çıkan ekranda yeni indirmiş olduğunuz kodiyi ya da başka bir uygulamayı seçmeniz yeterli. Bundan sonra ana ekrandaki “Alice ux” sekmesini tıkladığınızda atadığınız uygulama açılacaktır. Diğer sekmeleri değiştirmek istediğinizde de aynı yöntemi uygulamanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eolos34 -- 8 Nisan 2019; 13:38:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eolos34

Mevcut tv center’ı kaldırdım ve Google play store dan tekrar kodiyi indirdim. Ana ekrandayken “Alice ux” un üstüne gidin ama açmayın. Sonra kumandada Home tuşunun yanındaki menü tuşunu basın. Çıkan ekranda yeni indirmiş olduğunuz kodiyi ya da başka bir uygulamayı seçmeniz yeterli. Bundan sonra ana ekrandaki “Alice ux” sekmesini tıkladığınızda atadığınız uygulama açılacaktır. Diğer sekmeleri değiştirmek istediğinizde de aynı yöntemi uygulamanız gerekiyor.
    Ben bu kodi işinden bişi anlamadım :D Ne AdonS kurabildim ne bişi.Youtube da izliyorum aynısını yapıyorum olmuyor :D Turkvod mudur nedir yedi bitirdi beni hocam :D
  • Eolos34 E kullanıcısına yanıt
    Reset için bir delik var altta. Bende de var. Belki de üzerind e tanix yazanlarda vardır bu.

• Ayrı konu açmıştım ama kimse görmüyor. Belki burada yardımcı olursunuz diye düşündüm. Ben Almanyadan katılıyorum.

Aletim dün geldi (12 gün sürdü).

Gerçekten güzel bir alet. Saatler süren uğraşlar sonunda birkaç sorunumu sizlere sorarak çözme isteği gereksinimi duydum.

1) es datei explorer aleti ne lan'da nede wlan'da bulamadı.
    Şimdiye kadar kullandığım bütün boxlarda sorunsuz buluyordu.
    Bende çözümü remote kontrol ile çözdüm ama daha basit olmalı diye düşünüyorum.

2) satın aldığım air mouse çok iyi çalışıyor fakat birşeyler yazmak istediğimde hep tuş sesi geliyor ve buda beni rahatsız ediyor. Çözümü nedir?

3) Video oynatıcı olarak mx pro'yu yükledim. Videoları sorunsuz açıyor fakat birşey farkettim. Alet av receiver'ya bağlı. Şimdiye kadar kullandığım bütün boxlarda film açtığımda av receiver'nın ekranında "dts" yazardı. Tanix'de yazmıyor.
    Bildiğim kadarıyla dolby destekliyor alet. Acaba bir ayar mı yapmam gerek?

4) Pixel smart iptv'yi kullanıyorum.

Timeshifti yani durdurup sonra izlemeği nasıl yapabilirim?
    Kumandada Pause tuşu felan yok.
    Smart iptvyide kurdum keza burdada aynısı Timeshifti kullanamıyorum. (smartiptv sorun yapıyor bende o yüzden şuan pixeli kullanıyorum)

Yardımlarınız için şimdiden tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enginkral1907 -- 8 Nisan 2019; 17:46:35 >

• Arkadaşlar daha önce kullandığım tv box da clean master kullanıyordum. Bu uygulamada arka planda otomatik başlatılan uygulamaları kapatabiliyordunuz ve böylece ram alanı artıyordu. Aynı uygulamayı tanix’e de kurdum ancak bu özellik yok. Sanırım android versiyonundan dolayı. Arka planda devamlı otomatik başlatılan uygulamaları kapatmak için ne yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eolos34

Arkadaşlar daha önce kullandığım tv box da clean master kullanıyordum. Bu uygulamada arka planda otomatik başlatılan uygulamaları kapatabiliyordunuz ve böylece ram alanı artıyordu. Aynı uygulamayı tanix’e de kurdum ancak bu özellik yok. Sanırım android versiyonundan dolayı. Arka planda devamlı otomatik başlatılan uygulamaları kapatmak için ne yapabilirim?
    kumandadan sol ok tuşuna basın sol tarafta çop kutusu çıkacak orada görürsünüz ve kapatabilirsiniz birini yada hepsini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enginkral1907

Ayrı konu açmıştım ama kimse görmüyor. Belki burada yardımcı olursunuz diye düşündüm. Ben Almanyadan katılıyorum.

Aletim dün geldi (12 gün sürdü).

Gerçekten güzel bir alet. Saatler süren uğraşlar sonunda birkaç sorunumu sizlere sorarak çözme isteği gereksinimi duydum.

1) es datei explorer aleti ne lan'da nede wlan'da bulamadı.
    Şimdiye kadar kullandığım bütün boxlarda sorunsuz buluyordu.
    Bende çözümü remote kontrol ile çözdüm ama daha basit olmalı diye düşünüyorum.

2) satın aldığım air mouse çok iyi çalışıyor fakat birşeyler yazmak istediğimde hep tuş sesi geliyor ve buda beni rahatsız ediyor. Çözümü nedir?

3) Video oynatıcı olarak mx pro'yu yükledim. Videoları sorunsuz açıyor fakat birşey farkettim. Alet av receiver'ya bağlı. Şimdiye kadar kullandığım bütün boxlarda film açtığımda av receiver'nın ekranında "dts" yazardı. Tanix'de yazmıyor.
    Bildiğim kadarıyla dolby destekliyor alet. Acaba bir ayar mı yapmam gerek?

4) Pixel smart iptv'yi kullanıyorum.

Timeshifti yani durdurup sonra izlemeği nasıl yapabilirim?
    Kumandada Pause tuşu felan yok.
    Smart iptvyide kurdum keza burdada aynısı Timeshifti kullanamıyorum. (smartiptv sorun yapıyor bende o yüzden şuan pixeli kullanıyorum)

Yardımlarınız için şimdiden tşkler.
    kodi ile açarsanız filmleri dts ve dd çıkar anfide ama dts-hd ve d.true hd desteklemiyor cihaz

• Kodide ki filmlerin dts çıktığını hiç görmedim bugüne kadar.

• fenerli34 kullanıcısına yanıt
    Onu biliyorum. Demek istediğim siz herhangi bir uygulamayı açmasanız bile sistem bazı uygulamaları arka planda otomatik olarak başlatıyor ve buda ram’i boş yere meşgul ediyor. Yani sizin dediğiniz şekilde sadece açmış olduğumuz uygulamaları kapatıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hogir12

Reset için bir delik var altta. Bende de var. Belki de üzerind e tanix yazanlarda vardır bu.
    Aynen öyle(ymiş) hocam. Benimki banggood'dan, üzerinde tanix tx5 max yazan cihazdı ve delik yoktu. El yordamı ile açmak gerekti.

quote:

Onu biliyorum. Demek istediğim siz herhangi bir uygulamayı açmasanız bile sistem bazı uygulamaları arka planda otomatik olarak başlatıyor ve buda ram’i boş yere meşgul ediyor. Yani sizin dediğiniz şekilde sadece açmış olduğumuz uygulamaları kapatıyoruz.

Hocam ayarlar kısmında uygulamalar dizininde gördüm diye hatırlıyorum öyle bir şey. Yani otomatik başlatma seçeneğini deaktif edebiliyorduk. Ama şu an neresiydi tam hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsmoke -- 8 Nisan 2019; 21:32:20 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.